21 / 05 / 2024

Ankaralılar Golfkent 2016

Ankaralılar Golfkent 2016

Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, 25 Aralık 2016 saat 10.00 Pazar günü mutlu ve zinde bir yaşam için yılın son “Yemyeşil Spor” etkinliğinde golf için buluştu.

ASKİ’den peş peşe gelen su faturası müjdesi! Ankaralılar bu haberle adeta sevinçten çığlık atacak!

ASKİ abonelerini ilgilendiren yapılandırma müjdesi verilirken, son başvuru tarihinin 31 Mayıs 2023 olduğu belirtildi. Ankaralılar bu haberle adeta sevinçten çığlık atacak! İşte ASKİ abonelerine ilişkin alınan yeni karar…

Ankaralılar dikkat! 2 gün boyunca kapalı olacak! İşte detaylar!

Ankaralıları, Ankara Emniyet Müdürlüğü uyardı. 2 gün boyunca kapalı olacak. İşte detaylar!

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022!

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022 haberimizde yer alıyor. Ankaralıların yüzünü güldüren TOKİ Ankara Kuzeykent projesi için başvurular geçtiğimiz günlerde sona ermişti...

Ankaralılar 4+1 daireleri tercih ediyor!

Son dönemde stüdyo tipi konut inşaatları artış gösterse de, Ankaralılar çok odalı, geniş ve rahat konuttan vazgeçmiyor. 

Ankaralılar cep terminali istiyor!

Ankaralılar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna'dan cep terminali istiyor. Tuna, AŞTİ'nin taşınmasıyla ilgili "AŞTİ’nin taşınması gibi bir şey düşünmedim" demişti ancak cep terminali ile ilgili açıklama yapmadı..

Ankaralıların konut tercihleri değişti!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Nurettin Yılmaz, Ankaralı vatandaşların konut seçimlerinde farklılıklar ortaya çıktığını söyledi ve Ankaralıların konut tercihlerinin değiştiğini vurguladı. 

Faik Yılmaz: 2018 yılında inşaat sektörü desteklenmeli!

MiaVita Beytepe Yatırımcısı Faik Yılmaz,yeni nesil konut projelerine Ankaralılar'ın ilgili olduğundan bahsetti. Yılmaz, 2018 yılında inşaat sektörünün de teşvik beklediğini ileri sürdü...

Emlak Konut ile Maliye Bakanlığı Çankaya'da ortak proje yapacak!

Maliye Bakanı Ağbal, Emlak Konut'un aldığı arsalar ile ilgili olarak; "Namık Kemal Mahallesi Ankaralıların uğrak merkezi haline gelecek. Ankaralıların kullandığı, vakit geçirdiği, iş yaptıkları, kültür ve sanat faaliyetlerinin olduğu bir yer olacak" dedi.

Ankaralılar konut alırken konfora önem veriyor!

Ankaralıların konut alırken genellikle rahat nefes alabilecekleri yerleri tercih ettiğini söyleyen Wind Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Gelgeç, “Ev, Ankaralılar için sadece ihtiyaç değil onlar için bir yaşam alanıdır” dedi.

İncek Loft'ta Ramazan Geceleri etkinliklerine yoğun ilgi!

Akfen İnşaat tarafından İncek Loft Ramazan Geceleri etkinlikleri düzenlendi. Ramazan Geceleri programına katılan Ankaralılar etkinliğe yoğun ilgi gösterdi.

Gayrimenkul satışlarında ibre yükselişi gösteriyor!

Gayrimenkul sektörünün yükselişi sürüyor. Konut satışlarında 2016 Mart ayına göre Mart 2017’de yüzde 10 artış gözlendi. Agency Gayrimenkul kurucu ortaklarından Gül Gül, “Mart ayında 128 bin 923 konut satıldı. . Bu hareketliliğin sürmesini bekliyoruz” dedi.

Sinpaş Yapı Kazanç Festivali başlıyor!

Çankaya Oran’da yükselen ve Ankara’yı marina yaşamıyla tanıştıracak olan Marina Ankara projesindeki sınırlı sayıdaki daire için geçerli çok özel Kazanç Festivali’ni düzenleyen Sinpaş Yapı, Ankaralıları hayal ettikleri eve sahip olmaları için kaçırılmayacak bir şans sunuyor.

Mebuskent projesi Ankaralıların ilgi odağı oldu!

Mebuskent projesi, Ankaralıların ilgi odağı oldu. Batıkent Çakırlar bölgesi Karacakaya mevkiinde yer alan projede 332 müstakil villadan yüzde 70’i satıldı.

Ankaralılar Golfkent 2016 Haberi

Ankaralılar Golfkent 2016

Ankaralılar,  Golfkent 2016 yılının son Yemyeşil Spor  etkinliğinde buluştu. Başkentin yeni yaşam merkezi Ankara Golfkent, 25 Aralık  2016 saat 10.00 Pazar günü mutlu ve zinde bir yaşam için yılın son “Yemyeşil Spor” etkinliğinde  golf için buluştu. 


Turyap Akademi Müdürü Doç Dr. Kadir Murat  Altıntaş 2016 yılı boyunca Ankarıların golf buluşma noktası olan Golfkent’in  yeni yıla yeni sloganlarla gireceğini belirtti. “ Lansman ve tanıtım dönemini artık geride bırakıyoruz. Artık başkent Ankara; sivil toplum kuruluşlarından,  mesleki odalarına,  ralli camiasından, spor sever yerel topluluklara,  bisikletçilerden, fitness  tutkunlarına,  öğrencilerden,  insani değerler dernek yapılanmalarına kadar Ankara Golf kentte ağırlandı. Golf sporu ve teması ile Ankaralı buluştu. “ diyerek yeni yıl vizyonunu  şöyle belirledi…


GOLF ANKARANIN YENİ  YÜZÜ OLUR.2017 İÇİN “ANKARANIN GOLFÜNE  BAK” ALGISI YAŞANACAK

Golf kadar yapıldığı...