23 / 07 / 2024

Ankarada geniş daire isteyenler için Adiva Ümitköy

Ankarada geniş daire isteyenler için Adiva Ümitköy

Şahin Mimarlık İnşaat Ltd. Şti'nin şehrin önemli merkezlerinden Ümitköy’ün girişinde projelendirdiği Adiva Ümitköy, ana yollara ve popüler sosyal mekanlara yakın konumuyla dikkat çekiyor. İşte ayrıntılar...

Konut fiyatlarındaki artış, küçük dairelere olan talebi yükseltti!

Konut fiyatlarındaki artış insanların taleplerini değiştirmeye başladı. Özellikle Anadolu’da insanların tercihleri büyük ve geniş daire alanları olurken günümüz itibariyle, küçük dairelere olan talep yükselmeye başladı.

İngiltere'de 10 metrekarelik daire 250 bin pounda satışa çıktı!

İngiltere'nin başkenti Londra'da Fulyam bölgesinde bulunan sadece 10 metrekare genişliğindeki bir daire 250 bin pounda satılıyor.

Alya Grandis çatısında geniş daire seçenekleri sunuyor!

Alya Grandis projesinin çatısında yer alan penthouse daireleri, ebeveynleri ile yaşamak isteyenler, hobilerini yaşamlarına taşımak isteyenler, homeofis düzeninde mesleklerini yerleşim bütünü içinde değerlendirmek isteyenler gibi farklı gruplara hitap ediyor..

Ankara'daki 68 hak sahibine daire verilecek!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi’nde alınan kararla Türk Kızılayı ve İstasyon Caddesi’nin genişletilmesi projesi kapsamında yıkılacak binalardaki 68 hak sahibine yine aynı bölgeden daire tahsis edilecek.

Fikirtepe'de geniş aileler için 6 konut projesi!

İstanbul'da kentsel dönüşüm projelerinin yoğunlaştığı Fikirtepe'de geniş aileler için 4+1 daire seçenekleriyle proje üretilmeye devam ediliyor. İşte 4+1 dairelerin yer aldığı 6 konut projesi...

Beycozy Beykoz satılık daire!

Beycozy Beykoz 15 villadan meydana geliyor. Projede daire genişlikleri 250 metrekare ile 300 metrekare arasında değişiyor.  Beycozy Beykoz satılık daireler 2018 yılı içerisinde teslim edilecek.

Iconova Gaziantep örnek daire!

Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Geniş ailelere yönelik tasarlanan projede 3+1'den 8+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. İşte Iconova Gaziantep örnek daire görselleri..

Akros İstanbul Esenyurt ödeme şartları!

1+0'dan 5+1'e kadar geniş daire alternatifleri bulunan Akros İstanbul projesinde dairelerin metrekare birim fiyatı 3 bin 800 TL'den başlıyor. Akros İstanbul ödeme bilgisine göre sıfır faizle 60 aya kadar ödeme avantajı sunuluyor...

Hatay Güveççi ve Sungur'un yolları genişletiliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yeni yol, bakım ve genişletme çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Mod Bahçelievler'de buçuk oda rahatlığı!

Az sayıda markalı konut projesinde göze çarpan ‘buçuk oda’ kolaylığı, MOD Bahçelievler’in geniş daire modellerinin bir parçası olarak aile yaşamına önemli kolaylıklar sağlıyor. Projede yer alan tüm daire modellerinde ‘buçuk oda’ bulunuyor.

Bahçelievler Quadrom Palas'ta hayat 2017 Aralık’ta başlayacak!

1+1,2+1,3+1 ,bahçe teraslı ve çatı dubleksi geniş daire seçeneklerinin sunulduğu QUADROM Palas 2017 Aralık’da teslim ediliyor..

Bursa YükselenPark'ta geniş daire seçenekleri!

YükselenPark, konut ve ofis blokları dükkânları ve alışveriş merkezleriyle ayrıcalıklı yaşamın kapılarını açıyor. Bursa'nın merkezinde yükselen, 5 ada ve 22 blok olarak inşa edilen YükselenPark, merkezi konum avantajıyla ulaşım kolaylığı sağlıyor.

İskenderun Akçay Sebze Hali yolu genişletiyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekiplerinin il genelinde gerçekleştirdiği ulaşımda kaliteyi arttırma seferberliği kapsamında İskenderun ilçesi Akçay Sebze Hali yoluna genişletme ve kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Ankarada geniş daire isteyenler için Adiva Ümitköy Haberi

Ankarada geniş daire isteyenler için Adiva Ümitköy

25 seneyi aşkın süredir Ankara’da faaliyet gösteren Şahin Mimarlık İnşaat Ltd. Şti'nin  şehrin önemli merkezlerinden Ümitköy’ün girişinde projelendirdiği Adiva Ümitköy, ana yollara ve popüler sosyal mekanlara yakın konumuyla dikkat çekiyor. Projenin Ümitköy metrosuna uzaklığı yaklaşık 400 metre.


Hem geniş bir yaşam alanını tercih edenlere hem de büyük ailelere hitap eden, 9 kattan oluşan butik proje Adiva Ümitköy'de 4+1 (218 m2) olarak planlanmış 39 daire bulunuyor.


Akıllı ev teknolojisinden sosyal alanlara ve daire içi çözümlere pek çok özellik projede bir araya getirilmiş.


Adiva Ümitköy, kontrollü girişleri, 24 saat canlı ve kameralı güvenliği, görüntülü intercom sistemi ile günün her saati emniyetli bir yaşam vaadediyor.


Adiva Ümitköy projesinde 350 metrekare sosyal alan, 1.700 metrekare yeşil alan ve açık otopark yer alıyor. Ayrıca her dairenin kapalı otoparkı...