21 / 05 / 2024

ankaradaki askeri birlik nereye taşındı

ankaradaki askeri birlik nereye taşındı

Askeri birliklerin şehir dışına taşınmasıyla Ankara'daki Etimesgut Zırhlı Birlikler ve Eğitim Tümen Komutanlığı'ndan Burdur'a 2 bin kişilik zırhlı askeri birliğin gelmesi, esnafı memnun etti.

Ankara Bağlıca gayrimenkulün yeni gözdesi oldu!

Ankara Etimesgut Bağlıca Mahallesi son yıllarda büyük gelişme gösterdi. Emlakçılar, “11 askeri birlik, 3 üniversite, Ankara Batı Adliyesinin bulunduğu Bağlıca Mahallesi son dönemlerde gitgide değer kazanıyor.“dedi.

Karacaören 2 isale hattının dörtte birlik kısmı tamamlandı!

Antalya'nın 2045 yılına kadar içme suyu sorununu ortadan kaldıracak olan Karacaören (2) isale hattının dörtte birlik kısmı tamamlandı.

Florya'daki askeri arazinin imar planı yeniden askıda!

Florya'daki askeri arazinin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği yeniden askıya çıkarıldı...

TOKİ, Çorlu'daki Askeri Hastane arazisini mi istiyor?

Tekirdağ’ın Çorlu'daki Askeri Hastane, geçtiğimiz 13 Nisan’da Edirne Koruma Kurulu tarafından 1. Derece tarihi eser olarak tescil edildi. Ancak Milli Savunma Bakanlığı şimdi Edirne Koruma Kurulu’ndan tescilin kaldırılmasını istiyor.

Gebze ve Darıca Askeri Kışla Arazileri halka kazandırılacak mı?

Gebze ve Darıca Askeri Kışlaları'nın TOKİ'ye devredilmemesi için mücadele veren Bakan Işık, kışlaların halkına kazandırılması için en etkili makamda. Gebze ve Darıca kamuoyu, askeri alanların bölge halkına devredilmesini istiyor.

Gebze ve Darıca Askeri Kışla Arazileri'nde son durum!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan iki ilçede bulunan askeri arazini tedirgin edici olduğunu söyledi. Tarkan'ın TBMM gündemine taşıdığı Gebze ve Darıca Askeri Kışla Arazileri ile ilgili Milli Savunma Bakanı'nın verdiği yanıtı açıkladı.

Birlik Kalkınma Grup Proje Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birlik Kalkınma Grup Proje Müşavirlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mohammad Kıafar, Mostafa Vatan Zadeh, Doruk Can Altan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 29 Şubat'ta Bahçelievler, Çobançeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Ankaralı işadamlarından teröre tepki!

Başkent Ankara’da askeri servis araçlarına düzenlenen bombalı saldırı tüm Türkiye’yi yasa boğdu. Ankaralı işadamları da yaptıkları açıklamalarla terörü lanetlerken, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Kocaeli Askeri hastane bölgesi yaşam merkezi olacak!

AK Parti Derince 72. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, askeri hastane alanında güzel bir yaşam merkezi oluşturulacağını belirtti

Birlik Mensucat Ticaret gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Birlik Mensucat Ticaret tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan yazılı açıklamaya göre Birlik Mensucat Ticaret gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Kartal Birlik İnşaat Nakliye Gıda Temizlik ve Züccaciye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kartal Birlik İnşaat Nakliye Gıda Temizlik ve Züccaciye Ticaret Limited Şirketi, Kazım Eraktirin tarafından 10 bin TL sermaye ile 18 Aralık'ta Kartal, Gümüşpınar Mahallesi, Akgünay Sokak'ta kuruldu.

Birlik Vakfı'nda TOKİ’nin yeni projeleri konuşuldu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Birlik Vakfı Ankara Şubesi'nde yaklaşık 700 bin konut ve 8 bine yaklaşan sosyal donatı üretim rakamlarına ulaşıldığını açıkladı.

Nemrut Milli Park'taki günübirlik kamp alanı tamamlandı!

Nemrut Dağı Milli Park Alanı Karadut sınırları içerisine yapılan günübirlik kamp alanında çalışmalar tamamlandı. Günübirlik Kamp alanında yaklaşık bir yıldır süren çalışma sona erdi.

ankaradaki askeri birlik nereye taşındı Haberi

ankaradaki askeri birlik nereye taşındı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından büyük şehirlerden askeri birliklerin Anadolu'daki çeşitli şehirlere taşındığını hatırlattı. Bu kapsamda Burdur'a da 2 bine yakın askerin geleceğini anlatan Ercengiz, "Zırhlı birliklerin gelmesi kentimiz ekonomisine mutlaka katkı koyacaktır. 300'e yakın rütbeli 2 bin civarında da askerin eğitimi yapılacak. Bu askerlerin ve yakınlarının kent ekonomisine katkısı olacaktır. Bu açıdan kent olarak ekonomimize getirilen bu katkı için teşekkür ediyoruz." dedi. 


Ercengiz, bir dönem bedelli askerlikle anılan Burdur'un yeniden bir asker ekonomisiyle tanışacak olmasının esnaf tarafından olumlu karşılandığını kaydetti. 


"Burada önemli olan gelen asker ve asker yakınlarının kentten iyi ve ucuz bir hizmet alıp Burdur'un adını doğru anmasıdır" diyen Ercengiz, kent esnafında da beklentinin bu yönde olduğunu anlattı. Ercengiz, "Burdur'da...