03 / 05 / 2024

ankara yenimahalle arsasına en yüksek teklif

ankara yenimahalle arsasına en yüksek teklif

EMLAK Konut GYO'nun Ankara Yenimahalle'deki 124 dönümlük arazisi için yapılan satış karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin ikinci oturumunda en yüksek teklifi F.O.M. Grup-llgın İnşaat-Gaziantep STV İnşaat iş ortaklığı verdi...

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle Küçük Sanayi Sitesi'nin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ'den Ankara Yenimahalle'ye 134 yeni dükkan müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Yenimahalle'de 134 yeni dükkan inşa edecek.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Ankara Yenimahalle'de 8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, İvedik ve Macun mevkiideki 2 arsasını ihale ile satıyor. İhale 21 Aralık'ta gerçekleşecek..

Ankara Yenimahalle'de 7.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, İvedik mevkiideki 2 arsasını ihale usulü ile satışa sunuyor. Arsalar için ihale 9 Kasım'da gerçekleşecek..

Ankara Yenimahalle'deki 7 gayrimenkulün ihale tarihi değişti!

Maliye Hazinesi adına kayıtlı Ankara Yenimahalle'deki 7 gayrimenkulün son teklif verme günü değişti. Yeni tarih 22 Eylül 2017 oldu..

TİGEM'den Ankara Yenimahalle'de kiralık dükkan ihalesi!

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle İlçesi Atatürk Orman Çiftliği Mahallesi'nde bulunan toplam 23 bin 525 metrekarelik alanı 5 yıllığına kiraya verecek.

Ankara Yenimahalle mezarlık alanı imar planı askıda!

Ankara Yenimahalle İlçesi, İvedik Mahallesi, 44669/ 20, 21, 22 nolu parsellerin “Özel Proje Alanı” kullanımından “Mezarlık Alanı” kullanımına dönüştürülmesine ilişkin imar planı askıya çıkarıldı...

Ankara Yenimahalle Belediyesi 12 gayrimenkulü satışa çıkardı!

Mülkiyeti Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı'na ait olan 12 adet gayrimenkul satışa çıkıyor. Satışa konu olan gayrimenkullerin ihalesi 3 Kasım'da gerçekleşecek.

Ankara Yenimahalle park ve spor alanı imar planı yarın askıda!

Ankara Yenimahalle 15020 ada 2 parsel ve çevresindeki park alanına ilişkin nazım ve uygulama imar planı değişikliği yarın askıya çıkarılıyor...

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden 10 milyon 593 bin TL'ye satılık arsa!

Mülkiyeti Ankara Yenimahalle Belediyesi'ne ait olan imar durumuna göre cinsi konut+kentsel servis alanı olan arsa 10 milyon 593 bin TL bedelle satılıyor.

Ankara Yenimahalle'de 4.2 milyon TL'ye satılık 7 gayrimenkul!

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanlığı, Yakacık, Macun ve Susuz'da bulunan 7 gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 16 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 4 milyon 205 bin 785 TL olarak belirlendi.

ankara yenimahalle arsasına en yüksek teklif Haberi

ankara yenimahalle arsasına en yüksek teklif

EMLAK Konut GYO'nun Ankara Yenimahalle'deki 124 dönümlük arazisi için yapılan satış karşılığı gelir paylaşımı ihalesinin ikinci oturumunda en yüksek teklifi F.O.M. Grup-llgın İnşaat-Gaziantep STV İnşaat iş ortaklığı verdi. Ortaklık. 2 milyar 750 milyon lira toplam gelir üzerinden Emlak Konut'a yüzde 30 pay yani 825 milyon lira teklif etti. Değerlendirmeye alınan ihaleyle ilgili son karar önümüzdeki günlerde...