04 / 05 / 2024

ANT Projelendirme İnşaat iletişim

ANT Projelendirme İnşaat iletişim

ANT Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Sinem Özbey tarafından kuruldu.

Ant Ros İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Ant Ros İnşaat İthalat İhracat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Arif Ekşi tarafından kuruldu.

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eksen Mts Mimari Projelendirme İnşaat Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de Mehmet Sevgin ve Muhammed Taha Sevgin ortaklığında kuruldu.

Ant Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ant Taahhüt İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Nermin Turgut, Yasin Turgut ve Yavuz Turgut ortaklığında kuruldu.

Chef Mimarlık İnşaat Ve Projelendirme Limited Şirketi kuruldu!

Chef Mimarlık İnşaat Ve Projelendirme Limited Şirketi Şişli'de Can Erikan tarafından kuruldu.

Ant Tekne İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ant Tekne İnşaat Anonim Şirketi Sancaktepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Aleksandr Boev-Pokrovskıı tarafından kuruldu.

ANT Yapı dünyanın en büyük inşaat şirketleri listesinde yerini koruyor!

Avrupa ve Ortadoğu bölgesini kapsayan, İngiltere merkezli önde gelen sektörel yayınlardan EME Outlook, Rusya pazarında da sektörünün liderlerinden olan Ant Yapı’nın başarılarına sayfalarında yer verdi. 

Kayra Projelendirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayra Projelendirme Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Erdoy Işıköndeş tarafından kuruldu.

Bb Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Başaran ve Hakan Terzi ortaklığında kuruldu.

Güney Projelendirme İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güney Projelendirme İnşaat Mühendislik Emlak Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Berkay Güney ve Muzaffer Güney ortaklığında kuruldu.

Ant Yapı'nın Rusya'daki projesi Victory Park Residence satışta!

Ant Yapı'nın Rusya'da inşaatına başladığı Victory Park Residence projesinde satışlar başladı. 455 konuttan meydana gelen projede metrekare fiyatı 550 bin ruble.

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Relıant Endüstri Tesisleri Mühendislik İmalat İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Akgün ve Osman Akgün tarafından kuruldu.

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FC ANT Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Topuz ve Cihan Öztunç tarafından kuruldu.

Turkuaz Projelendirme İnşaat Elektrik ve Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Turkuaz Projelendirme İnşaat Elektrik ve Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Florya'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Arslan ve Mehmet Burak Üçkardeş tarafından kuruldu. 

ANT Projelendirme İnşaat iletişim Haberi

ANT Projelendirme İnşaat iletişim

ANT Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nimet Sinem Özbey tarafından kuruldu.

ANT Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır; a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...