07 / 05 / 2024

Antakya Akasya pazar yeri

Antakya Akasya pazar yeri

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

Antakya TOKİ 3.Etap Konutları'na mesire alanı kazandırılıyor!

Hatay Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi TOKİ 3.Etap 956 Konutlar mevkiinde, yaklaşık 20 dönümlük alanda yapımı devam eden park ve mesire alanı çalışmalarını denetledi.

Antakya Semt Pazarı projesinde sona doğru!

Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Örnek, ''Atatürk mahallesinde inşaat çalışmasına başlanan semt pazarı 1.500 metre kapalı olacak. İnşaat çalışmalarına devam edilen semt pazarı etrafı demir direklerle çevrildi.'' dedi.

Antakya 3. Etap TOKİ Konutları'na sosyal alan kazandırılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Akasya Mahallesi 3. Etap TOKİ Konutları'nda 19.999 metrekare alana sahip park, yeşil alan ve mesire alanı çalışmalarını yerinde inceledi.

Antakya Akasya Mahallesi'nde parke döşeme hizmeti denetlendi!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci hizmet denetimleri kapsamında ilçede yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı. Kimyeci, ardından Akasya Mahallesi 101 Sokak'ta devam eden parke döşeme hizmetini denetledi.

Antakya Akasya'daki TOKİ konutlarına pazar yeri yapılacak!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap Toki Konutlarını ziyaret etti. Kimyeci; "En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." dedi.

Antakya Akasya Mahallesi’ne yeni pazar yeri!

Antakya Belediyesi hizmet çıtasını her geçen gün yükseltmeye devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Akasya Mahallesi’ne yeni bir Pazar yeri kazandırmak üzere çalışmalar başlatıldı.

Akasya Acıbadem AVM'yi 9 ayda 9 milyon kişi ziyaret etti!

Akasya Acıbadem Yeni Nesil Yaşam Kompleksi’nin ilk 9 aylık değerlendirmesinde konuşan Saf GYO Genel Müdürü Zeynep Akdilli Oral, pek çok uluslararası firmanın ilk defa Akasya ile Türkiye pazarına girdiğini söyledi.

Hogan Türkiye'deki ilk mağazasını Akasya Acıbadem'de açtı!

Ayaydın Tekstil Grubu tarafından ülkeye getirilen marka, "modası geçmeyen, spor-şık, ulaşılabilir lüks" sloganı ile Türkiye pazarına iddialı bir giriş yaptı. İtalyan markası, Akasya Acıbadem AVM'de alışveriş severleri bekliyor.

Prime Mall Antakya 1500 kişiyi istihdam edecek!

Alışveriş merkezi yapım yönetim şirketi Prime Development tarafından ilk kez 2009'da düzenlenen, bu yıl  m Prime Mail Antakya Alışveriş Merkezi  için gerçekleştirilen '2'nci Franchise Buluşması' yapıldı

Mimaroba Akasya Konakları 'nda 266 bin TL'ye villa!

Mefa Proje Taahhüt ve İnşaat projesi olarak hayata geçirilen Akasya Konakları 'nda, 1+1 konutlar 71, 72 ve 82 metrekare, 2+1 'ler 122, 123 ve 125 metrekare, 3+1 'ler 126, 150, 152 ve 154 metrekare olarak inşa edildi

Prime Mall Antakya AVM, 2011'in son çeyreğinde açılacak

Prime Development Genel Müdürü Artuğ çetin,  100 milyon dolara mal olacak 'Prime Mall Antakya Alışveriş Merkezi'nin bu yılın  son çeyreğinde hizmete açılacağını belirtti

Prime Mall Antakya Alışveriş Merkezi, yerel girişimciyle buluştu!

2011 yılının son çeyreğinde hizmete girecek olan Prime Mall Antakya Alışveriş Merkezi'nin tanıtımının yapıldığı '2. Franchise Buluşması'nda bayilik sistemi ile çalışan markalar, yerel girişimci ve bayilik almak isteyenlerle buluştu

Türk inşaat pazarı dünyanın en hızlı büyüyen pazarı olacak!

Yapı-Endüstri Merkezi 'nin (YEM) hazırladığı  Türk Yapı Sektörü Raporu 'nda, Türkiye inşaat pazarının önümüzdeki 10 yılda dünyanın en hızlı büyüyen pazarlarından biri olmasının beklendiği kaydedildi  

Antakya Akasya pazar yeri Haberi

Antakya Akasya pazar yeri

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Akasya Mahallesi 2. Etap TOKİ Konutlarını ziyaret etti. 


2. Etap Toki Konutları yanında 3 bin metrekare alana Pazar yeri kazandırılacağını belirten Başkan Kimyeci şu görüşlere yer verdi; Toki Konutları sakinlerinin Pazaryeri konusunda sıkıntıları var. Antakya Belediyesi olarak mülkiyeti kurumumuza ait 3 bin metrekarelik bu alanda Pazar yeri yapacağız. İçinde çınar ağaçlarının olduğu, gölgelik alanlara sahip, zemini vatandaşların rahatlıkla kullanabileceği, kışın çamurdan, yazın toz topraktan uzak rahatça alışveriş yapılabilecek bir alan hazırlayacağız. En hızlı şekilde Pazar yerini Antakya'nın hizmetine sunacağız." 


Farklı Yaşam Sitesi'ne İmar Yolu Açılıyor 


Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Akasya Mahallesi'nde bulunan Faklı Yaşam Sitesi'ne yeni imar yolu açma çalışmalarını denetledi. 


Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci denetimler sırasında şu görüşlere yer verdi; "Akasya Mahallesi,...