06 / 05 / 2024

ankara rize günleri çay bahçesi nerede

ankara rize günleri çay bahçesi nerede

5. Ankara Rize Günleri bu yıl “Rize-Karadeniz’e Komşu Ülkeler Uluslararası Kültür ve Sanat Günleri” adı altında 27-Şubat-2 Mart tarihleri arasında Atatürk Kültür Merkezi’ nde yapılacak...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

Altınoran Çadır Günleri başladı!

Sinpaş, Ankara Çankaya’daki Altınoran projesinde kalan daireleri çadırda satışa çıkarıyor. Altınoran Çadır Günleri başladı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Alt Gelir başvuru günleri!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi başvuru günleri 21 Temmuz'da başladı. Projede taksitler 226 liradan başlıyor.

Ankara Yapı Malzemeleri, İnşaat ve Emlak Günleri başladı!

Ankara Etimesgut'ta düzenlenecek Yapı Malzemeleri, İnşaat, Dekorasyon ve Emlak Günleri bugün başladı. 100'e yakın markanın ürün ve hizmetleri ile yer alacağı yapı fuarı 29 Mayıs'a kadar sürecek.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Konutları son başvuru tarihi!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Konutları son başvuru tarihi 30 Haziran Perşembe gününe kadar devam ediyor. Projede toplamda 214 adet dairenin satışa çıkarıldı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu fiyat!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu fiyat listesine göre 67 bin 773 TL'den başlıyor. Projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuru!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir grubu başvuru dönemi devam ediyor. Toplamda 355 adet konutun alt gelir için satışta olduğu projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 124 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede standart konutların fiyatları 181 bin 433 TL'den başlıyor.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir başvuruları!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ alt gelir başvuruları devam ediyor. Ev fiyatlarının 67 bin 773 TL'den başladığı projede daireler 1+1 ve 2+1 şeklinde tasarlandı.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Konutları fiyat!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi Konutları fiyat listesine göre standart konutlar 181 bin 433 TL'den başlıyor. Projede ödemelere göre 120 aydan 180 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir başvurusu!

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi alt gelir başvurusu 30 Haziran 2016 tarihine kadar devam ediyor. Proje toplamda 355 adet konutun alt gelir grubu için satışa çıkarıldı.

Alt gelir TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi fiyatları!

Alt gelir TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi fiyatları 67 bin 773 TL'den başlıyor. Projede toplamda 355 adet konutun alt gelir grubu için satışa çıkarıldı.

Ankara Nevin Gökçek Kursu'nun yeni binasının temeli atıldı!

Ankara Nevin Gökçek Hafızlık Kursu'nun yeni binası için temel atma töreni yapıldı. Program hoca Mustafa Acar tarafından yapılan duanın ardından sona erdi.

ankara rize günleri çay bahçesi nerede Haberi

ankara rize günleri çay bahçesi nerede


Rize Valiliği ve Rize Dernekler Federasyonu (RİDEF) işbirliği ile 4 yıldır Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde geleneksel olarak düzenlenen Rize Günleri yüz binlerce kişi tarafından ziyaret edilirken, bu yıl etkinliğin kapsamı genişletilerek uluslararası boyuta taşınıyor. Bu yıl düzenlenecek organizasyon ile Karadeniz’e kıyısı bulunan Romanya, Bulgaristan, Ukrayna, Rusya ve Gürcistan’ın da katılımının sağlanması hedefleniyor. Bu ülkelere ait tanıtım stantlarının da yer alacağı etkinlikte dünyada bin ilke imza atılarak 2 bin 500 metrekare alanda çay bahçesi oluşturulacak. Ziyaretçiler çayı dalında tanıma imkanı bulabilecek.


Konuyla ilgili Rize Basın Merkezi’nde bir açıklama yapan RİDEF Genel Sekreteri Hulusi Nurhan Bulak, bu yıl yapılan organizasyon ile bu güne kadar yapılmış en büyük etkinliği gerçekleştireceklerini belirterek, “Hiçbir ilin bu güne kadar yapamadığı kadar büyük bir tanıtım etkinliği planlıyoruz....