28 / 07 / 2024

ankara Yenice Camii yenileniyor mu

ankara Yenice Camii yenileniyor mu

Başkent’te ibadet mekanlarına gerek yapım aşamasında destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Ulus’ta yangın sonucu kullanılamaz hale gelen Tabakhane Camisi’nden sonra şimdi de yangında zarar gören bir camiyi daha cemaatle buluşturuyor.

Ankara Elmadağ'daki kentsel dönüşüm projelerinin akıbeti mecliste!

Ankara'nın Elmadağ ilçesinde Yenice, Yenidoğan ve Yenipınar mahallelerinde planlanan kentsel dönüşüm projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Oral, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ'den Ankara ve Afyon'a 2 yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya yeni okul müjdesi!

Ankara İli Kızılcahamam İlçesi Yenice Mahallesi 12 Derslikli Okul, Afyon İli, Merkez İlçesi, Çetinkaya Mahallesi (Kamil Miras Anadolu Lisesi) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ve 200 Kişilik Pansiyon Binası ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Ankara Kalecik için riskli alan kararı!

Ankara ili, Kalecik ilçesi, Ahikemal Şenyurt, Ahiler Yenice, Çanşa Kale, Cuma Saray, Halilağa Tabakhane ve Yenidoğan Yeşilyurt Mahalleleri sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi yarın!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı cami ihalesi 14 Şubat'ta!

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi 14 Şubat saat 15:00'de gerçekleştirilecek.

Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı'na cami inşa edilecek!

TOKİ Ankara Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Camii İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 5 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Ankara'da inşaatta duvar yıkıldı! 1 yaralı!

Ankara'da Melike Hatun Camii'nin alt katında inşa edilen yer altı çarşısında iş yerinin duvarı yıkıldı. Olay sonucunda 1 işçi yaralandı.

Kuzey Ankara Merkez Cami ve Külliyesi'nde son rötuşlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi”nin inşaatını tamamlıyor.

Ankara Altındağ'da acele kamulaştırma kararı!

Ankara Altındağ'da Yenice Mahallesi'nde öğrenci yurdu yapılması amacıyla acele kamulaştırma yapılacak...

TOKİ'den Kuzey Ankara Kent Girişi'ne 5 ticaret merkezi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya 137 konut!

Ankara İli, Bala İlçesi , Şentepe Mahallesi , 137 Adet Konut, 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi ve 1 Adet Camii İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün yapılacak.

ankara Yenice Camii yenileniyor mu Haberi

ankara Yenice Camii yenileniyor mu


Başkent’te ibadet mekanlarına gerek yapım aşamasında, gerekse yapıldıktan sonra temizlik, sosyal donatı ve peyzaj gibi destek sağlayan Büyükşehir Belediyesi, Ulus’ta yangın sonucu kullanılamaz hale gelen Tabakhane Camisi’nden sonra şimdi de yangında zarar gören bir camiyi daha cemaatle buluşturuyor.

Başkan Melih Gökçek’in talimatıyla Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi tarafından yangından zarar gören Yenice Cami yenilenerek eski haline getiriliyor.

Kent Estetiği Dairesi tarafından yapılan çalışma ile yaklaşık 6 ay önce zarar gören caminin kubbesi ve duvarları nakkaş ustaları tarafından dini motifler ve desenlerle donatıldı.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Yenice Camisi’nin yangında zarar gören dış kapısını ve dış bölümlerini yenilerken boya işlerinin tamamlanmasının ardından halıların yenileneceğini ve caminin de kısa süre içinde ibadete hazır hale geleceğini bildirdiler.


-TADİLAT YAPILIRKEN YANGIN ÇIKMIŞTI


Çubuk Yenice Camii’nde 6 Eylül 2014 tarihinde...