28 / 04 / 2024

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin son zamanlarda sık sık gündeme gelen arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara'yı sollayacak olan 3 yeni il peş peşe açıkladı. İşte o iller...



Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin yaptığı son dakika açıklamasında yakın zamanda İstanbul,  İzmir  ve Ankara’yı geçecek arazi konusunda çok değer kazanacak şehirleri peş peşe sıraladı.

Peki İstanbul, İzmir ve Ankara’yı geçecek o iller hangileri? İşte Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin'in söz konusu konu ile ilgili o açıklamaları...

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, geleceğin İstanbul’u, Kırklareli’si, İzmir’i, Ankara’sı, Antalya’sı, Muğla’sı, Aydın’ı, Bursa’sı olacak 3 tane şehir paylaşacağını belirtti.

Gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin yaptığı açıklamada söz konusu bu 3 şehrin Bolu, Manisa ve Mersin olduğunu duyurdu.

Para Analiz'de yer alan habere göre, resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Murat Gültekin’in açıklamasında geleceğin İstanbul’u, Kırklareli’si, İzmir’i, Ankara’sı, Antalya’sı, Muğla’sı, Aydın’ı, Bursa’sı olacak 3 tane şehir paylaşacağını belirterek, "Arazi yatırımı yapmak isteyen herkes burada olsun." dedi.

Arazi yatırımında İstanbul, İzmir, Ankara yı sollayacak 3 yeni il peş peşe açıklandı! Yatırımcılar acil bakın!

TOPRAK YATIRIMI İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Konu ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, daha önce de katılmış olduğu YouTube kanalında önemli açıklamalar yapan gayrimenkul uzmanı Murat Gültekin, programda Manisa’nın toprak yatırımı konusunda en önemli şehirlerin başında geldiğini söyledi.

Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin, toprak yatırımı konusunda en önemli üç ili Manisa, Nevşehir ve Niğde şeklinde duyurdu.

Gültekin açıklamasında şunları dile getirdi: “Neden Manisa? Manisa İzmir’e komşudur. Mega kent İstanbul için Tekirdağ, Kırklareli neyse Manisa da İzmir için de aynı şeyi ifade eder. Toprak yatırımcısının büyük bir kısmının algısı şudur; Alacağım, yatırım yapacağım yer ya gözümün önünde olsun ya da bana çok yakın olsun. Yatırım için alayım ama yarın başka bir gün belki konut yapmak isterim. Egenin incisi İzmir’den de çok kopamam. Bu şekilde düşünenlerin en önemli adresi de Manisa.”

 

Kıyıda köşede 2 bin TL'si olana TOKİ'den yeni ev müjdesi! Başvurular yarın resmen başlıyor! Kaçırmayın!

TOKİ Kırklareli projesi için büyük gün geldi! Sadece tek bir ilçeye 256 konutluk yeni proje geliyor!

Günlük kiralık evler için vergilendirme geliyor: Detaylar netleşiyor! İhbar hattı kurulması da masada!  


Geri Dön