27 / 04 / 2024

Ankara Doğa City fiyatları!

Ankara Doğa City fiyatları!

İnşaat çalışmalarının 15 Eylül 'de başlaması planlanan proje toplam 1.500 adet daireden meydana geliyor. Ankara Doğa City fiyatları 279 bin TL 'den başlangıç gösteriyor.



Sosyal kullanım alanları arasında otel, alışveriş caddesi, yürüyüş parkuru, gölet kenarı yürüme yolları, kamelya bahçesi, sauna, buhar odası, havuz, kolej ve fitness salonundan meydana gelen proje deprem yönetmeliğine uygun sağlam, dayanıklı ve uzun ömürlü bir şekilde inşa ediliyor.


Kapalı lansman için telefonla bilgi alınması gereken projede inşaat çalışmaları 15 Eylül tarihinde başlaması planlanıyor. Proje açık lansman yöntemiyle dairelerin Eylül 2015'te satışa sunulacak.


Toplam bin 500 daire, bağımsız şekilde konumlanmış 25 lüks villa ve rezidanslardan meydana gelecek olan projede teslimler 36 ayda bitirilmesi planlanıyor. Projede daireler 6 Eylül 2015 tarihinde kura ile çekilerek belirlenecektir.


Ödeme seçenekleri kapsamında projede her iki ayda 10 bin TL artarak değişecek fiyatlar aylara göre de değişiklik gösteriyor. Proje Natura Gayrimenkul imzasıyla hayata geçirilecek.


Lokasyon bilgisine göre proje  Ankara  Akyurt'ta Esenboğa Havalimanı’na 5 kilometre, şehir merkezine sadece 20 kilometre uzaklıkta  Ankara  Uluslararası Fuar Alanı ile Yıldırım Beyazıt Üniversitesi’nin ortasında bulunuyor. 


Ankara Doğa City fiyatları 279 bin TL'den başlıyor ve maksimum fiyat 389 bin TL'ye kadar çıkıyor. Dairelerin 3+1 şeklinde dizayn edildiği projede daire alanları 134 metrekareden başlıyor. 


Telefon: 0212 243 18 00

http://dogacity.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön