05 / 05 / 2024

ANT ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ firması

ANT ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ firması

Mehmet Okay Ant Yapi EQ dergisi 58. sayısı için önsöz hazırladı. Okay bu kez yazısında çevreden bahsederek, kurdukları Ant Çevre firması ile ilgili bilgi verdi.

Düşler Vadisi'nin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun İstanbul Beykoz Riva Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi (Düşler Vadisi) kapsamındaki, Villa Bloklar ile bu bloklara ait altyapı ve çevre düzenleme İşlerinin kısmi geçici kabulü yapıldı.

TOKİ Isparta Sütçüler 124 konut ihalesi yarın!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Sütçüler projesinin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Isparta Sütçüler 124 konut ihalesi 15 Eylül'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta İli Sütçüler İlçesi 124 konut ihalesini 15 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Dorçe Prefabrik'ten dönüştürülebilir ve çevre dostu volumetrik modüler yapılar!

İnşaat sektöründe geleneksel yapı sistemlerinin aksine "dönüştürülebilir ve çevre dostu" olan Volumetrik Modüler yapıları ön plana çıkarken, yatırımlarına devam eden Dorçe Prefabrik de buna göre üretimler yapıyor.

Kömürcüler OSB'nin akıbeti belli oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kömürcüler OSB yönetimi ile görüşme yaptık. Bu alanda artık kömürcülük faaliyetlerini müsaade etmeyecek adımlarımızı atıyoruz'' diye konuştu.

TOKİ Isparta Sütçüler 2. Etap kuraları bugün çekilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Isparta Sütçüler 2. Etap projesinde yer alan 107 adet konutun kura çekilişini bugün gerçekleştirecek.

Ant Yapı, PROestate Fuarı'ndaydı!

Moskova’da Uluslararası Gayrimenkul Yatırım Forumu gerçekleştirildi. Goruma, Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Okay, Ant Yapı Rusya Genel Koordinatörü Ertan Beyyaz ve Ant Yapı Rusya İdari İşler Müdürü Hayri Tokman katıldı.

Gedizler Yapı Evre 2'de 3+1'ler 590 bin TL'ye!

Gedizler Yapı tarafından hayata geçirilen Evre 2 projesinde daire fiyatları 490 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede hemen tapu fırsatı sunuluyor.

Kütahya Kureyşler köysel dönüşümün örnek köyü oldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığının, "Köysel (Kırsal) Dönüşüm" Projesi dahilinde çalışmaların tamamlandığı ilk köy olan Kütahya'nın Aslanapa ilçesine bağlı Kureyşler, örnek gösteriliyor.

Yeni nesil OSB’ler gelecek 50 yıl için önemli!

Daha nitelikli, verimli ve çevre dostu üretim için hayata geçirilecek olan yeni nesil  OSB'ler gelecek 50 yıl için önem teşkil ediyor. 

Konya Beyşehir'de emlak ve çevre vergisinde son gün 31 Mayıs'ta!

Konya Beyşehir'de Çevre Temizlik ve Emlak Vergileri'nin ilk tasitinin ödeme süresinin 31 Mayıs’ta biteceği Beyşehir Belediyesi Emlak ve Mali İşler Müdürlüğü tarafından açıklandı.

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı için Aşiyan Parkı’na istasyon!

Rumeli Hisarüstü-Aşiyan Füniküler Hattı projesi kapsamında Bebek Aşiyan Parkı’nda istasyon kurulması planlanıyor. İBB, proje dosyasını Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na sundu.

Ant Çevre projeleri tam gaz!

Ant Yapı bünyesindeki Ant Çevre ’nin faaliyetleri hızla ilerliyor. Türkmenistan’da, Serdarabad’da, Lebap vilayetinde başlanmış olan, günde 30.000 metreküp kapasiteli içme suyu arıtma tesisinin çelik konstrüksiyon işleri tamamlanmış durumda.

ANT ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ firması Haberi

ANT ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ firması

Mehmet Okay Ant Yapi EQ dergisi 58. sayısı için önsöz hazırladı. Okay bu kez yazısında çevreden bahsederek, kurdukları Ant Çevre firması ile ilgil ibilgi verdi. İşte Mehmet Okay'ın yazısı;


Hepimizin önceki nesillerden emanet aldığımız bu dünyayı daha fazla kirletmeden, en azından aldığımız gibi yeni nesillere teslim etmemiz gerekiyor.

Ant Yapı olarak üzerimize düşeni yapmaya çalışıyor, enerjiyi verimli kullanmadan, su kaynaklarını ekonomik kullanmaya kadar birçok konuyu içeren yeşil bina sertifikaları alarak, çevreye daha duyarlı, ekonomik ve sürdürülebilir projeler geliştirmeye özen gösteriyoruz. Bugüne kadar yaptığımız tüm projeler ağaçsız kurak alanlar olmasına rağmen tüm projelerimizde binlerce bitki ve ağaç dikerek zengin peyzajlı çevreler geliştirdik.

Konunun önemini kavrayıp daha başka neler yapabiliriz diye düşününce ANT ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ firmasını kurarak; gerek yurt içinde gerek yurt dışında evsel...