30 / 04 / 2024

Ankara Yenimahallede uygulama imar planı değişikliği

Ankara Yenimahallede uygulama imar planı değişikliği

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Dodurga Mahallesi 44539 ada 1 ve 3 parseller ile 44554 ve 44545 adalara ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliğini panoya astı.

Ankara Yenimahalle'de uygulama imar planı değişikliği yapılacak!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğünden: Yenimahallede 60509 ada 1 ve 2 parseller ile 60496 ada 5 ve 6 parsellerde uygulama imar planı değişikliği yapılacak

Ankara Yenimahalle'de uygulama imar planı değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü 'nden: Ankara Yenimahalle 'de gerçekleştirilecek olan uygulama imar planı değişikliği Yenimahalle Beledisiyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü panosuna asıldı...

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yeni uygulama: Borcu olan vatandaşların hesapları kapatılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bayram öncesi vatandaşları rahatlatacak bir uygulamanın başladığını duyurdu. Belediye, Ankara Eczacı Odası ile yapılan anlaşma gereği başkent genelinde eczanelere borcu olanların hesabını kapatacak.

Ankara için korkutan deprem uyarısı!

Gazi Üniversitesi Deprem Mühendisliği Uygulama ve Araştırma Merkezi'nde görevli Doç. Dr. Bülent Özmen, Ankara'daki deprem tehlikesinin sanılandan büyük olduğunu söyledi.

Ankara Pursaklar'da imar planı değişikliği!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı tarafından ''Pursaklar 1. Etap İrtifak Kurulacak Parsellere Yönelik Uygulama İmar Planı Değişikliği'' askıya çıkarıldı. 

Ankara Pursaklar 1/1000 ölçeklli uygulama imar plan değişikliği askıda!

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü; Pursaklar, Saray konut yerleşme alanlarında yol boyu ticaret kullanım alanlarının belirlenmesine yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği'ni askıya çıkardı. 

Ankara Pursaklar 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Pursaklar'da 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğini askıya çıkardı. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Öniz Bağdat nerede?

Öniz Bağdat projesi, 6 bin metrekare arsa alanı üzerinde Ankara Yenimahallede hayata geçiriliyor. Peki 27 bin 133 metrekare inşaat alanına sahip Öniz Bağdat nerede?

Ankara Pursaklar imar planı değişikliği askıda!

Ankara Pursaklar Saray 98195 Nolu Adanın Kuzeyinde Bulunan Park Alanında Dağıtım Merkezi Yerinin Ayrılmasına Yönelik 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Ankara Yenimahalle'de 13.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Ankara İli Yenimahalle İlçesi Alacaatlı Mahallesi'nde yer alan 9. etap uygulama imar planı kapsamında kalan arsa 13 milyom 464 bin 900 TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

Ankara Pursaklar'da yeni imar planı değişikliği!

Pursaklar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nün açıklamasına göre Ankara Pursaklar İlçesi 95557/1, 95563/1, 95575/4 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği 30 gün süreyle askıya çıktı.

Kuzey Ankara Girişi 2.etap kentsel dönüşüm imar planı askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2. Etap 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı...

Ankara Koru Metrosu çevresi uygulama imar planı askıda!

Ankara Çankaya'da yer alan Koru Metrosu çevresine ait uygulama imar planı değişikliği, 27 Ağustos'ta askıdan indiriliyor...

Ankara Yenimahalle'de 2 imar planı değişikliği!

Yenimahalle Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle'deki 1 parsele ve 13 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğini Resmi Gazete'de yayınladı.

Kuzey Ankara Girişi Keçiören Etabı imar planı askıda!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Keçiören Etabına ait 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği 27 Ağustos'ta askıdan indiriliyor...

Ankara Yenimahallede uygulama imar planı değişikliği Haberi

Ankara Yenimahallede uygulama imar planı değişikliği


Ankara Yenimahalle'deki uygulama imar planı değişikliği için