03 / 05 / 2024

Marina Ankara basın toplantısı ne zaman?

Marina Ankara basın toplantısı ne zaman?

Firma: Sinpaş Yapı

Proje: Marina Ankara

Marina Ankara projesinde dairelerin tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı seçeneklerle tasarlandı. Projedeki dairelerin Eymir ve Göl manzarasına cephesi bulunuyor. Peki Marina Ankara basın toplantısı ne zaman?



Marina  Ankara  projesinde lansmana özel yüzde 7 indirim, bahar kampanyasına özel ise yüzde 15 indirim uygulanıyor. Ankara İl'i Çankaya İlçe'si Oran'da yer alan projenin 2 bloğu 39 kattan, 1 bloğu ise 44 kat şeklinde yükseliyor.


Marina Ankara projesinde 4, 6 ve 7. bloklar satışa sunuluyor. Toplam 2 bin adet daireden oluşan projede yüzde 10 peşinatta kalan bedel için 40 ay vade imkanı sağlanıyor.


Marina Ankara projesinde sahil boyu yürüyüş, bisiklet yolları, şelaleler,tropik ada, çocuk oyun alanları,spor alanları bulunuyor.  Sinpaş Yapı  tarafından hayata geçirilen projede daireler 2018 Nisan ayında teslim edilecek. 


Marina Ankara basın toplantısı ne zaman?

Marina Ankara basın toplantısı 2 Nisan Perşembe günü Ankara'da gerçekleşecek. Fiyat listesine göre 281 bin 400 TL'den başlayan dairelerin indirimli fiyatları 221 bin 850 TL'ye kadar düşüyor.


Marina Ankara iletişim

Adres:Turan Güneş Bulvarı No:19-B M.S.B Lojmanları Arkası Oran, Çankaya Ankara

Tel: 444 19 74

Web: http://marinaankara.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön