02 / 05 / 2024

Ankara Talatpaşa Köprüsü yenilenecek mi

Ankara Talatpaşa Köprüsü yenilenecek mi

Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Başkentray Projesi kapsamında, Talatpaşa (Cebeci) Köprüsü’nü yenileme çalışmaları nedeniyle Talatpaşa Bulvarı’nın bir bölümü, 25 gün süreyle trafiğe kapatılacak.

Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü'nün restorasyonu tamamlandı!

TİKA'nın restore ettiği Bosna Hersek'in en önemli Osmanlı eserlerinden Sokollu Mehmed Paşa Köprüsü'nün teknik kabulünün yapılması nedeniyle tören düzenlendi...

Kadıköy Haydarpaşa Köprüsü'nde son iki ay!

Geçtiğimiz günlerde yıkılan Haydarpaşa Köprüsü’nde yenileme çalışmaları tamamlanıyor. Köprünün Mart ayının başında açılması planlanıyor.

Edirne Karaağaç Köprüsü 30 Mart'ta açılıyor!

Türkiye'nin ikinci en büyük viyadüğü olma özelliğini taşıyacak olan Karaağaç Köprüsü 30 Mart Perşembe günü açılıyor. Açılışını Başbakan Binali Yıldırım'ın yapacağı köprü bin 947 metre, yani 2 kilometre olarak inşa edildi.

Bartın'a TOKİ köprüsü ne zaman yapılacak?

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mücahit Mekeç, Bartın'da yapılması beklenen TOKİ köprüsüyle ilgili açıklama yaptı. Mekeç, ''Artık TOKİ köprüsünün yapılmaması için mazeret kalmamıştır” diye konuştu.

Sakarya'nın yeni köprüsü 15 gün sonra açılacak!

2016’da yıktırılan Karasu Tepetarla-Adatepe arasındaki Sakarya Köprüsü’nün yerine yeni inşa edilen köprüde sona gelindi. Köprünün 15 gün sonra hizmete açılması bekleniyor.

İzmir Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi!

İzmir'in Kınık ilçesinde bulunan, kullanılamaz durumdaki Adnan Menderes'in adını taşıyan 60 yıllık Adnan Menderes Köprüsü yeniden inşa edildi.

Adana Sinanpaşa Köprüsü yenilendi!

Adana Büyükşehir Belediyesi, ulaşıma kapatılan Seyhan Nehri üzerindeki Sinanpaşa Asma Köprüsü’nde gereken onarımı gerçekleştirdi.

Çanakkale 1915 Köprüsü'nde Japon ısrarı!

Japonya’nın Ulaştırma Bakanı Keiichi Ishii, Ankara temasları esnasında, Çanakkale 1915 Köprüsü'nün yapım işi için talip olduklarını belirtti. Japon Bakan’ın görüşmelerde, “Türkiye'ye güveniyoruz. Firmalarımız Çanakkale 1915’a talip” mesajı verdiği öğrenildi.

Hatay Balıklıdere Köprüsü açılıyor!

Asi Nehri’nin iki yakasında bulunan ve toplamda 12 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Balıklıdere Köprüsü 20 Ocak'ta açılıyor.

Dünyanın en yüksek köprüsü Çin'de açıldı!

Çin Halk Cumhuriyeti’nde bulunan Yunnan eyaletinde dünyanın en yüksek köprüsü unvanını alan Beipanjiang hizmete açıldı.

Beykoz 15 Temmuz Gaziler Köprüsü açıldı!

Beykoz Belediyesi tarafından yaptırılan, Göksu’da ulaşımı kolaylaştıracak, trafiği ve bölge halkını rahatlatacak Göksu köprüsü ve bağlantı yollarının açılışı gerçekleştirildi.

Beykoz 15 Temmuz Gaziler Köprüsü, yarın açılıyor!

15 Temmuz Gaziler Köprüsü açılıyor. 15 Temmuz’da vatan uğruna şehit olmayı göze alarak yola çıkan ve gazilik mertebesine erişenlere adanan 15 Temmuz Gaziler Köprüsü, Beykoz’da açılıyor.

Bursa Hasköy-Balat Köprüsü açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen ve Bursa-Mudanya karayolu yükünü azaltmayı hedefleyen Hasköy-Balat Köprüsü, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Ankara Talatpaşa Köprüsü yenilenecek mi Haberi

Ankara Talatpaşa Köprüsü yenilenecek mi


Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan Başkentray Projesi kapsamında, Talatpaşa (Cebeci) Köprüsü’nü yenileme çalışmaları nedeniyle Talatpaşa Bulvarı’nın bir bölümü, 25 gün süreyle trafiğe kapatılacak.


Trafik akışı bu süre içerisinde şu güzergahlardan sağlanacak:

Mamak ve Abidinpaşa istikametinden gelip, Ulus istikametine gitmek isteyen araç sürücülerinin Saime Kadın Kavşağı’ndan, Arif Yıldız Caddesi-Plevne Caddesi-Talatpaşa Bulvarı’nı takip etmeleri, Ulus istikametinden gelip, Mamak ve Abidinpaşa istikametine gitmek isteyen araç sürücülerinin de Talatpaşa Bulvarı-Plevne Caddesi-Arif Yıldız Caddesi ve Mamak Caddesi’ni takip etmeleri gerekiyor.


Ankara Büyükşehir...