08 / 07 / 2024

ankaradaki avmler neden kapanıyor

ankaradaki avmler neden kapanıyor

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, şu ana kadar sadece Ankara’da 8 AVM’nin kapandığını açıkladı.

Altın neden yükseliyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, Türkiye’de en iyi yatırım araçlarından biri olarak görülen altının neden yükseldiğini kaleme aldı.

AVMler bayramda açık mı 2019?

AVMler bayramda açık mı 2019 sorusunun yanıtı oldukça merak ediliyor. Peki AVM'ler bayramda açık mı 2019? AVM'ler bayramda kaçta açılıyor? AVM'ler Ramazan Bayramı'nda açık mı? İşte o soruların yanıtları...

Rusya'da protestolara neden olan kilise inşaatı durduruldu!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkenin 4. büyük şehri Yekaterinburg'da kent merkezinde yer alan bir parkta yapılması planlanan ve günlerdir protesto gösterilerine neden olan kilise inşaatı için halk oylaması yapılmasını istedi.

Peru'da tartışmalara neden olan inşaat!

Peru Machu Picchu’ya turistleri doğrudan taşımaya fırsat sunan yeni bir uluslararası havalimanının inşasına başlandı. İnşaat bölgede tartışmalara neden oldu.

Bolu'da tartışmalara neden olan inşaat mühürlendi!

Bolu Kültür Mahallesi'de yol üstünde bulunan ve şehirde bazı tartışmalara neden olan inşaat çalışması hakkında Bolu Belediyesi tarafından mühürleme kararı alındı. 

Ev almak için 6 neden!

İnşaat maliyetlerinin konut fiyatlarına yansımadığı şu dönemde konut almak en uygun dönem olarak görülüyor. İşte bugünlerde ev almak için 6 neden...

İstanbul'da yaşamak için 5 neden!

"İstanbul’da yaşamak için 5 neden" başlıklı makale yayınlandı. Makalede, İstanbul'un çağdaş sanat merkezi olduğunu belirtildi.

AVMler yılbaşında kaçta kapanıyor 2019?

Türkiye'deki alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmete açık oluyor. Peki AVMler yılbaşında kaça kadar açık olacak Ocak 2019? AVMler yılbaşında kaçta açılıyor Ocak 2019, AVMler yılbaşında kaçta kapanıyor 2019?

AVMler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2019?

Türkiye'de bulunan alışveriş merkezleri genellikle sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki avmler yılbaşında kaça kadar açık Ocak 2019? Avmler yılbaşında kaçta açılıyor 2019, Avmler yılbaşında kaçta kapanıyor 2019?

AVMler yılbaşında açık mı 2019?

Türkiye'deki AVM'ler genel olarak sabah 10:00 akşam 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki AVMler yılbaşında açık mı 2019? AVM yılbaşı çalışma saatleri Ocak 2019...

Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden!

Satışların devam ettiği Ataşehir Modern'de de 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daireler yer alıyor. Projede firma bünyesinde 72 ay vade yapılıyor. İşte size Ataşehir Modern'de ev sahibi olmanız için 5 süper neden...

Portekiz'de yaşamak için 5 neden!

Portekiz, Türkiye’deki düzeni bozmadan, yılda sadece 7 gün ülkede kalarak vatandaşlık sürecini tamamlamaya olanak sağlaması ile farklılaşıyor. İşte Portekiz'de yaşamak için 5 neden...

Konya'daki hastane binası tartışmalara neden oldu!

Konya'da 18 Mayıs 2014'te Necmettin Erbakan Üniversitesi ve Türk Anadolu Vakfı işbirliği ile temeli atılan hastane binası tartışmalara neden oldu.

ankaradaki avmler neden kapanıyor Haberi

ankaradaki avmler neden kapanıyor


Ankara’da 8 alışveriş merkezinin (AVM) kapandığını açıklayan Bendevi Palandöken, “Açılmadan kapanan AVM’ler var. Türkiye, ABD gibi AVM çöplüğüne dönmesin” dedi.


Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, şu ana kadar sadece Ankara’da 8 AVM’nin kapandığını, plansız ve kontrolsüz açılan AVM’lerin sadece çevredeki dükkanların kapanmasına değil, aynı zamanda milli servetin heba olmasına da neden olduğunu açıkladı. Palandöken, “Bu kapanan AVM’lerin yatırım değeri yarım milyar liradan fazla, Türkiye genelinde bir milyar lirayı aşan milli servet heba oluyor. Ankara’daki bu durum diğer şehirler için örnek olsun ki Türkiye, ABD gibi AVM çöplüğüne dönmesin” değerlendirmesinde bulundu.

Açılmadan kapanan AVM var

Palandöken, bir AVM’nin kapandıktan sonra hastaneye dönüştüğünün altını çizerek, şunları söyledi: “Dükkanlara yeterince talep olmadığı için neredeyse hiç açılmadan kapanan AVM var. Yeni...