06 / 05 / 2024

ankara yatırımcı

ankara yatırımcı

Ankara'nın bozkırdan modern bir başkente dönüştüğünü vurgulayan Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Başkanı Barış Aydın, başkentin her geçen gün yatırımcıların daha çok rağbet ettiği bir şehir konumuna yükseldiğini kaydetti.

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL teminatla 2 yıl kiraya verilen dükkanları kaçırmayın!

Yatırımcılar dikkat! Ankara’nın göbeğinde 432 bin TL geçici teminatla 2 yıl kiraya verilecek dükkanları kaçırmayın! İhale 23 Şubat 2023’te gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

Ankara Büyükşehir, İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Portaş Proje İnşaat Taahhüt Asfalt San ve Tic A.Ş., İstanbul'da 2 dükkan ile 1 otel ve otoparkı satıyor. İşte yatırımcıların merak ettiği o gayrimenkul satışıyla ilgili diğer detaylar ve fiyat bilgisi...

Yabancı yatırımcıların gözü Ankara'daki konut projelerinde!

Doğan Grup CEO’su Erdoğan Yıldırım konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, yabancıya konut satışında Ankara'nın 3. sırada yer aldığını söyleyerek yabancı yatırımcılarının gözünün Ankara'daki konut projelerinde olduğunu kaydetti.

Yatırımcı için 'imar planı' fırsatı!

İstanbul Arnavutköy, Esenyurt; İzmir Salhane; Ankara Gölbaşı ve Mamak; Aydın Didim; Muğla Bodrum Gökçebel ile Eskişehir Odunpazarı’nda mülkiyeti Hazine’ye ait arsalarda yapılan imar planı değişiklikleri onaylanarak yatırımcılar için cazip hale getirildi.

Kenya 500 bin yeni konut için Türk yatırımcıları bekliyor!

Kenya'nın Ankara Büyükelçisi Johnson Mogoa Kimani Ondieki, Kenya'da ihtiyaç duyulan 500 bin yeni konutun inşası için Türk yatırımcılara çağrı yaptı.

Ekvador: Türk yatırımcıları bekliyoruz!

Ekvador'un Ankara Büyükelçiliği Ticaret Ataşesi Barcos, Türkiye ve Ekvador arasında birçok ticaret fırsatı olduğunu ve Türk yatırımcıları beklediğini söyledi.

Çankırı, konumuyla yatırımcıların iştahını kabartıyor!

Çankırı’nın, Ankara ve İstanbul gibi metropollere yakın olması ve teşvikte 5’inci bölge desteklerinden faydalanması, yatırımcıları Çankırı’ya çekiyor. İldeki organize sanayi bölgeleri özellikle konumlarıyla yatırımcıların iştahını kabartıyor...

210 yabancı yatırımcı Türk vatandaşlığı için başvurdu!

Yabancı yatırımcıların Türk vatandaşlığına başvurusu hakkında açıklama yapan İçişleri Bakanı Soylu, "30 Ekim'e kadar İstanbul ve Ankara'da 210 başvuru oldu. Bu önemli bir rakam"  dedi...

Gayrimenkul, yatırımcısına doların iki katı kazandırdı!

Ankara’da gayrimenkul sektörüne yön veren EKN Group Yönetim Kurulu Başkanı Osman Eken gayrimenkul sektörünün yatırımcısına doların 2 katı daha fazla kazandırdığını söyledi.

Ege ve Akdeniz, yabancı yatırımcının ilgi odağı haline geldi!

TeamEra seminerleri İzmir, Ankara, Antalya ve İstanbul’da gerçekleştirildi. Gayrimenkul uzmanı Kostas Bakas, Akdeniz ve Ege Bölgesi’nin yabancı yatırımcıların ilgi odağında olduğunu söyledi

Küba'dan Türk yatırımcılara çağrı!

Küba'nın Ankara Büyükelçisi Alberto Gonzalez Casals, Türk yatırımcılara çağrıda bulunarak, "Küba'nın ihtiyaç duyduğu her şey, Türkiye'de var. Türkiye ve Küba, inşaat ve enerji alanlarındaki iş birliği fırsatını kullanmalı." dedi.

ankara yatırımcı Haberi

ankara yatırımcı

Bugüne kadar siyasetin merkezi olarak adlandırılan başkent Ankara, ulaşımdan eğitime, sağlıktan savunmaya kadar hemen her alandan aldığı yatırımlarla Anadolu'nun örnek aldığı ve akıl danıştığı başkenti oluyor. 


Ankara'nın bozkırdan modern bir başkente dönüştüğünü vurgulayan Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Ankara Başkanı Barış Aydın, Başkent'in her geçen gün yatırımcıların daha çok rağbet ettiği bir şehir konumuna yükseldiğini kaydetti. 


ANKARA ANADOLU'NUN TAM ANLAMIYLA BAŞKENTİ OLUYOR 


Ankara'nın siyasetin kalbi olmasının yanı sıra doğu ile batıyı, kuzey ile güneyi birbirine bağlayan bir köprü görevi üstlendiğini belirten Aydın, şunları söyledi: "Ankara artık, siyasi faaliyetlerin yoğunlaştığı soğuk bir başkent imajını geride bırakıyor. Kırıkkale, Eskişehir, Konya gibi illerle arasındaki uzaklığı dakikalarla sınırlayan başkent, Sivas, Tokat, Afyon ile ulaşım ağını genişleterek Anadolu'nun tam anlamıyla başkenti oluyor. Ulaşımda büyük yatırımların yapıldığı Ankara,...