07 / 07 / 2024

ankarada yeni toki evleri

ankarada yeni toki evleri

TOKİ, Ankara Yenimahalle Demetevler'de 740 konut, ilköğretim okulu, karakol, ticaret merkezi ve sağlık ocağı yaptıracak.

TOKİ'den 8 yeni kampanya müjdesi! Bu illerde 2 bin 585 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı ay sonuna kadar 8 yeni proje inşa edecek. Merakla beklenen TOKi projelerinde toplam 2 bin 585 konut yer alacak.

TOKİ kura takvimi güncellendi! İller art arda belli oldu! İşte 24 Ocak 8 Şubat 2023 yeni TOKİ çekiliş takvimi

TOKİ 7. Etap kura takvimini güncelledi. İller art arda belli oldu. İşte 24 Ocak 8 Şubat 2023 yeni TOKİ çekiliş takvimi...

TOKİ kura takvimi belli oldu! TOKİ il il çekilişleri peş peşe yapacak! 7-11 Aralık 2022 yeni TOKİ çekiliş takvimi...

TOKİ sosyal konut kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken iller ve tarihler güncellendi. Peki 7-11 Aralık 2022 tarihleri arasında hangi illerde kura çekilişi gerçekleşecek? İşte ayrıntılar...

TOKİ kura takvimi güncellendi! İller art arda belli oldu! İşte 6-11 Aralık 2022 yeni TOKİ çekiliş takvimi...

TOKİ üçüncü etap sosyal konut kura çekilişi devam ederken iller ve tarihler güncellendi. Peki 6-11 Aralık 2022 tarihleri arasında hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022?

TOKİ’nin İstanbul’da yapacağı konutlara dair detaylar özellikle İstanbul’da yaşayan vatandaşların ilgisini çekiyor. Peki İstanbul'da yeni TOKİ projesi var mı 2022? İşte o detaylar!

Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022?

TOKİ sosyal konut projelerine başvuru yapan kişiler, hangi ile ne kadar konut yapılacak merak ediyor. Bundan dolayı il il sorgulamalar hız kazandı. İşte Antalya'da yeni TOKİ evleri nereye yapılacak 2022? sorusunun yanıtı…

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

'TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı?' sorularının yanıtları en çok araştırılan konuların başında geliyor.

Antalya Gazipaşa'ya yeni TOKİ projesi!

Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik’in girişimleri sonucu Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Bakılar ve Koru mahallelerinde bulunan, Malmüdürlüğü’ne ait toplamda 144 dönüm araziye konut inşa etmete karar vermişti. 

Edremit Belediyesi'nden Yeni TOKİ Konutları'na spor sahası!

Van’ın Edremit Belediyesi tarafından Yeni TOKİ 1. Etap konutlarının bulunduğu bölgede yaptırılan spor sahasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Çorum Osmancık'a yeni TOKİ konutları geliyor!

Osmancık ilçesinde inşaatı hızla yükselen Gemici TOKİ konutlarının ardından yeni projeler için çalışmaların başladığı bildirildi.

İzmir Aliağa'ya yeni TOKİ projesi geliyor!

Ak Parti Aliağa İlçe başkanı Yaşar Akbulut, ilçe halkına verdiği "okulu olmayan bölgelere okul" müjdesinden sonra, bugün Ankara'da yaptığı bir dizi toplantı ve girişim neticesinde Aliağa'nın konut sorununa da neşter vuracak bir müjdeyi daha açıkladı.

Orhangazi'de 3 yeni TOKİ projesi için adım atıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nce 3 ayrı etapta 1.580 konutun inşa edildiği Orhangazi'de 3 yeni etapta yeni konutlar yapılması için çalışma başlatıldı.

Beyşehir'e yeni TOKİ projesi!

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir'de son dönem hız kazanan TOKİ projelerine bir yenisini eklemek üzere çalışma başlattıklarını belirtti.

ankarada yeni toki evleri Haberi

ankarada yeni toki evleri

Yer tesliminden itibaren 550 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesi, 23 Mayıs 2008 tarihinde saat 10.00'da TOKİ'de "açık ihale usulü" ile...