09 / 09 / 2024

Ankara\'da arsa

Ankara\'da arsa

Başbakanlık SPK, Ankara Çankaya ilçesi'nde, Lodumlu Mahallesi'nde 22.661 mertekare arsayı kapalı zarf usulü ile satacak

Ankara’da, Hazine'ye ait 129 adet arsa ve arazi satılıyor! 98 bin TL’den başlayan fiyatlarla…

Milli Emlak, Başkent Ankara’da toplam 129 adet arsa ve araziyi 98  bin TL’den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale ile ilgili ayrıntılar...

Ankara’da belediye 309 bin TL’den başlayan fiyatlarla konut imarlı arsa satıyor

Ankara’da Yenimahalle Belediyesi, toplam 4 arsayı 309 bin 540 TL’den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte ihale ile ilgili ayrıntılar...

Arsa almak isteyenler dikkat! İşte Ankara'da 90 bin TL'ye bile yatırım yapabileceğiniz yerler!

Toprak Yatırımcısı ve Danışmanı Aksel Melkonyan, Ankara'da 90 bin TL'ye bile arsa alınabilecek bölgeleri paylaştı. İşte Aksel Melkonyan'ın o paylaşımı ve paylaşıma gelen yorumlar...

Sakarya ve Ankara'da 3 adet arsa satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihe dikkat!

Sakarya Kocaali ve Ankara Sincan'da yer alan 3 adet arsa satılıyor. Peki Sakarya ve Ankara'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ilan metinleri...

İstanbul ve Ankara'da 26 arsa satılacak!

İstanbul ve Ankara'da yer alan toplam 26 arsa için satış ihalesi düzenleniyor. Arsaların satış ihalesi 30 Ocak ve 1 Şubat'ta yapılacak.

Ankara'da satılık 3 arsa! 36 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı başkent Ankara'da yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

SGK'dan Ankara'da satılık 11 arsa ve 1 bina! 1 milyon 125 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan 12 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 27 Aralık'ta yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara'da yüzde 20 indirim ve 8 taksitle beş arsa!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 5 arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 20 Aralık'ta yapılacak.

Ankara'da 389 adet arsa satılıyor! Kentsel Dönüşüm Başkanlığı açıkladı: Metrekaresi 40 TL'den başlayan fiyatlarla...

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı, Ankara'da yer alan 389 adet arsayı satıyor. Söz konusu arsalar için peşin ödemelerde yüzde 20 indirim imkanı sunuluyor. İşte ayrıntılar...

SGK başkentte imarlı 3 arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar dikkat!

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Ankara'da yer alan üç adet imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsalar sanayi ve depolama alanı imarlı olarak belirtildi.

Ankara'da İmarlı 7 arsa satılacak! Hem yüzde 20 indirim hem de 8 taksitle arsa fırsatı! 

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ulus Emlak Müdürlüğü Ankara'da yer alan 7 arsayı satışa çıkardı.

Kızılcahamam Belediyesinden büyük fırsat! Ankara'da 6 taksitle tam 20 arsa satacak!

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 20 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsalar için 6 taksit imkanı sağlanıyor.

Çankaya Belediyesi başkentte 11 imarlı arsa satacak! Ankara'da arsa arayanlar bu tarihi kaçırmayın!

Ankara İli Çankaya Belediye Başkanlığı, Ankara'da yer alan 11 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 8 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara\'da arsa Haberi

Ankara\'da arsa

Başbakanlık SPK, Ankara Çankaya ilçesi'nde, Lodumlu Mahallesi'nde 26,271 Ada, 1 nolu parselde 22.661 m2 arsa kapalı zarf usulü ile satılacak.

İhale, 26/01/2010 Salı günü saat 14:00'da Sermaye Piyasası Kurulu Eskişehir Yolu 8. Km, No: 156 06530 Ankara adresinde yapılacak. Satışı yapılacak gayrimenkulun muhammen bedeli 45.322.000,00TL, (Kırkbeşmilyonüçyüzyirmiikibintürklirası) olup geçici teminatı %3 ü nispetinde olan 1.359.660,00 (Birmilyonüçyüzellidokuzbinaltıyüzaltmıştürklirası)...