19 / 05 / 2024

Ankara yönetim şirketlerinin tercihinde kaçıncı sırada

Ankara yönetim şirketlerinin tercihinde kaçıncı sırada

Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman, Toplantı ve etkinlik yönetim firmalarının tercih ettiği kentin yüzde 24,3 ile Antalya olduğunu belirterek, Ankara'nın 12,9 ile takip ettiğini kaydetti.

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in Sincan'daki fabrikasını satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF)  Birleşim Varlık Yönetim A.Ş. Ankara Sincan’daki fabrika binasını satışa çıkardı.

Kat sakinlerine 'bina yönetim şirketi' uyarısı!

Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Mahmut Şahin yaptığı açıklamada bina yönetim şirketlerinin son zamanlarda arttığını söyledi.

Ankara Gültepe TOKİ Konutları'na yönetim kurulu atandı!

Ankara Altındağ ilçesi Gültepe bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi yaşanıyor. Gültepe TOKİ bloklarına geçici yönetim kurulu atandı.

Megaron Rezidans Timtaş Yönetim'i seçti!

Ankara’nın yükselen değerlerinden Yaşamkent semtinde yer alan Megaron Rezidans; tek blokta toplam 73 daireden oluşuyor. Megaron Rezidans’ın profesyonel yönetim hizmetleri Timtaş Yönetim tarafından veriliyor.

Bağlıca Doğa Park Konutları Timtaş Yönetim'i seçti!

Ankara’nın hızla gelişen bölgesi Bağlıca’da bulunan lüks proje Bağlıca Doğa Park Konutları profesyonel yönetim hizmetlerini Timtaş Yönetim’den alıyor.

Timtaş Yönetim Elit Konutları'nı gezdi!

Timtaş Yönetim’in Ankara’da profesyonel yönetim hizmetleri görevine geldiği ve halen çalışmlarına devam ettiği Yenimahalle’de, “Urankent” adıyla bilinen mevkide bulunan Elit Konutları'nı ikinci sayısında ziyaret etti.

Mert Yıldızhan: Ankara'yı yeniden inşa edebiliriz!

Başkent Ankara'da kaliteli ve konforlu konut projelerine imza atan Elit Yapı'nın Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan ise Ankara'nın dünyanın en hızlı büyüyen başkentlerinden biri olduğunun altını çizdi.

İbrahim Apa İMKON Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı İbrahim Apa, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’un önceki gün Ankara’da yapılan genel kurulunda Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi.

Etkinlik yönetim firmalarının tercihinde Ankara 4'üncü sırada!

Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman, Toplantı ve etkinlik yönetim firmalarının tercih ettiği kentin yüzde 24,3 ile Antalya olduğunu belirterek, Ankara'nın 12,9 ile takip ettiğini kaydetti.

Salih Bezci: Hedefimiz Ankara'yı dış ticarette ilerletmek!

ANKARA Ticaret Odası ( ATO ) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci 'Bu açıdan firmalarımızın uluslararası ihtisas fuarlarına katılmalarına zemin oluşturmak da çalışmalarımız arasında bulunuyo' dedi.

Demiryolu Emniyet Yönetim Sistemleri Çalıştayı Ankara'da başlıyor!

2014 Türk-Alman Bilim Yılı kapsamında “I. Demiryolu Emniyet Yönetim Sistemleri Çalıştayı”, 23 -25 Ekim 2014 tarihleri arasında TCDD Ankara Gar Kule Restoran Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Timtaş Yönetim Ankara'da bölge müdürlüğü açtı!

İnşaat ve de yapılaşma anlamında en büyük yatırımların olduğu şehirlerin başında gelen Ankara’ ya profesyonel site yöneticiliği alanında hizmet veren Timtaş Yönetim bölge müdürlüğü açtı.

Ankara yönetim şirketlerinin tercihinde kaçıncı sırada Haberi

Ankara yönetim şirketlerinin tercihinde kaçıncı sırada

Kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün uluslararası buluşma organizasyonu ACE of M.I.C.E. Exhibition. İstanbul Kongre Merkezi'nde başladı. Turizm Medya Grubu'nun ev sahipliğinde. Türkiye Seyahat Aeentaları Birliği'nin (TÜRSAB) desteğiyle düzenlenen fuarın açılışında "Kongre.Toplantı ve Etkinlik Sektörü Anket Raporu"nun sonuçları açıklandı. 



Sektörün bilinirliğini artırmak amacıyla düzenlenen fuarın açılışında konuşan Ataman, dünya ekonomisinde önemli bir pazar payına sahip olan MİCE endüstrisinin Türkiye'de her geçen yıl büyüme gösterdiğini aktardı. 


Ankara...