19 / 05 / 2024

ankara sel

ankara sel

Ankara'da etkili olan sağanak nedeniyle, Keçiören Sanatoryum Hastanesi acil servisi girişini, bahçesini su bastı. Hastane acil servisinin önünü basan suya Keçiören Belediyesine bağlı ekipler müdahale ett

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

AFAD, Ankara için kırmızı alarm yaktı! Şiddetli yağışlar devam ediyor!

AFAD, Ankara'da kırmızı alarm! Şiddetli yağışlar akşama kadar sürecek, sel ve taşkın riski artıyor, vatandaşlara dışarı çıkmama uyarısı! İşte ayrıntılar...

Ankara'daki sel mağdurlarının evleri onarılıyor!

Çalışmalarına son sürat devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi şiddetli sağanak yağışlar sonrası evleri zarar gören vatandaşların yaralarını sarmaya devam ediyor.

Ankara’da 1513 tasarım-beceri atölyesi açıldı!

Ankara’da inşaatı tamamlanan 1513 tasarım-beceri atölyesi toplu açılışı Sincan İlkokulu'nda düzenlenen törenle yapıldı. Açılış töreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından kurdele kesildi.

Ankara'nın en büyük kültür ve kongre merkezinin temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Sincan'da inşa edilecek kültür ve kongre merkezinin Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyacağını belirterek, "Merkez, 25 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla Ankara'nın en büyük merkezi unvanını taşıyacak." dedi. 

Sinpaş Yapı mimarlık öğrencilerini Marina Ankara'da ağırladı!

Sinpaş Yapı, Konya Selçuk Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden 3 akademisyen ve 24 öğrenciyi Marina Ankara’da ağırladı. Öğrencilere iki yenilikçi projenin inşaat sürecinden ayrıştırıcı özellik ve sosyal donatılarına kadar tüm detaylarını anlatıldı.

Ankara Mamak'a 4 yeni cami inşa edilecek!

Ankara Mamak’ta Selçuklu Mimarisi'yle 4 yeni camii inşa edilecek. Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül: “Yeni inşa edeceğimiz mahalle camileri Selçuklu Mimarisi ile yapılacak. Ancak daha kullanışlı olacak bu camileri artık ihtiyaca cevap veremeyen eski mahalle camilerinin yerine inşa edeceğiz''dedi.

Ankara Pursaklar'a Şehitlik Camii inşa ediliyor!

Ankara Pursaklar Mezarlığı yanında Şehitlik Camii Dini ve Sosyal Tesis inşa ediliyor. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, 425 metre kare alan üzerine yükselen ve iki ayrı bloktan oluşan camii inşaatı hakkında bilgi aldı.

Ankara Pursaklar'da metruk binalar yıkılıyor!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, “Metruk yapılar çeşitli nedenlerden dolayı sokaklarda kalanlar ve uyuşturucu madde bağımlılarının barınağı haline gelebiliyor. Hem bu insanları devletimizin kurumlarına yönlendiriyor hem de ilçenin görüntüsünü bozan yapıları yıkıyoruz" dedi.

Ankara’nın mimarisi TBMM gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Ankara’nın mimarisinin ‘kısır’ olduğu, bunu aşmak için Selçuklu ve Osmanlı mimarisini yansıtan eserlerle donatılmasına karar verildiğine yönelik açıklamalarını TBMM gündemine taşıdı.

İzmir-Ankara YHT proje çalışmalarında son durum!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Doç .Dr. Selçuk Özdağ İzmir'i, Ankara'ya bağlayacak olan yüksek hızlı tren hattının proje çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Arif Çağatay Kılıç: Ankara Pursaklar'a dev spor tesisi yapılmalı!

Ankara Pursaklar'da dev spor yatırımşarı için start verildi. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin'in girişimleri sonucu Gençlik ve Spor Bakanı Arif Çağatay Kılıç ''Pursaklar'a acil Gençlik Merkezi ve Spor Tesisleri yapılsın'' talimatı verildi.

Ankara'da selin bilançosu 7,8 milyon TL!

Ankara’da geçen hafta meydana gelen aşırı yağışlar sonucu oluşan sel felaketinin bilançosu 7 milyon 819 bin 600 TL olarak açıklandı. Selde 150 konut zarar gördü.

ankara sel Haberi

ankara sel

Ankara'da etkili olan sağanak nedeniyle, Keçiören Sanatoryum Hastanesi acil servisi girişini, bahçesini su bastı.


Hastane acil servisinin önünü basan suya Keçiören Belediyesine bağlı ekipler müdahale etti. Suyun çekilmesinin ardından acil servisin girişinde çamur birikintisi oluştuğu görüldü. Çamurun temizlenmesi çalışmaları nedeniyle acil servise gelen hastalar tekerlekli sandalyelerle hastaneye taşındı.


Belediye yetkilileri, hastanede herhangi bir hasarın meydana gelmediğini...