29 / 04 / 2024

Ankarada 1.096 sosyal konut

Ankarada 1.096 sosyal konut

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, hedeflerinin 100 bin sosyal konut yapmak olduğunu bildirdi. Kuraların çekilmesi için Serim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda tören düzenlendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş açıkladı! Korumalı iş yerlerine 1 milyon 34 bin lira ödenek aktarıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, geçen sene zihinsel ve ruhsal engelli vatandaşların özel sektörde istihdamını desteklemek amacıyla korumalı iş yerlerine 1 milyon 34 bin lira ödenek aktarıldığını açıkladı. 

TOKİ 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı hayata geçirdi! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca, 1 milyon 270 bin konut ve 37 bin 760 sosyal donatı inşa edildiğini açıkladı. İşte Bakan Özhaseki'nin o açıklamaları...

Çin aracılığı ile 1,4 milyon sosyal medya gönderisi silindi! İşte nedeni

Çin'in siber uzay düzenleyicisi, diğer "belirgin sorunların" yanı sıra yanlış bilgilendirme, yasadışı vurgunculuk ve devlet görevlilerinin kimliğine bürünme iddialarına yönelik iki aylık bir soruşturmanın ardından 1,4 milyon sosyal medya gönderisinin silindiğini söyledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'ndan çocuklu ailelere 1.700 TL maddi yardım!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi çocuklu aileler için bir maddi yardım programı başlatmıştır. Bu program sayesinde, belirli başvuru şartlarını karşılayan ev hanımları ve çalışan kadınlar, aylık olarak 1.700 TL maddi yardım alabilecektir.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı rekor sayıda personel alacak! Son gün 1 Nisan! Acil bakın!

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından toplam 92 personel alımı gerçekleştireceği duyuruldu. Personel alım ilanına ilişkin başvuru koşulları ve detaylar belli olurken son başvuru tarihinin 1 Nisan 2023 olduğu öğrenildi.

Altın bugün ne kadar? 2 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.096,29 liradan satılıyor. 2 Ocak 2023 yani bu yılın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 2 Ocak altın fiyatları!

Altın bugün ne kadar? 1 Ocak 2023 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum

Altın bugün ne kadar? şeklindeki soruların cevabı merak ediliyor. Gram altın 1.096,29 liradan satılıyor. 2 Ocak 2023 yani bu yılın ilk işlem gününde gram altın tam altının ne kadar? İşte merak edilen 1 Ocak altın fiyatları!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, KPSS şartsız 1.137 personel alacak! İşte başvuru şartları...

İŞKUR TYP ile KPSS şartsız 1.137 personel alımı gerçekleştirecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na KPSS şartı olmadan 1.137 personel alınacak. İşte detaylar...

TOKİ İlk Evim-İlk İş Yerim sosyal konut projesine 2 günde 1 milyon 700 bin başvuru!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İlk Evim-İlk İş Yerim sosyal konut projesine 2 günde 1 milyon 700 bin başvuru yapıldığını söyledi.

TOKİ 2+1 ve 3+1 konut taksitleri ne zaman başlayacak? Sosyal Konut peşinat ödeme tarihleri açıklandı mı?

TOKİ Sosyal Konut projesinin tüm detayları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu. TOKİ 2+1, 3+1 konut fiyatları açıklandı. Aylık taksitler ve ödeme koşulları kamuoyu ile paylaşıldı. İşte detaylar...

TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ ucuz konut projesinde 3+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 3 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 3+1 sosyal konut fiyatlarına hemen bakın!

TOKİ sosyal konut projesinde 2+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 2+1 ucuz konut fiyatlarına hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal konut projesini resmen tanıttı. Peki TOKİ sosyal konut (ucuz konut) projesinde 2+1 ev taksitleri kaç lira? TOKİ 2022 sosyal konut (ucuz konut) projesindeki 2 oda 1 salon evler ne kadar? TOKİ 2022 2+1 ucuz konut fiyatlarına hemen bakın!

İngiltere'de sosyal konut kiralarına yıllık yüzde 4,1 zam geldi!

İngiltere'de  enerji şirketleri hane halkı tüketicilerinin enerji faturalarına zam yaptı. Sosyal konut kiralarına yıllık yüzde 4,1 zam geldi. İşte ayrıntılar...

Ankarada 1.096 sosyal konut Haberi

Ankarada 1.096 sosyal konut

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile TOKİ arasında imzalanan Sosyal Konut Projesi kapsamında, Sincan Temelli'de yapılan konutların sahiplerinin belirleneceği kuraların çekilmesi için Serim Sırrı Tarcan Spor Salonu'nda tören düzenlendi.


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, burada yaptığı konuşmada, 2002 yılında iktidara geldikleri günden bu yana çevre, yeşil alanlar, kentsel dönüşüm, sosyal yardımlar ve hizmetler, konut üretimi ve sosyal konut projeleri konularında çok büyük bir devrim gerçekleştirdiklerini söyledi. 


Türkiye'yi yeni, modern ve estetik binalarla tanıştırdıklarını, gecekondu kavramına son verdiklerini ve vatandaşların kira öder gibi ev sahibi olmasını sağladıklarını anlatan İslam, toplu konutta bir devrim gerçekleştirdiklerini ve 81 ilde 650 binden fazla yeni konut yaptıklarını, 2023 yılında 6,5 milyon konutun dönüşümünü tamamlamayı hedeflediklerini aktardı. 


İslam, muhtaç ve yoksul vatandaşların barınma ihtiyaçlarının karşılanması için...