05 / 05 / 2024

ankara Sağlıkta Mükemmeliyet Merkezi

ankara Sağlıkta Mükemmeliyet Merkezi

Ankara Üniversitesi'nin bin 500 dönümlük alanda kuracağı "Sağlıkta Mükemmeliyet Merkezi" için en geç 2017 yılı başında ihaleye çıkılacak.

Sağlık merkezi projeleriyle Bağlıca'nın silüeti değişecek!

Bağlıca’da Ankara Üniversitesi’nin 2.000 dönümlük arazi üzerine kuracağı Sağlıkta Mükemmeliyet Merkezi ve Sağlık Teknoparkı’nın da tamamlanmasıyla, bölge önemli bir sağlık merkezi haline gelecek.

Sağlıkta köklü değişim! Şehir hastaneleri yerine semt hastaneleri modeline geçilecek!

CHP Milletvekili Dr. Fikret Şahin, seçimleri kazanıp iktidara gelmeleri halinde şehir hastanelerini kamulaştırarak semt hastanesi modeline geçmeyi planladıklarını açıkladı. Şahin, böylece halkın sağlık hizmetlerine daha kolay erişebileceğini savundu.

Sağlık Bakanlığı personel alımı! KPSS puanı 2022 yılına ait olsa bile işe alınacak!

Sağlık bakanlığı 30 müfettiş yardımcısı alımı yapacağını yayınladı. Yapılacak alımlar Teftiş Kurulu Başkanlığı adına olacak. Alımlar Ankara’da gerçekleştirilecek. Alım için tarihler belli oldu. İşte tüm detaylar…

İstanbul için plan, proje ve ihalesi devam eden 60 sağlık tesisi var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde İstanbul'a yapılan yatırımları değerlendirdi. Erdoğan, "Sağlıkta 17 bin 534 yatak kapasiteli 66 hastaneden oluşan 163 adet sağlık tesisi inşa ettik" dedi.

Kağıthane'deki 7.5 dönümlük arazi özel sağlık tesisi oldu!

Kağıthane Belediyesi kendi mülkiyetindeki 7.5 dönümlük arazinin 'sağlık tesisi' olan imar durumunu 'özel sağlık tesisi' yaptı. İl Sağlık Müdürlüğü, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla onaylanan plan değişikliğine, 'aile sağlığı merkezi' yapılmasını isteyerek karşı çıktı ama karar değişmedi.

İznik'te sağlıklı hayat merkezleri inşa ediliyor!

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, İznik’te hizmet sunan sağlık tesislerinde incelemeler gerçekleştirdi. Yavuzyılmaz, ''İlçemizde koruyucu sağlık hizmetlerinin tamamını içeren sağlıklı hayat merkezimizin inşası tüm hızıyla sürüyor'' dedi.

Tekirdağ Şehir Hastanesi dev bir sağlık üssü olacak! 

Tekirdağ Sağlık Müdürü Ali Cengiz Kalkan,  geçtiğimiz haftalarda açılışı yapılan Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nin detayları hakkında bilgi verdi. Kalkan, hastanenin bölgenin sağlık üssü olacağını dile getirdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Silivri Belediyesi'nden sağlık yatırımları için yer tahsisi!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, devam eden sağlık yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulunurken, İl Sağlık Müdürlüğü ile yapılan görüşmeler sonucunda Selimpaşa Yoğurthane bölgesine sağlık ocağı yapımıyla ilgili bütçenin onaylandığını da dile getirdi.

Sakarya'da kurulacak 'Seracılık Mükemmeliyet Merkezi' için Kira Devri Protokolü imzalandı!

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde 45 dönümlük alan üzerine kurulacak "Seracılık Mükemmeliyet Merkezi" için Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü, Sakarya Fidancılar Birliği ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi arasında Kira Devri Protokolü imzalandı. 

Ankara Büyükşehir'den sağlık personellerine 3 konteyner ev! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni tip koronavirüs ile mücadele kapsamında evlerine gitmeyen sağlık personelleri için 3 tane konteyner yapacak...

Ankara Polatlı'da 14.2 milyon TL'ye satılık sağlık tesisi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Polatlı'da yer alan sağlık tesisini 14 milyon 222 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Gebze’ye modern sağlık merkezi müjdesi!

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Başakşehir Şehir Hastanesi, İstanbul’u sağlığın başkenti yapacak!

Başakşehir Şehir Hastanesi, 2020 yılında açılacak. Hastane açıldığında, İstanbul ve Türkiye’yi sağlıkta “merkez” haline getirirken, 2 bin 68 adet sismik izolatörle “Dünyanın En Büyük Sismik İzolatörlü Binası” unvanına da sahip olacak...

ankara Sağlıkta Mükemmeliyet Merkezi Haberi

ankara Sağlıkta Mükemmeliyet Merkezi

Ankara Üniversitesi'nce Bağlıca'da bin 500 dönümlük alanda kurulacak Sağlıkta Mükemmeliyet Merkezi'nin temelinin seneye atılması planlanıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başbakanlığı döneminde, 2013 yılında tahsis edilen arazide yapımı gerçekleştirilecek dev yatırım için bu yılın sonuna kadar ya da en geç 2017 başında ihaleye çıkılacağı ve yıl içinde de temelinin atılacağı belirtildi. A.Ü. Rektörü Prof. Dr. Erkan İbiş, son yılların en büyük sağlık yatırımı hakkında bilgi verirken, 2013 yılında arazinin tahsisinin ardından başlanan imar çalışmalarının tamamlandığını, ardından başladıkları mimari proje çalışmalarını da bu yıl içinde tamamlamayı hedeflediklerini bildirdi. Prof. Dr. İbiş, "Paydaşlardan görüşler alarak, mükemmel bir Mükemmeliyet Merkezi oluşturma çabasına girdik. Bu yıl içinde tamamladıktan sonra bir aksilik olmazsa 2017 içinde temelini atmaya hazırlanıyoruz" dedi. Bağlıca'ya kuracakları dev sağlık kompleksinin,...