06 / 05 / 2024

Ankara Parktepe

Ankara Parktepe

Ankara’nın en gözde yeni yerleşim merkezi Beytepe’de yükselen Parktepe konutları, 1. kattan itibaren başlayan Başkent manzarası ile konutta ferah mekan ve manzaraya önem verenlerin tercihi oluyor

Parktepe Evleri’nde teslim için geri sayım başladı!

Başkent Ankara’nın en hızlı gelişen yerleşim yerlerinden Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri’nde, konut sahiplerinin evlerine kavuşması için sayılı günler kaldı.

Ankara Parktepe Evleri'nde mevsimsiz balkon keyfi!

Ayazıyla meşhur Başkent Ankara’da kış aylarında balkona çıkmak bir hayal… Kentin en yüksek noktalarından Beytepe’de hayata geçirilen Parktepe Evleri ise yerden ısıtmalı özel balkonlarıyla ‘mevsimsiz’ keyif sunuyor.

Ankara Parktepe Evleri bu yaz teslim edilecek!

Bu yaz teslim edilecek projeyi üstün kalite anlayışıyla hayata geçirdiklerini vurgulayan Altuntaş, şunları söyledi: “Parktepe Evleri’nde kullandığımız malzemeler sayesinde projenin kalitesini çok uzun yıllar korumasını hedefledik. " dedi.

Ankara Parktepe Konutları'na yoğun ilgi!

Başkent Ankara'da da Hacettepe, ODTÜ, Bilkent gibi üniversitelerin yanı sıra kentin önde gelen ilk ve orta öğrenim okullarına da yakın olan Beytepe bölgesi eğitim kurumlarına yakınlığı ile gözde merkezlerden olmaya başladı.

Beytepe Parktepe Evleri inşaatı ne durumda?

Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim yerlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, titiz düşünülmüş, sağlam ve estetik dış yapısının yanı sıra, fonksiyonel, rahat ve kaliteli iç mekan kurgusuyla da öne çıkıyor.

Parktepe Evleri'nde klimasız iklimlendirme konforu!

Başkent Ankara’nın gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri kullanılan yalıtım sayesinde klimasız iklimlendirme konforu sunuyor.

Parktepe Evleri'nin Annemle Hayalim yarışması sonuçlandı!

ANKARA'nIN yeni gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe'nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri'nin düzenlediği "Annemle Hayalim" yarışması sonuçlandı..

Ankara Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Annemle Hayalim” yarışması sonuçlandı!

Ankara’nın gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri’nin düzenlediği “Annemle Hayalim” yarışması sonuçlandı.Duygusal hayallerin geldiği yarışmada jüri zorlanınca, üç kişinin hayalini gerçekleştirmeye karar

Parktepe Evleri Ankara'nın altın üçgeninde hayata geçiriliyor!

Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu konut arayanların tercih ettiği Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesi konutta “altın üçgen” olarak adlandırılıyor..

Parktepe Evleri Ankara'nın altın üçgeninde yükseliyor!

Başkent Ankara’da kaliteli ve konforlu konut arayanların tercih ettiği Çayyolu, Beytepe ve İncek bölgesi konutta “altın üçgen” olarak adlandırılıyor. Bu merkezlerin birleştiği yerde Parktepe Evleri yükseliyor.

Parktepe Evleri'nin Annemle Hayalim yarışma büyük ilgi gördü!

Başkent Ankara’nın yeni gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri’nin başlattığı “Annemle Hayalim” yarışması, başlayalı kısa süre olmasına rağmen büyük ilgi gördü.

Ankara Parktepe Evleri gün ışığından kesintisiz faydalanıyor!

Ankara’nın yeni gözde yerleşim merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, iki blok arasındaki 90 metre mesafe ile konutta ferahlık arayanların tercihi olurken, gün ışığından da kesintisiz yararlandırıyor

Parktepe Evleri'nden Anneler Günü kampanyası!

Ankara’nın gözde yeni yerleşim merkezlerinden Beytepe’nin en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe Evleri, Anneler Günü’nde çocukların anneleriyle kurdukları hayalleri gerçekleştirmeye hazırlanıyor..

Ankara Parktepe Haberi

Ankara Parktepe

Birbiri ardına çok sayıda modern projenin yükseldiği Beytepe’nin 1.150 metre rakımla en yüksek noktasında inşa edilen Parktepe konutları, 1. kattan itibaren başlayan Başkent manzarası ile konutta ferah mekan ve manzaraya önem verenlerin tercihi oluyor.


Ankara, son yıllarda kent ekonomisindeki gelişimin ardından inşaat sektöründe birbirinden başarılı proje konut ve iş merkezleri ile de anılmaya başlandı.


Başkent inşaat sektörünün köklü firmaları tarafından üretilen projelerin konutta yoğunlaştığı nokta kent merkezine yakın Beytepe olurken, bu çok özel lokasyon yüksek rakımın neden olduğu temiz havası ile de Ankaralılar’ı kendine çekiyor.


Çayyolu’nu İncek’e bağlayan çok uzun ve geniş bir cadde üzerinde LEMA Grup ve FERTAŞ AŞ ortaklığı ile kurulan Şahika Grup Yapı’nın inşa ettiği Parktepe konutları ise proje kalitesi kadar bu gözde caddenin en yüksek noktasında konumlanması ile...