03 / 05 / 2024

ankara yenileniyor

ankara yenileniyor

Büyümesini sürdüren Ankara iş dünyasında 40 yaş altı genç yöneticilerin sayısı her geçen gün artarken, bu durum kenti de gençleştiriyor.

Ankara Ulus Meydanı ve çevresi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) tarafından, Ulus Anafartalar Caddesi, Posta Caddesi, Ulus İş Hanı, Çıkrıkçılar Yokuşu ve Sobacılar Çarşısı'nda yenileme çalışmalarına başlanacak.

Bosna-Hersek Ankara Büyükelçilik binası yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kardeş ülke Bosna-Hersek Ankara Büyükelçilik binasının tadilat çalışmalarını hayata geçiriyor.

Divan Ankara yenileniyor!

Başkentliler’in hizmetine sunulacak yeni balo salonu ile mutluluğa adım atan çiftlerin ilk adresi Divan Ankara olacak.

Ankara'daki Asker Çarşısı yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi "Asker Çarşısı" olarak bilinen Anadolu Kapalı Çarşısı'nı baştan aşağı yeniliyor.

Ankara'nın kaldırımları yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkent'te Karşıyaka ve Cebeci Asri Mezarlığı başta olmak üzere merkez ve çevre ilçelerdeki mezarlıklarda yol ve kaldırımları yeniledi.

Ankara'daki asansörler yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, engelli ve yaşlılara büyük kolaylık sağlayan asansörlerin de yaygınlaştırıldığını, bu amaçla yeni yapım ve yenileme çalışmalarının sürdüğünü belirttiler.

Ankara Dikmen'in kaldırımları yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, asfaltını yenilediği Dikmen Caddesi’nde kaldırım yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Sakarya Ankara Caddesi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından Adapazarı Ankara Caddesi'nde sürdürülen kentsel tasarım ve cadde yenileme projesinde çalışmalar devam ediyor.

Ankara Dikmen Caddesi'nin kaldırımları yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından asfaltı yenilenen Dikmen Caddesi’nde şimdi de kaldırım yenileme çalışmaları başladı.

Ankara Dikmen caddesi yenileniyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Dikmen Caddesi’nde yapacağı asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle, Dikmen Caddesi kısmi olarak trafiğe kapatılacak

Ankara Keçiören'in yolları yenileniyor!

Ankara Keçiören Belediyesi ekipleri yolları daha güvenli ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için asfalt çalışmalarına başladı.

Ankara'da üst geçitler yenileniyor!

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nün önünde bulunan ve büyük hasar görerek kullanılamaz hale gelen semazenli yaya üst geçidini yeniden ayağa kaldırmak için çalışıyor.

Sakarya Ankara Caddesi yenileniyor!

Başkan Toçoğlu, “Ankara Caddesi’nde kapsamlı bir yenileme çalışması başlatıyoruz. Caddeyi baştan aşağı yenileyeceğiz. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

ankara yenileniyor Haberi

ankara yenileniyor

Büyümesini sürdüren Ankara iş dünyasında 40 yaş altı genç yöneticilerin sayısı her geçen gün artarken, bu durum kenti de gençleştiriyor. Yaklaşık 40 yıldan bu yana başarılı projelere imza atan BESA Grup’un ikinci kuşak temsilcisi iç mimar Efe Bezci, “Eğitimli, yurt dışı deneyimi almış, nitelikli genç kuşak sayesinde Ankara da yenileniyor. Kentin modern başkentlerle yarışacak görünümü, iş dünyasının kabuk değiştirmesi genç yöneticilerle çok daha hızlı olacak” dedi.


Başkent Ankara son yıllarda dikkati çekici bir yenilenme sürecine girdi. Kentin görünümünün ciddi anlamda değişmesinin yanında, bu süreçten iş dünyası da nasibini aldı. Ankara’da her geçen gün sayıları artan 40 yaş altı genç yöneticiler, kenti de ‘gençleştiriyor’. Yıllar önce özveriyle kurulan şirketlerin ‘büyük patronları’ artık tek başlarına değiller. İkinci ve üçüncü kuşak temsilciler yönetime...