27 / 04 / 2024

ankara üniversitesi yapım ihalesi

ankara üniversitesi yapım ihalesi

YAPI İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları Ankara Üniversitesi 2014/67225 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Özgüven İnşaat ihaleyi kazanan taraf oldu.

Ankara Dikimevi-Natoyolu Metrosu için yapım ihalesine çıkıldı! Ankara Büyükşehir detayları açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından "Dikimevi-Natoyolu Raylı Sistem Hattı Yapım İşi" için yapım ihalesine çıkıldığı açıklandı. İşte detaylar ve önyeterlilik şartlarını sağlayıp ihaleye davet edilen o firmalar...

Lise mezunu 252 memur alınıyor! Ankara Üniversitesi resmen açıkladı! Başvuru ekranı ve şartları belli oldu!

Ankara Üniversitesi lise mezunu 52 memur alımı yapacağını açıkladı. KPSS puan sıralaması esas alarak görevlendirilme yapacak olan üniversite kadrolara ilişkin detayları açıkladı.

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara'da tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü tarafından Kahramankazan İlçesi Orhaniye Mahallesi'nde tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Ankara Altındağ'da 52.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Ankara İli Altındağ Belediye Başkanlığı, 52 milyon 644 bin 823 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Ankara'da 56.4 milyon TL'ye iş yeri yapım işi ihalesi!

Ankara Beypazarı Azmak Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 100 adet iş yeri için yapım ihalesi düzenliyor. İhale 13 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye'de 2000'den önce yapılan yapılar zor ayakta duruyor!

Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gürol Seyitoğlu, Türkiye’de depremlere karşı alınacak önlemlerin başında Fay Yasası’nın geldiğine dikkat çekti. ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Sucuoğlu, yapı stokuna dikkat çekti.

Ankara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi'nde sınır değişikliği!

Ankara Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi sınırlarında değişiklik yapılması hakkında karar bugünkü 31226 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Altındağ Servis Park projesinin yapımında sona gelindi!

Ankara Altındağ'da, yapımına kısa bir süre önce başlanan "Servis Park" projesinin yapımı tamamlanıyor. ServisPark ile Altındağ'ın önemli bir sorununu daha çözülecek.

Ankara-Niğde otoyolu yapım çalışmaları meclis gündeminde!

Ankara-Niğde otoyolu yapım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

ODTÜ'deki yurt yapımına mahkeme ‘dur’ dedi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunlar Derneği'nin, ODTÜ'de inşa edilmek istenen Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun yapımının iptali için açtığı davada Ankara 11. İdare Mahkemesi 13 Aralık 2019'da yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Yeni Adalet Sarayı yapım projesi protokolü imzalandı!

Adalet Bakanı Gül ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, iş birliğiyle inşa edecekleri Ankara Yeni Adalet Sarayı'nın yapım projesi protokol imza törenine katıldı...

ankara üniversitesi yapım ihalesi Haberi

ankara üniversitesi yapım ihalesi

YAPI İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları Ankara Üniversitesi 2014/67225 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. 


Ankara Üniversitesi Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı, Tandoğan Kampüsü Ord. Prof. Şevket Aziz Kansu Binası Kat:7 İhale Salonu adresinde gerçekleşen ihaleye on firma teklif verdi. Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 


Yaklaşık maliyeti 114.722,62 TRY olan ihaleye giren sekiz firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 

Ankara Üniveristesi Ziraat Fakültesi Toprak Bölümü A Blok Doğrama Değişimi İşi için açılan ihalede en yüksek teklif 179.000,00 TRY, en düşük teklif 113.350,00 TRY verildi. ÖZGÜVEN İNŞAAT EMLAK VE DEKORASYON Lİ MİTED ŞİRKETİ 113.350,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...