05 / 05 / 2024

ankarada hayata geçirilecek olan projeler

ankarada hayata geçirilecek olan projeler

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir adayı Mansur Yavaş, başkent Ankara’ya prestij katacak olan projelerini açıkladı. İşte Yavaş'ın başkentte hayata geçireceği o projeler...

Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla öncelikle depremzedelerin çalışacağı proje hayata geçirilecek!

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı İsmail Demir, Malatya'da 1 milyar TL'yi aşkın yatırımla, ASELSAN öncülüğünde elektronik devreler üzerine öncelikle depremzedelerin çalışacağı projeyi hayata geçireceklerini dile getirdi.

120 bin TOKİ konutu hızla hayata geçirilecek!

Hidroelektrik Santrallerinin Toplu Açılış Töreni"ne videokonferansla katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Bu yıl 120 bin TOKİ konutunu hızla hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz'' dedi.

Akıllı şehir uygulamaları hayata geçirilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından belirlenen hedefler kapsamında, akıllı şehir uygulamaları hayata geçirilecek. Bakanlık bu kapsamda 2020-2023 Ulusal Akıllı Şehirler Strateji ve Eylem Planı hazırladı...

Türkiye Gastronomi Köyü Projesi hayata geçiriliyor!

Sarıyer Bahçeköy Lifepark'da yaklaşık yüz dönüm arazide hayata geçirilecek Türkiye Gastronomi Köyü, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği ile entegre çalışacak

Gaziosmanpaşa'da 13 dönüşüm projesi hayata geçirilecek!

Türkiye'nin ilk master planlı dönüşüm projesi olacak We Haliç 1.2 milyar liralık yatırımla hayata geçecek. Gaziosmanpaşa'da 13 dönüşüm projesinden ilki olan projede inşaat çalışmaları devam ediyor.

Bursa'da tek tip imar uygulaması kısa sürece hayata geçirilecek!

İSSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Altınöz, tek tip imar uygulamasının Bursa'da en kısa sürede hayata geçirileceğini ifade etti.

Manisa Köprübaşı'nda hangi projeler hayata geçirilecek?

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün 2017 yılında Köprübaşı’nda hayata geçireceği projeler, Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Rahmi Erdem ve MASKİ Sorumlusu Enver Çetin tarafından mahalle muhtarlarına anlatıldı.

Yeni Nesil OSB modelleri hayata geçirilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, daha nitelikli, verimli ve çevre dostu üretim yapmayı sağlayacak olan Yeni Nesil OSB modellerini hayata geçireceklerini ifade etti.

Niğde'de bu yıl hayata geçirilecek projeler açıklandı!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, bu yıl içinde hayata geçirilecek önemli projeleri, AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda açıkladı.

Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi projesi hayata geçiyor!

Aydın'ın Didim ilçesinde hayata geçirilecek 'Didim Serbest Ticaret ve Turizm Bölgesi' projesi ile 109 bin dönümlük alanda oluşturulacak serbest bölgede termal ve golf otelleri, eğlence mekanları ve alışveriş merkezleri yapılacak.

Kentsel dönüşümle başarılamayanlar hayata geçirilecek!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü kentsel dönüşümle, afet riskli, ruhsatsız yapıların ortadan kaldırılmasının dışında Cumhuriyet döneminde şehircilik açısından başaramadıklarımızın da hayata geçirilmesinin hedeflenmesi gerektiğini söyledi.

Afyon'da battı çıktı projesi hayata geçirilecek!

Yaptığı milyonlarca liralık yatırım ve eserlerle kendisini adeta Afyonkarahisar’ın gelişimine adayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, şehir trafiğini rahatlatma adına kavşaklarda battı çıktı projesini hayata geçiriyor.

Hatay Kavaslı'da Battı-Çıktı Projesi hayata geçirilecek!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinin en işlek caddelerinden biri olan ve kaza riskinin çok yüksek olduğu Kavaslı bölgesinde Battı- Çıktı Projesi'ni hayata geçirerek, kentte şehir girişi trafiğini rahatlatmayı amaçlıyor.

ankarada hayata geçirilecek olan projeler Haberi

ankarada hayata geçirilecek olan projeler

Millet İttifakı’nın Ankara Büyükşehir adayı Mansur Yavaş, Ankara’ya prestij katacak olan projelerini açıkladı. Sözcü gazetesinden Deniz Ayhan'ın haberine göre, eğer Yavaş, başkan seçilirse asfalt katılım payı kalkacak. Doğalgaz sayaçlarından depozito alınmayacak ve alınan paralar da iade edilecek. Ulus, Bilişim Kenti, Atapark, Bilim Spor Kültür Parkı ve Kızılay projeleri de başkentte hayata geçirilecek olan projeler arasında.

Mansur Yavaş,5 yeni projesini şu şekilde anlattı:

ULUS PROJESİ: Ulus, Kızılay, Saraçoğlu mahallesinin birbirinden güzel yapıları ön plana çıkarılacak. Butik oteller, tüm dünyadan turistleri çekecek müzeler, konserler, etkinlikler ve 24 saat yaşayan cıvıl cıvıl bir hayat ile Ankara; Paris, Roma, Londra gibi dünya başkentleri arasına girecek.

ATAPARK: Atapark; AOÇ, Ankara Çayı projeleriyle Ankara’nın yeşil nefes alması sağlanacak. AVM'lerde sıkışıp kalan halk, doğa ve sağlık ile kucaklaşacak. Uluslararası...