18 / 05 / 2024

ankara şekerspor tesisleri nerede

ankara şekerspor tesisleri nerede

Türk futbolunun köklü kulüplerinden ve bir dönem Süper Lig'de oynayan Şekerspor, kiracı konumunda olduğu Ankara Şeker Fabrikaları’ nın tesisinden, başkan ve futbolcuların direnmesine rağmen atıldı...

Elmadağ'a yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündeminde!

Ankara'nın Elmadağ ilçesine yapılması planlanan spor tesisleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara'da büyük takas! Anıttepe Büyükşehir'in olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Yenikent Osmanlı Stadı’nı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne vereceklerini, karşılığında Anıttepe Spor Tesisleri’ni alacaklarını açıkladı.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk sosyal tesisleri bugün açılacak!

Dumlupınar’da gazeteci Uğur Dündar’ın girişimleri ile Ankara-Yenimahalle Belediyesi tarafından yaptırılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk sosyal tesisleri bugün açıldı.

Ankara'da icradan satılık otel, AVM ve arsası!

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından Çankaya Kazım Özalp Mahallesi'nde yer alan arsa ve üzerinde otel, alışveriş merkezi, otopark ve spor tesisleri satışa çıkarıldı. 25 Eylül'de gerçekleşecek ihalenin bedeli 237 milyon 385 bin 862 TL.

Sanayi tesisleri emlak vergisi ödememeli!

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, sanayi tesislerinden üretimde olduğu sürece emlak vergisi alınmaması gerektiğini söyledi. Özdemir, 'Sanayi tesisleri emlak vergisi ödememeli'' dedi.

Ankara Büyükşehir'den AOÇ’ye spor tesisi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Atatürk Orman Çiftiliği'nde yer alan 131 bin 424 metrekarelik bir alanda spor tesisleri yaparak, 49 yıl süreyle bedelsiz olarak Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü’ne tahsis edecek

Ankara Anadolu Bulvarı'na ikinci U dönüş köprüsü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yapılan “U” dönüş köprüsündeki çalışmalar tamamlandı.

Ankara İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni köprü!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Anadolu Bulvarı üzerinde trafik yoğunluğunun yaşandığı ASKİ İvedik Arıtma Tesisleri önüne yeni bir “U” dönüş köprüsü inşa ediyor.

Ankara Altındağ'da gecekondular yıkılıyor!

Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde gecekondular yıkılıyor. Yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Gültepe Mahallesi’nde yüzme havuzu ve spor tesisi, anaokulu ve kültür merkezi de açılış için gün sayıyor.

TOKİ Ankara Kızılcahamam Sosyal Tesisleri tamamlandı!

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney, TOKİ bloklarına yapımı tamamlanan ve en kısa süre hizmete girecek olan TOKİ Sosyal Tesisler binasını inceledi.

Ankara'daki Batıkent Stadı ve Spor Tesisleri hizmete açıldı!

Ankara'da Yenimahalle Belediyesi’nin amatör spor kulüpleri için yaptığı “Batıkent Stadı ve Spor Tesisleri”, törenle hizmete açılarak vatandaşa sunuldu.

Köksal Ünal: Ankara Bağlıca'ya yatırım yapan kazanacak!

Başkent Ankara’nın ana gelişim aksı olan batı yönündeki Bağlıca, sayıları hızla artan üniversiteler, sağlık tesisleri ve diğer büyük yatırımlarla en hızlı gelişen bölgesi ve yeni cazibe merkezi olmaya başladı.

Ahlatlıbel Tesisleri Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi; 1993 yılında Çankaya Belediyesi’ne devredilen “Ahlatlıbel Park ve Resterosyan Alanı”nın, koşullara uyulmadığının tespit edilmesi üzerine, yeniden Büyükşehir Belediyesi’ne devredilmesine karar verdi.

ankara şekerspor tesisleri nerede Haberi

ankara şekerspor tesisleri nerede


Türk futbolunun köklü kulüplerinden ve bir dönem Süper Lig'de oynayan Şekerspor, kiracı konumunda olduğu Ankara Şeker Fabrikaları’nın tesisinden, başkan ve futbolcuların direnmesine rağmen atıldı.


Bir dönem Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım gibi isimlerin de formasını giydiği Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Ankara Şekerspor, zorlu günler geçiriyor. Şeker fabrikasının içerisinde bulunan tesislere aylık 3 bin lira ödeyen yeşil-beyazlılar, bir anda kiraya yapılan 37 bin liralık zam sonrası büyük şok yaşadı. Ankara keçileri, zamma her ne kadar itiraz etse de bunda başarılı olamadı. Şekerspor takımı, tesislerin bağlı olduğu Şeker Fabrikaları Genel Müdürlüğü ekiplerince kapı dışarı edildi. 


BAŞKAN, Türk Şeker’E TEPKİLİ


Kulübü satın aldıktan sonra tesislere yaklaşık 7 milyonluk yatırım yaptığını ifade eden kulüp başkanı Orhan Kapelman, Türk Şeker’e ateş püskürdü. Kapelman, "Biz, kanımızın...