02 / 05 / 2024

anltalya Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası

anltalya Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası

Antalya’nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.

Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası açıldı!

Antalya’nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.

Kepez Odabaşı Ortaokulu'nun temeli atıldı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Odabaşı Mahallesi'ne yapılan ortaokulun temel atma törenine katıldı. Temel atma töreninde, 3,5 milyon liraya mal olacak 16 derslikli ortaokulun bölge halkı için önemine değinildi.

Kepez'de beş ayrı mahallede spor sahaları yükseliyor!

Kepez Belediyesi tarafından semt spor sahaları, 5 ayrı mahallede yükseliyor. Kepez Belediyesi hizmet sınırları içerisinde yer alan Ayanoğlu, Gazi, Fatih, Kızıllı ile Odabaşı Mahallelerindeki semt spor sahaları hizmet vermek için gün sayıyor.

Kepez Varsak'ta imar revizyonu yapıldı!

Kepez Meclisi’nde Varsak bölgesinin 10 yıldan fazla süredir bekleyen imar planı revizyonu yapıldı. Başkan Tütüncü, “Bu Varsak için devrim niteliğinde bir imar kararıdır” dedi.

Kepez Belediyesi'nden satılık 7 gayrimenkul!

Kepez Belediyesi Varsak’ta 5, Duraliler ve Gazi Mahallesi’nde 7 ayrı mülkünü satışa çıkardı. Arsalar 31 Mart tarihinde 2886 sayılı devlet ihale kanunun 35 a maddesine göre kapalı teklif usulü ile satılacak.

Antalya Kepez'de 16.9 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Anyalya Kepez Belediye Başkanlığı tarafından Varsak, Fabrikalar(Duraliler) ve Gazi(Sütçüler) mahallelerinde bulunan ticari alanlar 16 milyon 927 bin 800 TL'ye kapalı teklif usulü ile ihale edilecek.

Kepez Ulusal Mimarlık Yarışması sonuçlandı!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, kentin önemli bir değeri olan Mimar Turgut Cansever’in hatırasını “Ulusal Mimarlık Yarışması” ile yaşatıyor..

Kepez Park 17 Evleri teslim tarihi!

Kepez Park 17 Evleri projesinde toplam 464 konut yer alıyor. 2 etap şeklinde yükselen projenin ilk etabında 144 adet daire bulunuyor. İşte Kepez Park 17 Evleri teslim tarihi...

Kepez Park 17 Evleri fiyatlar!

Ess Yapı tarafından hayata geçirilen Kepez Park 17 Evleri projesi 2 etap şeklinde yükseliyor. Projede toplam 464 konut yer alıyor. İşte Kepez Park 17 Evleri' nde fiyatlar...

Kepez Park 17 Evleri iletişim bilgileri!

Kepez Park 17 Evleri projesinde daireler 50 metrekare ile 201 metrekare, bahçeli evler 115 metrekare ile 170 metrekare, villalar ise 150 metrekare ile 200 metrekare alan arasında değişiyor. İşte Kepez Park 17 Evleri iletişim bilgileri...

Kepez Belediyesi yeni açılan caddeye şehit Mustafa Haşmet'in adını verdi!

Kepez Belediyesi, 17 Şubat 1920'de Antalya'nın Kurtuluş Savaşında verdiği ilk şehit olan Mustafa Haşmet'in ismini, Ünsal Mahallesi'nde yeni açtığı caddeye verdi. Cadde, Mustafa Haşmet'in şahadetinin 95. yılında hizmete açıldı.

Kepez Dokuma arazisinde çalışmalar başladı!

Kepez Belediyesi, yeniden halka açılacak olan Dokuma İplik Fabrikası'ndaki bina, makine, ağaç ve bitki dokusunun korunması ve alanın güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmaları başlattı.

Kepez'de 4.272 metrekare, konut alanına çevrildi!

Kepez ve Büyükşehir belediyeleri eşi görülmemiş bir plan tadilatına imza attı. Kepez’deki 4 bin 272 metrekarelik konut alanının 2 bin 500 metrekaresi akaryakıt istasyonuna, 1.772 metrekaresi de ticari alana çevrildi. 2 milyon TL’lik arazi bir anda 15 mily

anltalya Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası Haberi

anltalya Kepez Odabaşı Semt Spor Sahası

Antalya'nın Kepez ilçesi Odabaşı Mahallesine Kepez Belediyesi tarafından yaptırılan semt spor sahası törenle hizmete açıldı.


Odabaşı Semt Spor Sahası'nın açılışı Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından yapıldı. Başkan Tütüncü, bu mahallenin villaların yer aldığı Antalya'nın dinlenme merkezi olacağını söyledi. Söz verdikleri okul ile Hamza Taş Bulvarı'ndan Kirişçiler Yolu bağlantısıyla Odabaşı'nı Kepez'e bağlama sözünü gerçekleştirmek üzere olduklarını açıklayan Tütüncü, şimdi de yeni müjdeler vermeye geldiklerini söyledi.


Bölgeyi değerli kılacağız

Odabaşı gibi köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerindeki 2B ve mülkiyet sorunlarını çözmeye başladıklarını belirten Tütüncü, köy içlerindeki imar planlarını tamamlamak için gayret gösterdiklerini söyledi. Planları yapınca bu bölgenin yazlık evlerin yer aldığı bir dinlenme noktası haline getirmek istediklerini müjdeleyen Tütüncü, "Seçimlerde buraları öyle değerli hale getirmeliyiz ki Antalya'nın sayfiye merkezleri olmalı demiştik. Daha modern...