02 / 05 / 2024

Ankara Yükselkent

Ankara Yükselkent

Kentsel dönüşüm ile birlikte yükselen yerlerden biri de KOMYAPI imzası olan Vadi Kent Ankara projesi. Modern projesi ile dikkat çeken konut ilgi görüyor

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı geliyor!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı Sistem Bağlantısı için düğmeye basıldı. Proje 290 milyon 350 bin TL'ye mal olacak.

Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi ne zaman açılacak?

Bursa-Ankara Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin ne zaman faaliyete geçeceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Mustafa Varank: Ankara'da Sağlık Teknolojileri Vadisi kurma hedefimiz var!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank yaptığı açıklamada, "Ankara'da 'Sağlık Teknolojileri Vadisi' kurma hedefimiz var. Ankara'yı sağlık teknolojileri geliştirmede merkez şehirlerden biri yapacağız." diye konuştu.

Ankara YHT Garı ihalesi için ödenen tutar TBMM gündeminde!

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı ihalesine ve ihaleyi alan firmaya 2017-2019 yılları arasında ödenen tutar meclis gündemine taşındı. CHP'li Akar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa-Ankara YHT projesi TBMM gündeminde!

Bursa-Ankara yüksek hızlı tren projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sivas ve Ankara arasına YHT müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, bu yıl Sivas'a kadar Ankara'yı yüksek hızlı trenle bağlayacaklarının müjdesini verdi.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı!

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi-Çubuk Raylı sistem hattı için düğmeye basıldı. Proje 1 milyar 268 milyon 691 bin 875 TL'ye mal olacak.

Ankara Yüksek Tren Garı LEED GOLD sertifikası aldı!

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı, Amerikan Yeşil Binalar Derneği (USGBC) tarafından verilen LEED-GOLD sertifikasını almaya hak kazandı.

Mansur Yavaş'ın Ankara projeleri!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara'yı ortak akılla yöneteceği sözünü vererek, başkent projelerini anlattı.

Ankara'ya metrobüs geliyor!

Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Millet Kıraathanesi'nde gençlerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ankara'yı bizim metrobüsle tanıştırmamız lazım. Yeni dönemde metrobüs olacak'' diye konuştu.

Mehmet Özhaseki: Ankara'yı büyütecek yeni projeler hazırlıyoruz!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Eksik ne varsa, yapılması gereken ne varsa onları tespit ettik. Bu şehri daha nasıl büyütürüz diye yeni projeler hazırlıyoruz." diye konuştu. 

Ankara Yükselkent Haberi

Ankara Yükselkent

KISA süre öncesine kadar yapılaşmada gecekonduların hakim olduğu Başkent'te yükselen konutlar, sosyal donatıları ile öne çıkan projeler kentin kimliğini değiştiriyor. 

Bunun başında Yükseltepe'deki Vadi Kent konut projesi geliyor. Projenin gerek lokasyonu, gerekse kullanılan malzeme kalitesi ile büyük ilgi gördüğünü belirten KOMYAPI Ankara Satış Müdür Aslı Akpınar, "Çevreci, enerji tasarrufu sağlayan, kullanışlı, depreme karşı güvenli, kaliteli malzemenin estetikle buluştuğu ve geleceğe dönük yatırım amaçlı en güzel tercihi Vadi Kent Ankaradır" dedi. 


FORUM AVM YE ÇOK YAKIN 


Vadi Kent konutları, havaalanına 20 kım, Kızılay'a 10 km., Ulus'a 8 km., GATA'ya 5 km. ve Forum Ankara AVM'ye 2 km mesafedede. Akpınar, "Toplam 4 blok ve her blokta 3 giriş olmak üzere zemin+15-16-17 katlardan oluşan 41 bin 154 metrekare arsa üzerine inşa edilen sitemizde toplam 388...