27 / 04 / 2024

ankara yakacık kentsel dönüşüm alanları

ankara yakacık kentsel dönüşüm alanları

Yenimahalle Yakacık Mahallesi'nde 80 konutluk site, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkıldı. Fethi Yaşar, yıkılan binaların imarsız, ruhsatsız olduğunu belirterek, bina inşaatlarında yeterli demir ve betonun kullanılması olarak açıkladı...

Yenimahalle Belediyesi Ankara Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor!

Ankara İli Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Ankara Yenimahalle Yakacık'ta ticaret alanı imarlı gayrimenkul satıyor. İşte ihale detayları...

TOKİ Ankara Yakacık kura sonuçları 3 Aralık 2021 isim listesi!

TOKİ Ankara Yakacık kura sonuçları 3 Aralık 2021 isim listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Yakacık kura sonuçları 3 Aralık 2021 isim listesi ve proje detayları...

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları bugün sona eriyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut hayata geçirmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. 

Ankara Yakacık TOKİ kura sonucu 03.12.2021!

Ankara Yakacık TOKİ kura sonucu 03.12.2021 haberimizde yer alıyor. İşte Ankara Yakacık TOKİ kura sonucu 03.12.2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir grubu kura çekilişi!

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir grubu kura çekilişi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Proje 2 oda 1 salon dairelere yer veriliyor.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları ne zaman sona erecek?

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesinde başvuru dönemi ne zaman sona erecek?

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları başladı!

Dar gelirli aileleri düşük taksitlerle konut sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvurular başladı.

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları yarın başlıyor!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapan Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Yakacık projesi için başvuru dönemi yarın başlıyor.

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021!

TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Yakacık alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

TOKİ Ankara Yakacık başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yakacık projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 22 Kasım 2021 tarihinde resmen başlıyor. 

TOKİ'den Ankara Yakacık'a 479 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara İli Yenimahalle İlçesi Yakacık Mahallesi 479 Adet Konut, 1 Adet 4 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet 5 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Ankara'da öncelik kentsel dönüşüm!

Bakan Murat Kurum, Ankara’da önceliklerinin kentsel dönüşüm olduğunu belirterek, “Altındağ’da, Mamak’ta, Çankaya’da, Elmadağ’da, Sincan’da, Kızılcahamam’da, Kahramankazan’da ve Bala’da kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor” dedi

Ankara Yakacık kura sonucu öğrenme 11 Haziran 2019!

Ankara Yakacık kura sonucu öğrenme 11 Haziran 2019 ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede toplam 451 adet konuta yer veriliyor.

ankara yakacık kentsel dönüşüm alanları Haberi

ankara yakacık kentsel dönüşüm alanları



80 konutluk projenin yıkımı, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın katılımıyla gerçekleşti. Yaşar yağmurun azizliğine uğradı. Başkan Yaşar, yıkım bölgesine geldiğinde yağmur şiddetli olarak yağdı. Yağmurun yağması üzerine yakınlarda evi buluna bir vatandaşın evine konuk oldu. Burada basın mensuplarına açıklama yaptı. 


ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI KİRA YARDIMINI BAŞLATTI 

Yaşar, yıkılan binaların imarsız, ruhsatsız olduğunu belirterek, bina inşaatlarında yeterli demir ve betonun kullanılması olarak açıkladı.

Yaşar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Yenimahalle Belediyesi ortaklaşa inşaatı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kira yardımını başlattı" ifadelerini kullandı. 


Yenimahalle Belediyesine bağlı Yakacık Mahallesi'nde 80 konutluk site, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkıldı. 


Başkan Yaşar şunları kaydetti: "Sizlerin sağlıklı, güvenle oturabileceğiniz bir konutu tespit edeceğimizi söylemiştik. Şimdi de başladı. 

Devletimiz sizlerin yanındadır. Yenimahalle Belediyesi olarak, şehircilik Bakanlığı olarak da, her...