24 / 07 / 2024

Ankara ve Siva acele kamulaştırma

Ankara ve Siva acele kamulaştırma

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesinin Yerköy-Sivas Etabı Sivas Şehir Geçisi Kesimi kapsamında ekli kroki ilelistede güzergahı bulunduğu yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazlar için acele kamulaştırılma kararı verildi.

Başkent Ankara ve Kastamonu’da Hazine’ye ait 3 adet gayrimenkul satılıyor

Ankara ve Kastamonu’da 3 adet gayrimenkul ihale ile satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satışıyla ilgili detaylar tek tek açıklandı.

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve bir şehirde daha indirimli arsa fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Amasya ve Ankara'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Hem indirimli hem de KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsaların satış ihalesi 25 Temmuz ve 30 Temmuz'da yapılacak.

Milli Emlak'tan hem Ankara'da hem de Çanakkale'de satılık arsa ve araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Çanakkale'de yer alan arsa ile arazileri satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arsa ve arazilerin satış ihaleleri 24 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. 

Kişi başına düşen kiralanabilir AVM alanında İstanbul ve Ankara'dan sonraki şehir şaşırttı!

2024 Mart ayında perakende ciro endeksi, 2023 yılının Mart ayına göre nominal olarak yüzde 96,5 artış gösterirken,  mega kent İstanbul 333,63 m²/1000 kişi ile en büyük piyasa olurken, onu 299,60 m²/1000 kişi ile Ankara ve 273,26 m²/1000 kişi ile Bolu takip etti.

Milli Emlak'tan Ankara ve Bolu'da 37 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık araziler!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Bolu'da yer alan arazileri satışa çıkardı. Bolu'da yer alan arazinin satış fiyatı 37 bin TL, Ankara'da yer alan arazinin satış fiyatı ise 60 bin 500 TL olarak açıklandı.

Milli Emlak başkent Ankara ve Düzce’de 12 adet gayrimenkul satıyor! Fiyatlar 37 bin 350 TL’den başlıyor

Milli Emlak, Ankara ve Düzce’deki 12 adet arsa ve araziyi 37 bin 350 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte satış ile ilgili ayrıntılar…

Ankara ve bir şehirde daha konut imarlı arsa fırsatı!

Ankara ve Kayseri'de yer alan konut alanı imarlı arsalar satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 23 Temmuz ve 1 Ağustos'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan başkent Ankara ve iki şehirde daha 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Kırıkkale ve Niğde'de 9 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi satacak. Satış ihaleleri bu ay içerisinde yapılacak. 

Belediyeler Ankara'da 5 konut, İstanbul'da arsa ve gayrimenkul satacak!

Ankara ve İstanbul'da yer alan gayrimenkuller satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 18 Temmuz 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Ankara ve 2 şehirde daha 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla arazi fırsatı! 

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara, Balıkesir ve Çanakkale'de yer alan arazileri 40 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihaleleri Haziran ve Temmuz'da yapılacak.

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 343 yeni konut müjdesi! 5 yeni kampanya için düğmeye basıldı!

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara projeleri için start verdi. Merakla beklenen TOKİ Ankara ve İstanbul projelerinde 343 konut yer alacak.

Ankara ve Zonguldak'ta satılık 12 arsa! 8 taksitle arsa fırsatı için son tarih 27 Haziran!

Ankara ve Zonguldak'ta yer alan 12 adet arsa satışa çıkarıldı. Arsaların satış ihaleleri 25 Haziran ve 27 Haziran tarihlerinde yapılacak.

Ankara ve bir ilde daha satılık 23 arsa! İki şehirde imarlı arsa fırsatını kaçırmayın!

Ankara ve Kahramanmaraş'ta yer alan 23 adet arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihaleleri 26 Haziran ve 27 Haziran'da yapılacak.

Ankara ve Siva acele kamulaştırma Haberi

Ankara ve Siva acele kamulaştırma

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesinin Yerköy-Sivas Etabı Sivas Şehir Geçisi Kesimi kapsamında ekli kroki ilelistede güzergahı bulunduğu yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazlarr için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi...

Karar sayısı: 1047
Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Projesinin Yerköy-Sivas Etabı Sivas Şehir Geçisi Kesimi kapsamında ekli kroki ilelistede güzergahı bulunduğu yer ve ada/parsel numaraları gösterilen taşınmazlar ile üzerindeki muhdesatın Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırılmasına 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 27'nci maddesş gereğince karar verilmiştir.

Cumhurbaşkanı Kararı için