27 / 04 / 2024

Ankara Doğa City ulaşım!

Ankara Doğa City ulaşım!

Firma: Natura Gayrimenkul

Proje: Doğa City

Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek olan projede daire tipler 3+1 olarak dizayn edildi. Ankara Doğa City ulaşım bilgisi kapsamında şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta bulunuyor.



Ortak kullanım alanları arasında projede otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness salonundan meydana geliyor. 


Daire büyüklüklerinin 134 metrekareden başlangıç gösterdiği proje toplam 1.500 adet daire ve bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana geliyor.


Deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde inşa edilen projede daire seçenekleri 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Proje açık lansman yöntemiyle Eylül 2015'te satışa sunulacak.


Ödeme seçenekleri kapsamında her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatların aylara göre de değişiklik gösteren proje kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gerekiliyor.


Ankara İl'inde yükselen projede inşaat çalışmalarının 15 Eylül tarihinde başlaması planlanıyor. Proje Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek. 


Doğa City satılık dairelerin fiyatları minimum 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor. 


Ankara  Doğa City  ulaşım bilgisi kapsamında proje  Ankara  Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta Ankara Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor.


Telefon: 0212 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön