25 / 07 / 2024

ankara yollarında şerit çizgisi çalışmaları

ankara yollarında şerit çizgisi çalışmaları

Yerel seçimlerin ardından sorumluluk alanındaki ilçe sayısı 25'e yükselen ve en ücra köşelere kadar yol ve asfalt götüren Büyükşehir, Ankara'da bu yıl 6 bin kilometrelik yol çizgi çalışması yapacak.

Ankara Altındağ'da gecekondular yıkılıyor!

Ankara Altındağ Gültepe Mahallesi'nde gecekondular yıkılıyor. Yolları açılan, modern tesisleri ve konutlarıyla bambaşka bir görünüme kavuşan Gültepe Mahallesi’nde yüzme havuzu ve spor tesisi, anaokulu ve kültür merkezi de açılış için gün sayıyor.

Ankara Gölbaşı tarım ve kadastro yollarında tadilat yapılıyor!

Gölbaşı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri mahallerde bulunan tarım ve kadastro yollarında tadilat ve onarım çalışması yapıyor.

Gölbaşı Kadastro yollarında çalışma!

Ankara Gölbaşı Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ekipleri Gölbek, Selametli, Karagedik, Oğulbey, Karaoğlan mahallerinde bulunan tarım ve kadastro yollarında yenileme, onarım ve büz çalışması yapıyor.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuruları!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ başvuruları 12 Mart'ta başlayacak. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ başvuru 2015!

Toplam 18 adet konutun kurayla satışa sunulduğu TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap'ta 2 bin TL kura başvuru bedeli ödeniyor. İşte Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap TOKİ başvuru 2015 detayları...

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap fiyat listesi!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap fiyat listesi kapsamında daireler 77 bin 957 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura başvuruları!

TOKİ Ankara Altındağ Gültepe 4. Etap kura başvuruları 16 Mart'ta başlayacak. Daire fiyatları 77 bin 957 TL'den başlangıç gösteren projede 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap fiyat 2015!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap fiyat 2015 kapsamında daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlıyor. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede yer alan 93 adet konut kurayla satılıyor.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura başvurusu!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ kura başvurusu 12 Mart'ta başlayacak. Yüzde 25 peşinatta 120 ay vade yapılan projede 2+1 ve 3+1 şeklinde tasarlanan daireler yer alıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi 2015!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura çekilişi 2015 kapsamında 68 adet konut satışa sunuluyor. Projede alanları 74,76 ile 106,31 metrekare arasında değişen konutlar bulunuyor.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ fiyatları!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ fiyatları 101 bin 21 TL'den başlıyor. Başvuruların Türkiye Halk Bankası A.Ş. aracılığıyla yapılacağı projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ 2015!

Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap TOKİ 2015 kapsamında 93 adet konut kurayla satışa sunuluyor. Başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlenen projede daire fiyatları 101 bin 21 TL'den başlıyor.

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura başvuruları!

TOKİ Ankara Altındağ Aktaş 3. Etap kura başvuruları 12 Mart'ta başlıyor. Aylık 631,38 TL'den başlayan taksitler ile ödeme yapılabilen projede 93 adet konut kurayla satışa sunuluyor.

ankara yollarında şerit çizgisi çalışmaları Haberi

ankara yollarında şerit çizgisi çalışmaları

Yollara ayrıca toplam 9 bin adet uyarı yazısı, Büyükşehir logosu ve trafik işaret sembolü de yerleştirilecek. 


7 BİN ADET BİLGİLENDİRME YAZISI 

Yaya ve taşıt güvenliğini en üst seviyede tutmak için yollardaki 7 bin noktaya, üzerinde "sağ-sol-düz okları, yaya geçidi ile yavaş gidiniz" gibi ibarelerin yer aldığı "bilgilendirme işaret ve uyarıcı yazı" uygulanacak. 


Sabah...