27 / 04 / 2024

ankara yenimahalle kentsel dönüşüm alanları

ankara yenimahalle kentsel dönüşüm alanları

Yenimahalle Yakacık Mahallesi'nde 80 konutluk site, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkıldı. Fethi Yaşar, yıkılan binaların imarsız, ruhsatsız olduğunu belirterek, bina inşaatlarında yeterli demir ve betonun kullanılması olarak açıkladı...

Ankara Yenimahalle'de 8.8 milyon TL'ye satılık arsa!

DSİ V. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 8 milyon 848 bin 950 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle'de 19.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Kale Emlak Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 19 milyon 650 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Yenimahalle Belediyesi'nden kira ödemelerine yüzde 50 indirim!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, 2021 yılı ilk meclis toplantısında belediyeye ait mülkler için kira ödemelerinde yüzde 50 indirim yapılmasına karar verdi. 

Ankara Yenimahalle'de Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşa ediliyor!

Ankara Yenimahalle'de inşa edilen Temizlik İşleri Müdürlüğü binası inşaatında sona gelindi.

Ankara Yenimahalle'de iş yerinin zemini çöktü! 

Ankara Yenimahalle ilçesinde, bitişiğinde temel kazısı yapılan 2 katlı hırdavatçı dükkanında çökme meydana geldi. İş yerinin, bitişiğindeki inşaat çalışması sebebiyle zeminin boşalarak çöktüğü belirtildi...

TOKİ Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak?

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi ne kadara mal olacak? İşte proje detayları...

TOKİ Ankara Yenimahalle projesi için ÇED süreci başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2020 projesi için ÇED süreci başladı.

Ankara Yenimahalle'de 17.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara Yenimahalle'de yer alan arsayı 17 milyon 250 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Merkez Ankara Yenimahalle adres!

Merkez Ankara Yenimahalle projesinde daire fiyatları 500 bin TL'den başlıyor. Peki Merkez Ankara nerede? İşte Merkez Ankara Yenimahalle adres...

Ankara 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşüm kira yardımının ne kadar olacağını açıkladı. Peki Ankara 2019 kentsel dönüşüm kira yardımı ne kadar?

TOKİ Ankara Yenimahalle kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle Yakacık projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Ankara Yenimahalle 2019 kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Yenimahalle 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

ankara yenimahalle kentsel dönüşüm alanları Haberi

ankara yenimahalle kentsel dönüşüm alanları



80 konutluk projenin yıkımı, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ın katılımıyla gerçekleşti. Yaşar yağmurun azizliğine uğradı. Başkan Yaşar, yıkım bölgesine geldiğinde yağmur şiddetli olarak yağdı. Yağmurun yağması üzerine yakınlarda evi buluna bir vatandaşın evine konuk oldu. Burada basın mensuplarına açıklama yaptı. 


ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI KİRA YARDIMINI BAŞLATTI 

Yaşar, yıkılan binaların imarsız, ruhsatsız olduğunu belirterek, bina inşaatlarında yeterli demir ve betonun kullanılması olarak açıkladı.

Yaşar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Yenimahalle Belediyesi ortaklaşa inşaatı gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kira yardımını başlattı" ifadelerini kullandı. 


Yenimahalle Belediyesine bağlı Yakacık Mahallesi'nde 80 konutluk site, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkıldı. 


Başkan Yaşar şunları kaydetti: "Sizlerin sağlıklı, güvenle oturabileceğiniz bir konutu tespit edeceğimizi söylemiştik. Şimdi de başladı. 

Devletimiz sizlerin yanındadır. Yenimahalle Belediyesi olarak, şehircilik Bakanlığı olarak da, her...