27 / 04 / 2024

Ankara Doğa City lokasyon!

Ankara Doğa City lokasyon!

İnşaat çalışmaları 15 Eylül tarihinde başlaması planlanan projede 25 lüks villa bulunuyor. Ankara Doğa City lokasyon bilgisi kapsamında şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.



Dairelerin açık lansman yöntemiyle Eylül 2015'te satışa sunulacak olan proje deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa ediliyor.


Toplam bin 500 daire, bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana gelen projede daireler 3+1 şeklinde tasarlandı.


Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan projede inşaat çalışmaları 15 Eylül tarihinde başlaması planlanıyor.


Doğa City projesinde satılık daire fiyatları 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Sosyal kullanım alanları arasında otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness salonundan meydana gelen proje deprem yönetmeliğine uygun sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlü bir şekilde inşa ediliyor.


Kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gereken projede ödeme planına göre her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatlar aylara göre de değişiklik gösteriyor. 


Dire büyüklükleri 134 metrekareden başlangıç gösterdiği projede daire teslimlerinin inşaat çalışmalarından sonra gerçekleşmesi planlanıyor.


Ankara Doğa City lokasyon bilgisi kapsamında proje  Ankara   Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta Ankara Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor. 


Telefon: 0212 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön