27 / 04 / 2024

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...



Konut yatırımı yapmak isteyen Ankaralı'ların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı ortaya çıktı.  Ankara  yatırımların gelişmesini destekleyen ve büyük oranda başarıya ulaşmasını sağlayan modern ve gelişmiş bölgelerin temsil ettiği birçok yatırım aracı, güçlü altyapısı ve çeşitli turistik mekanları bünyesinde barındırıyor. Peki Ankara'da yatırım nerelere yapılır? Yatırımcılar Ankara'da en çok nereyi tercih ediyor. Polatlıpostası'nda yer alan habere göre, yatırımcıların en çok tercih ettiği ilçeler açıklandı.

ANKARA'DA YATIRIM YAPILACAK YERLER!

Ankara'da yatırımcıların en çok tercih ettiği ilçelerin başında Altındağ geliyor.  TÜİK sistemine göre ilçenin ödemesi 13 Şubat 2023 itibarıyla 413.994. Ankara'da gayrimenkul yatırımında ilk sıralarda yer alabileceğimiz bir ilçe olan Altındağ'da çok çeşitli gayrimenkul yatırım fırsatları bulunmakta. Altndağ ilçesine yapılan konut yatırımının geri ödeme süresi 17 yıl olarak hesaplanmakta. 

Ankara da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

AKYURT ANKARA'DA EN ÇOK YATIRIM YAPILAN İLÇELERDEN

Ankara'nın gayrimenkul yatırımı açısından gözde ilçelerinden biri olan Akyurt'ta  32 bin 863 kişi yer alıyor. Satılık konut fiyatlarının her geçen gün arttığı bu ilçede yarım kalmış ve ticari birçok gayrimenkul yatırımını görmek mümkün. Akyurt'ta ortalama konut metrekare fiyatları fonksiyona göre değişiklik göstermekte. Mesafe açısından bakıldığında gayrimenkul yatırımının geri dönüşü 21 yıl olarak hesaplandı.

ANKARA'NIN TARİHİ SEMTLERİNDEN BİRİ: BEYPAZARI!

Beypazarı Ankara'nın tarihi semtlerinden biri olup çok sayıda potansiyel gayrimenkul bulunmakta. Bu ilçede amortisman süresi 23 yıl olarak hesaplanmakta.

Ankara da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

SON ZAMANLARDA ETİMESGUT'TA KOUT SATIŞLARI ARTTI!

Etimesgut'ta TÜİK sistemleri 13 Şubat 2023 itibarıyla 614  bin 891 addet. Etimesgut, Ankara'da aylık konut satış fiyatlarının en fazla arttığı ilçelerden biri.

Etimesgut'ta satılık emlak fiyatları son dönemde artış gösteriyor. Bu durumda gayrimenkul yatırımı için büyük avantajlar sağlıyor.  Ankara'nın önde gelen gayrimenkul yatırımlarından biri olan Etimesgut ilçesinde ortalama emlak metrekare fiyatları farklılık göstermenkte.

Türkiye'de yaşayan yabancı nüfusu Komşu’yu da solladı! Yabancılar 1 milyon 518 bin 462 konutu kullanıyor!

Gayrimenkul sektöründe ücretli çalışan sayısı 122 bin 179'a çıktı!

 


Geri Dön