23 / 07 / 2024

Ankara Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı ne zaman başladı

Ankara Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı ne zaman başladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Atatürk Kültür Merkezi'ndeki 8. Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı'nın açılışını yaptı. Açılışa Gökçek’in yanı sıra Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, ATO Başkanı Salih Bezci ile bürokratlar katıldı.

Ankara’da belediye 309 bin TL’den başlayan fiyatlarla konut imarlı arsa satıyor

Ankara’da Yenimahalle Belediyesi, toplam 4 arsayı 309 bin 540 TL’den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale ile ilgili ayrıntılar...

Ankara'da 13 adet arsa ile 3 adet dükkan satılıyor! İhalesi 21 Eylül'de! 

Ankara Pursaklar Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Pursaklar ilçesi, Pursaklar, Sirkeli, Saray ve Yeşilova mahallelerinde yer alan 13 adet arsa ile 3 adet dükkanı satıyor. Peki Ankara Pursaklar'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Ankara'nın göbeğinde 5 gayrimenkul satılacak! Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın bu fırsatı kaçmaz!

Ankara İli Belediye Başkanlığı, Ankara; Çankaya, Gölbaşı ve Yeni Mahalle'de yer alan 5 konut için satış ihalesi düzenliyor.

Ankara Mamak Belediyesi'nden satılık 31 daire! 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Ankara Mamak Belediye Başkanlığı, Ankara ili, Mamak ilçesi, Diriliş Mahallesi'nde yer alan 31 daireyi 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ankara Kahramankazan oto sanayisi için sunum yapıldı! 

Ankara Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, ilçedeki oto sanayi esnafıyla yaptığı toplantıda ilçede yapılacak oto sanayi için sunum yaptı. 

Ankara Çubuk Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Ankara Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından inşa edilen Çubuk Millet Bahçesi alanında incelemelerde bulundu.

Ankara Beypazarı Belediyesi 6 ay kira almayacak!

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 2021 Ocak-Haziran döneminde 6 ay kira alınmayacağını açıkladı.

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin inşaatçılarla bir araya geldi!

Ankara Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, ilçenin inşaat ve gayrimenkul sektörünü değerlendirmek için sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Ankara Çubuk Belediyesi'nin yeni binasında sona gelindi!

Ankara Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş, inşaatı hızla devam eden Ankara Çubuk Belediyesi'nin yeni binasının yıl sonunda açılacağını açıkladı.

Ankara'da 6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Aşağı Yahyalar'da yer alan gayrimenkulü 5 milyon 958 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın inşaatı hızla devam ediyor!

Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.İnşaat çalışmalarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor. 

Ankara Haymana'ya millet bahçesi müjdesi!

AK Parti Ankara Haymana Belediye Başkanı ve adayı Özdemir Turgut, seçim çalışmaları kapsamında hazırladığı projeleri anlattı. Turgut, Haymana millet bahçesi yapacaklarını söyledi.

Ankara Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı ne zaman başladı Haberi

Ankara Uluslararası Belediye ve Çevre Fuarı ne zaman başladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, İNFO Fuarcılık şirketine gerçekleştirdiği başarılı organizasyonlar için teşekkür ederek başladığı konuşmasında,  “Fuar alanı konusunda gerçekten Ankara için üzüntü içindeyiz. Nasip olursa fuar alanının yapımına önümüzdeki aylarda başlamış olacağız. İnşallah önümüzdeki sene fuarlarımızı yeni alanımızda yapmaya başlarız” dedi. 


Fuar alanının Ankara için zaruret olduğunu vurgulayan Başkan Gökçek, fuarları çok faydalı gördüğüne dikkat çekerek, konuşmasını şöyle sürdürdü:


“Şunu çok rahatlıkla söyleyebilirim. Pek çok belediye başkanı fuar gezer ama herhalde dünyada en çok fuar gezen belediye başkanı benim. Fuarlar insanın ufkunu açar. Şu anda Ankara’nın güzelliği bir çok tarafta konuşuluyor. Ankara çok sayıda kent için örnek hale gelmişse bunun en büyük nedeni bu fuarlardan yaralanarak yapmış olduğumuz icraatlar.


Ben bu fuardan da mutlaka yaralanacağımızı, yeni yeni ürünlerle tanışacağımızı ve...