03 / 05 / 2024

Ankara Vadikent lokasyon

Ankara Vadikent lokasyon

Toplam 570 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje Kom Yapı imzası taşıyor. Peki Ankara Vadikent teslimleri ne zaman?

Merkez Ankara projesi lokasyon!

Merkez Ankara projesi lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede konutların metrekare fiyatları 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Merkez Ankara nerede? Lokasyon bilgisi!

Merkez Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların fiyatları 500 bin TL'den başlıyor.

Komyapı Vadikent ile Keçiören'de konut anlayışını değiştiriyor!

Komyapı Genel Müdür Yardımcısı Mensuri Seher, başta İstanbul ve bir çok şehirde binlerce konut, inşa ettiklerini belirtti. Yurtdışında da bir çok bölgede ülkemiz adına prestijli projelere imza atıklarını ifade eden Seher, Ankara'ya da Keçiören'deki Vadikent projesiyle giriş yaptıklarını söyledi

Moment Beştepe Ankara lokasyon!

Ofis büyüklüklerinin 83 metrekareden başladığı proje toplam 330 tane home ofis ve 22 tane dükkandan oluşuyor. Moment Beştepe Ankara lokasyon bilgisine göre Kızılay'a 7,4 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Doğa City Ankara lokasyon!

Toplam 1.500 adet dairenin yer aldığı projede daire büyüklükleri 134 metrekareden başlangıç gösteriyor. Doğa City Ankara lokasyon bilgisi kapsamında şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Ankara Doğa City lokasyon!

İnşaat çalışmaları 15 Eylül tarihinde başlaması planlanan projede 25 lüks villa bulunuyor. Ankara Doğa City lokasyon bilgisi kapsamında şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.

Vadikent Ankara satış ofisi!

9 blok şeklinde yükselen Vadikent Ankara projesinde daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Vadikent Ankara satış ofisi telefon numarası 0 312 236 44 66 olarak belirlendi.

Ankara Vadikent Evleri satılık!

Ankara'nın Keçiören ilçesinde inşa edilen projede toplam 570 adet daire bulunuyor. Proje Kom Yapı imzası taşıyor. Ankara Vadikent Evleri satılık daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi.

Ankara Vadikent teslimleri ne zaman?

Toplam 570 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Proje Kom Yapı imzası taşıyor. Peki Ankara Vadikent teslimleri ne zaman?

Vadikent Ankara güncel fiyatlar!

Teslimlerin bu yıl Aralık ayında gerçekleşmesi planlanan Vadikent Ankara'da banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Projede 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edilen konutlar bulunuyor. İşte Vadikent Ankara güncel fiyatlar...

Ankara Vadikent Konutları'nda 250 bin TL'den başlıyor!

Kombassan Holding'in inşaat alanındaki faaliyetlerini yürütmek amacıyla kurulan Komyapı AŞ tarafından Keçiören'de yapılan Vadikent Konutları, 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor..

Vadikent Ankara 250 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Vadikent Konutları, Ankaralılara modern konforlu güvenli ve keyifli bir yaşam alanı sunuyor. Vadikent Konutları 250 bin TL' den başlayan fiyatlarla satışa çıkıyor.

Vadikent Ankara'da 4 bloktan meydana geliyor!

Birçok il kentsel dönüşüm kapsamında yenilenirken, Ankara da dönüşüm rüzgarından nasibini alıyor. Bu dönüşümün başında da KOMYAPI'nın imzası olan 'Vadi Kent Ankara' konut projesi geliyor.

Ankara Vadikent lokasyon Haberi

Ankara Vadikent lokasyon

9 bloktan meydana gelen projede dairelerin büyüklükleri 135 metrekareden başlayıp 165 metrekareye kadar yükseliyor. Proje toplam 167 bin 110 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Daire tiplerinin 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleriyle 

tasarlandığı projede satışlar devam ediyor. Proje Ankara'nın Keçiören ilçesinde inşa ediliyor. 


Sosyal kullanım alanları arasında projede  güvenlik, yüzme havuzu, otopark, fitness center, spor alanları bulunuyor. Projede ödeme planına göre yüzde 25 peşinatta, kalan bedel için banka kredisi kullanılabiliyor.


Ankara Vadikent teslimleri ne zaman?

Daire teslimlerinin Aralık 2015 tarihinde yapılması planlanan projede dairelerin fiyatları 264 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje Kom Yapı  imzası taşıyor.


Telefon: 0 312 236 44 66

Web adresi: www.komyapi.com.tr

Tülay...