27 / 04 / 2024

Kıyıda köşede 2 bin TL'si olana TOKİ'den yeni ev müjdesi! Başvurular yarın resmen başlıyor! Kaçırmayın!

Kıyıda köşede 2 bin TL'si olana TOKİ'den yeni ev müjdesi! Başvurular yarın resmen başlıyor! Kaçırmayın!

Kıyıda köşede 2 bin TL'si olana TOKİ'den yeni konut müjdesi geldi. Merakla beklenen proje için başvurular yarın resmen başlıyor...



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzurum projesindeki konutlar yarın resmen satışa çıkıyor. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, TOKİ'nin Erzurum Aşkale projesinde toplam 10 adet konut bulunuyor. 

Başvuruların yarın itibarıyla başlayacağı  TOKİ  Erzurum Aşkale projesinde yer alan konutlar 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

TOKİ tarafından verilen detaylara göre, başvuruların 8 Eylül 2023 tarihinde sona ereceği TOKİ Erzurum Aşkale projesi için ödenmesi gereken başvuru tutarı 2 bin TL şeklinde belirlendi.

Proje kapsamındaki konutların kura çekimleri 14 Eylül 2023 tarihinde yapılacak. Projede yer alan konutlar için başvurular  Ziraat Bankası aracılığı ile alınıyor. 

Peki Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzurum Aşkale projesinde yer alan konutların fiyatları kaç TL? TOKİ Erzurum Aşkale projesi kapsamındaki evleri taksit tutarları kaç lira? Erzurum Aşkale TOKİ projesi kapsamındaki konutlar kaç metrekare? İşte merak edilen o soruların cevapları ve başvuruların yarın başlayacağı proje ile ilgili detaylar...

Kıyıda köşede 2 bin TL si olana TOKİ den yeni ev müjdesi! Başvurular yarın resmen başlıyor! Kaçırmayın!

Başvuruların yarın başlayacağı Erzurum TOKİ projesi kapsamındaki konutların brüt alanları 106.63 metrekare, net alanları ise 86 metrekare şeklinde belirtildi. 

Erzurum Aşkale TOKİ projesinde yer alan konutların fiyatları 972 bin 962 lira ile 1 milyon 115 bin 349 lira arasında değişiyor.

Yüzde 25 peşinatla konut sahibi olunabilen TOKİ Erzurum 2023 projesi için ödenecek en düşük peşinat bedeli 243 bin 240 TL, en yüksek peşinat bedeli 278 bin 837 TL olarak belirtildi.

Vade süresinin 180 ay olarak belirlendiği söz konusu TOKİ projesi için ödenecek en düşük taksit bedeli 4 bin 54 lira en yüksek taksit bedeli ise 4 bin 647 lira şeklinde açıklandı. 

TOKİ Erzurum 2023 projesinde asil hak sahipleri sözleşme imzalama tarihleri: 25 Eylül 2023 - 29 Eylül 2023 şeklinde açıklanırken,

Yedek hak sahipleri sözleşme imzalama tarihleri ise 9 Ekim 2023 - 13 Ekim 2023 şeklinde açıklandı.


Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Zorunlu arabuluculuk uygulaması emlak piyasasına olumlu yansıyacak!

TOKİ'den Şanlıurfa'ya tam 409 konutluk yeni proje geliyor! 


Geri Dön