05 / 05 / 2024

ankara pursaklar muhtarlık binaları

ankara pursaklar muhtarlık binaları

Ankara Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mahalle muhtarları için yeni binalar inşa ediyor. Konak şeklinde tasarlanan muhtarlık binaları inşaatı Mimar Sinan Mahallesi ile Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde devam ediyor.

Ankara Büyükşehir'den 610.9 milyon TL'ye satılık 30 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara Çankaya, Etimesgut, Gölbaşı, Mamak, Pursaklar, Sincan, Yenimahalle'de yer alan 30 adet gayrimenkulü 610 milyon 933 bin 881 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Pursaklar Belediyesi'nden 38 milyon 73 bin TL'ye satılık 8 gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Belediyesi, Pursaklar ve Saray Mahallesi'nde yer alan 8 arsayı satışa çıkardı. Arsaların muhammen bedeli 38 milyon 73 bin TL olarak belirlendi.

Ankara Pursaklar'da satılık ve kiralık 9 adet gayrimenkul!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara Pursaklar ve Saray'da yer alan gayrimenkuller için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor.

Ankara Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Pursaklar İlçesi'nde yer alan konut imarlı 7 arsa ihale ile satılıyor. İhale 11 Ekim'de yapılacak..

Ankara Pursaklar'da 4,5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Pursaklar Gümüşoluk Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul TC. Ankara 23. İcra Dairesi tarafından satılıyor. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 4 milyon 500 bin TL olarak belirtiliyor.

Ankara Büyükşehir'den 5 ilçede satılık 18 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Mamak, Yenimahalle, Altındağ, Pursaklar ve Çankaya'da bulunan 18 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 13 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 85 milyon 20 bin 844 TL olarak belirlendi.

Ankara Büyükşehir'den 6 ilçede satılık 26 gayrimenkul!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ, Yenimahalle, Pursaklar, Etimesgut, Çankaya ve Mamak'ta bulunan 26 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhaleleri 9 Şubat'ta yapılacak gayrimenkullerin toplam bedeli 136 milyon 875 bin 479 TL olarak belirlendi.

Ankara Pursaklar Belediye binasında sona gelindi!

Ankara Pursaklar Belediyesi tarafından Saray Cumhuriyet Mahallesi’ne yapılan yeni muhtarlık hizmet binası inşaatında sona geldi. Yetkililer binanın en kısa zamanda açılacağını belirtti.

Ankara Pursaklar Hükümet Konağı tamamlandı!

Saray Mahallesi'nde inşa edilen Pursaklar Hükümet Konağı projesi tamamlandı. Pursaklar Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi ve yol çalışması yapılan kaymakamlık binasının kısa bir süre içinde hizmete açılması planlanıyor.

Ankara Pursaklar'da metruk binalar yıkılıyor!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Metruk yapılar çeşitli nedenlerden dolayı sokaklarda kalanlar ve uyuşturucu madde bağımlılarının barınağı haline gelebiliyor. Hem bu insanları devletimizin kurumlarına yönlendiriyor hem de ilçenin görüntüsünü bozan yapıları yıkıyoruz" dedi.

Ankara Pursaklar'a engelli parkı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Pursaklar’da yapılan Engelli Parkı, hizmete açıldı. Parkın açılışına; Büyükşehir Belediyesi Pursaklar Bölge Başkanı Hamdi Kesgin de katıldı...

Pursaklar Saray'a yeni muhtarlık binası geliyor!

Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahalle muhtarları için başlattığı konak görünümlü yeni muhtarlık binalarına bir yenisini daha ekliyor. Belediye ekipleri, muhtarlık binasını kısa sürede tamamlayarak hizmete açmayı planlıyor.

Ankara Pursaklar'da 5.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Pursaklar Belediyesi Başkanlığı, Ankara Pursaklar'da bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 5 milyon 499 bin 300 TL olarak belirlendi.

ankara pursaklar muhtarlık binaları Haberi

ankara pursaklar muhtarlık binaları
Ankara Pursaklar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü mahalle muhtarları için yeni binalar inşa ediyor. Konak şeklinde tasarlanan muhtarlık binaları inşaatı Mimar Sinan Mahallesi ile Saray Cumhuriyet Mahallesi'nde devam ediyor. Maliyeti en aza indirmek için kendi imkânlarıyla çalışmaları yürüten belediye ekipleri, muhtarlık binalarının önemli ihtiyaçları karşılayacağını belirtti. İki ayrı noktada çalışmaları süren ve içerisinde makam odası, lavabo, mutfak gibi ihtiyaçların giderilebileceği alanlar bulunan muhtarlık binalarının ilkbaharda tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor. Pursaklar Belediyesi daha önce de diğer muhtarlık binalarını...