23 / 05 / 2024

Antakya arazi yolu

Antakya arazi yolu

Hatay'da tapulu arazisinden geçtiğini iddia eden bir kişi, yolu duvar ördürerek ulaşıma kapattı.

Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu!

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin şimdi de 'Türkiye’de 0 TL ile arazi sahibi olmanın yolu'nu açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Antakya Belediyesi 19 adet arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

Hatay İli Antakya Belediye Başkanlığı, Hatay'da yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 5 Ekim tarihinde yapılacak.

Van'da yolu dar olan okul için hayırseverler arazi bağışladı!

Van'ın Erciş ilçesinde yolu dar olan okul için 2 dönüm arazi bağışlayan iki aile, duvarların yıkılması ve yol genişletme çalışması yapan ekiplere de yardımcı oldu.

Mersin'de 50 yıllık yolu kapatan arazi sahibi: Benim en doğal hakkım!

Mersin Erdemli'de geçtiğimiz günlerde vatandaşların 50 senedir kullandığı yolun özel mülk nedeniyle kapatılmasının ardından arazi sahibi Hasan Solaklı (38), yolun geçtiği bölgenin tapulu alanına girdiğini söyleyerek, "Bu en doğal hakkım" diye konuştu.

Gaziantep'te 4 yılda 500 kilometre arazi yolu açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan arazi yollarıyla köylülerin arazisine ulaşımı kolaylaştı. Büyükşehir, 4 yılda 9 ilçeye bağlı köylerde yaklaşık 500 kilometre uzunluğunda yeni arazi yolu açtı.

Ordu'da unutulan araziden çevre yolu geçti!

Ordu’da 1993 yılında uzun vadede ortaya çıkabilecek trafik sorununa çare olması amacıyla imar planına dahil edilmesine ve bulvar yolu olarak tescillenmesine rağmen 23 yıl boyunca unutulan çorak arazi çevre yolu oldu.

Kocaeli Kandıra'da yol çalışmaları başladı!

Kocaeli Kandıra Belediyesi dört mahallede asfalt, ara sokaklara parke taşı döşeme ve arazi yolu dolgu çalışmalarına başladı. Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, yazın gelmesiyle birlikte çalışmaların hızlandığını belirtti.

Antakya-İskenderun yoluna üst geçit geliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nce yapımı süren Antakya-İskenderun yolu 2. km'sindeki üst geçit tamamlanmak üzere. Üst geçidin çift asansörlü olduğu ve oldukça modern bir görüntü içerdiği gözleniyor.

Antakya Özgür Sokak'ta yeni imar yolu açılıyor!

Antakya Belediyesi Ekinci Mahallesi Özgür Sokak'ta yeni imar yolu açma çalışmaları başlattı. Antakya Belediyesi ekiplerince periyodik sırayla yapıldığı ifade edildi.

Samsun'da yolu kapatan vatandaşa 412 lira para cezası!

Samsun'da tapulu arazisinden geçirildiğini öne sürdüğü yolu trafiğe kapatan 67 yaşındaki İbrahim Akbulut'a 412 lira para cezası uygulandı. Akbulut: "Arazi benim istediğim gibi kapatırım" dedi.

Gaziantep'in köy yolları genişletiliyor!

Şehir merkezindeki yol ve imar çalışmalarının yanında taşra ilçelerinde de çalışmalarını sürdüren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, son 2 yıl içinde yaklaşık 500 köyde yol, asfalt, mıcırlama ve arazi yolu çalışması yaptı.

Gaziantep Şehitkamil'deki arazi yollarının tamamı açılacak!

GAZİANTEP'te merkez ilçe Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, “Dönemimizin sonuna kadar tüm mahalle olan köylerimize girmiş olacağız. Kırsal alanda arazi yolu açılmamış yer kalmayacak" dedi.

Samsun'da arazisinden yol geçen vatandaş yolu kapattı!

Samsun'da arazisinden yol geçirildiğini iddia eden İbrahim Akbulut, daha önce bir kısmını kapattığı yolu, belediye ile anlaşamayınca tamamen ulaşıma kapattı. Akbulut: ''Bu arazi tamamen bana ve aileme aittir. Tapulu arazimi kimse kullanamaz'' dedi.

Antakya arazi yolu Haberi

Antakya arazi yolu

Hatay'da bir kişi tapulu arazisinden geçtiğini iddia ederek yolu, duvar ördürerek ulaşıma kapattı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Antakya ilçesi Akasya Mahallesi 76. Sokak'ta yaşayan Mehmet Sakallı, evinin yanında yol olarak kullanılan alanın kendisine ait olduğunu söyleyerek, tapu ve ilgili belgelerle Antakya Belediyesine başvuruda bulundu.

Belediye görevlileri ve zabıtayla bölgede yapılan incelemeler sonrasında Sakallı, hukuki bir engelle karşılaşmadığı için yolu duvar örüp kapattı.

Sakallı, evinin yanında bulunan ara sokaktan geçen yolun tapulu arazisinin sınırları içinde bulunduğunu, bu alana ihtiyaç duyması üzerine belediyeye başvuruda bulunduğunu ifade etti.

Arazisinin 25 yıl boyunca ara sokak olarak kullanıldığını sözlerine ekleyen Sakallı, "Yıllar sonra buraya ihtiyaç duydum. Durumu Antakya Belediyesine bildirdim. Gerekli onayları aldıktan sonra buraya duvar ördürttüm. Ortada hukuksuz bir işlem yok." açıklamasında bulundu.

Evlerine ulaşmak için...