16 / 05 / 2024

Ankarada gece seferleri neden kaldırıldı

Ankarada gece seferleri neden kaldırıldı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, EGO'nun gece seferlerini ilgi görmediği gerekçesiyle kaldırıyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, gece seferlerinin 6 Haziran Cuma gününü 7 Haziran Cumartesi gününe bağlayan gece kaldırılacağını açıkladı.

İlker Aycı: Los Angeles seferleri artırılacak!

THY Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, "Miami'ye haftalık 7seferle girdik. Amerika'da haftalık 70 sefere çıkıyoruz. Yakında Atlanta seferleri başlayacak, Los Angeles seferleri artırılacak" dedi

7 Gün 7 Gece Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

7 Gün 7 Gece Turizm ve Organizasyon Limited Şirketi, Ayşe Negahan Çamoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Beyoğlu, Halıcıoğlu, Sütlüce Mahallesi, Elif Efendi Sokak'ta kuruldu.

Adliye-Selçuk Üniversitesi tramvay seferleri başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı ve deneme seferleri tamamlanan Alaaddin - Adliye Tramvay Hattı ile hemzemin kavşaklarda iyileştirme çalışması tamamlanan Alaaddin-Selçuk Üniversitesi hattında tramvay seferleri başladı.

Konya'da tramvay seferleri yeniden başlıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Alaaddin-Adliye Tramvay Hattı ile iyileştirme çalışmaları tamamlanan mevcut Alaaddin-Selçuk Üniversitesi hattında tramvay seferleri başlıyor.

Konya'da tramvay seferleri yeniden başlıyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Alaaddin-Adliye Tramvay Hattı ile iyileştirme çalışmaları tamamlanan mevcut Alaaddin-Selçuk Üniversitesi hattında tramvay seferleri başlıyor.

Konya-Akşehir arası raybüs seferleri başladı!

Konya’daki Yüksek Hızlı Tren ile koordineli olarak çalışacak, Akşehir ve diğer ilçelerdeki vatandaşları Yüksek Hızlı Tren imkanından faydalandırmak amacıyla başlatılan Akşehir-Konya arasındaki Raybüs seferleri başladı.

Harran Ovası Gece Sulama Projesi'yle 3 milyar litre su geri kazanılacak!

Coca-Cola, Harran Ovası Gece Sulama Projesi'yle altın değerindeki suyu bölgeye geri kazandıracak. Çiftçilere verilecek sulama eğitimiyle bu yıl, 3 milyar litrelik suyun kurtulması planlanıyor.

Konya'da tramvay deneme seferleri başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, dünyadaki en ileri teknolojinin uygulandığı Alaaddin - Adliye Raylı Sistem Hattı’nda deneme seferleri başlattı.

Konyaray'da deneme seferleri başladı!

Konya Büyükşehir Belediyesi, dünyadaki en ileri teknolojinin uygulandığı Alaaddin - Adliye Raylı Sistem Hattı’nda deneme seferleri başlattı. Hattın Alaaddin ile Mevlana Kültür Merkezi arasında tarihi dokuya uygun olarak direk ve tel bulunmuyor.

Bodrum-Datça feribot seferleri başladı!

Bodrum - Datça arasında başlayan feribot seferleri ile iki ilçe arasındaki yolculuk süresi kısalacak. Seferlerin turizm sezonu boyunca devam edeceği belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

1999 yılında İstanbul Metrosu'nun deneme seferleri yapılacakmış!

1999 yılında Taksim - Levent arasında çalışacak olan İstanbul Metrosu inşaatı tamamlanmak üzereymiş. İstasyonların yürüyen merdivenleri monte edilmiş ve 21 - 22 Mart'ta deneme seferleri yapılacakmış.

Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı!

Eskişehir'de, enerji nakil hatlarındaki sorunun giderilmesiyle Yüksek Hızlı Tren seferleri yeniden başladı. Sorunun yaklaşık 8,5 saat sonra giderilmesiyle Eskişehir-Ankara istikametine 18.15'te seferler başladı.

Meksika'daki Popocatepetl yanardağı faaliyete geçti!

Meksika'daki Popocatepetl yanardağının volkanik kül püskürtmeye başlaması nedeniyle bölgede bazı uçak seferleri iptal edildi. Meksika Afet Önleme Merkezi, yanardağda gece sık sık patlamalar yaşandığını duyurdu.

Ankarada gece seferleri neden kaldırıldı Haberi

Ankarada gece seferleri neden kaldırıldı


Başkentliler Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü’nün 15 Mayıs’ta başlattığı gece seferlerine neredeyse hiç ilgi göstermedi.


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Mayıs’ta 9 ilçede 31 hatta başlayan, ancak günde 3.76 ortalama ile yolcu sayısı oldukça az olan gece seferlerinin 6 Haziran Cuma gününü 7 Haziran Cumartesi gününe bağlayan gece kaldırılacağını açıkladı.


Başkan Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin 15 Mayıs’ta 31 hatta gece seferlerine başladığını anımsatarak, 3 Haziran tarihine kadar geçen 20 günlük süredeki istatistikler hakkında bilgi verdi.


Seferlerin başladığı günden bu yana 9 ilçede toplam 31 hatta her gün 180 sefer gerçekleştirildiğini, 20 günde bu rakamın 3 bin 600 seferi bulduğunu belirten Başkan Gökçek, “Elde edilen verilere göre 20 günlük deneme boyunca toplam 13 bin 563 yolcu taşındı. Bu rakam ortalamaya vurduğunuzda...