26 / 05 / 2024

Antakya Avsuyu çalışmaları

Antakya Avsuyu çalışmaları

Antakya Belediye Başkam İsmail Kimyeci, Avsuyu Mahallesi'nde yürütülen parke döşeme çalışmalarında incelemelerde bulundu. Kimyeci, yürütülen çalışmaların tamamlanıp toplamda 4000 metrekare yolun vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirtti.

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

TOKİ Antakya 1. Etap Konutları'nda çalışmalar devam ediyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri programı kapsamında TOKİ 1. Etap Konutları bölgesinde yapım çalışmaları devam eden yeşil alanda incelemelerde bulundu.

Hatay Antakya'da kaldırım çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen işleri Daire Başkanlığı ekipleri il genelinde başlattığı kaldırım çalışmaları ve bordür taşı döşeme çalışmaları kapsamında Antakya ilçesine bağlı Ürgen Paşa Mahallesi’nde estetik kaygı gözeten çalışmalar gerçekleştiriyor.

Antakya Saraycık Mahallesi'nde park yapım çalışmaları tamamlandı!

Antakya Belediyesi Saraycık Mahallesi'ndeki park yapım çalışmalarını tamamlayarak 95 mahalleye kazandırdığı parklara bir tane daha ekledi. Bin 932 metrekarelik parkta yeşillendirme çalışmaları tamamlandı.

Antakya Hilton Müze Otel'de inşaat çalışmaları sürüyor!

Dünyanın en prestijli mimarlık ödüllerinden olan Dünya Mimarlık Festivali'nde “Geleceğin Yapıları ve Tatil Yerleşkeleri” ödülünün sahibi olan Antakya Hilton Müze Otel'in inşaatındaki çalışmalar aralıksız sürüyor.

Antakya'da yol genişletme çalışmaları başlatıldı!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kisecik ve Oğlakören mahallelerinde yapılan çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti. Kimyeci Antakya'nın 95 mahallesine eşit hizmet verdiklerini belirtti.

Antakya TOKİ 1. Etap'ta park çalışmaları yapılıyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, hizmet denetimleri kapsamında Toki 1. Etap Konutlarının yanında yapımı süren park ve yeşil alan çalışmalarını denetledi.

Antakya Avsuyu'na 4 bin metrekare yol yapıldı!

Antakya Belediye Başkam İsmail Kimyeci, Avsuyu Mahallesi'nde yürütülen parke döşeme çalışmalarında incelemelerde bulundu. Kimyeci, yürütülen çalışmaların tamamlanıp toplamda 4000 metrekare yolun vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirtti.

HBB, Antakya'da alt yapı çalışmalarına başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Antakya’ya bağlı Saraykent Mahallesi’nde kanalizasyon döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Antakya'nın genelinde imar yolu açma çalışmaları sürüyor!

Antakya Belediyesi Antakya genelinde daha güzel ve düzenli bir Antakya için imar yolu açma çalışmalarını sürdürüyor.

Antakya TOKİ 956 Konutlar bölgesinde park çalışmaları başladı!

ANTAKYA Belediyesi Fen ve Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri TOKİ 956 Konutlar bölgesinde 19,5 dönüm büyüklüğündeki alanda park-bahçe, mesire ve piknik alanı ve çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

Türk Yurdu Sokağı restorasyon çalışmaları törenle başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, kardeşlik ilişkileri çerçevesinde Antakya´nın 40 Asırlık Türk Yurdu Sokağı için projelendirdiği sokak sağlıklaştırma çalışmalarını törenle başlattı...

Antakya Avsuyu çalışmaları Haberi

Antakya Avsuyu çalışmaları

Antakya Belediyesi'nce yürütülen parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kimyeci şu görüşlere yer verdi; "Avsuyu mahallemiz Antakya'mızın en büyük mahallelerinden biridir. 

Çok geniş bir alana yayılmış, imarı yapılmış, geçmişte belde belediyesi olmasından kaynaklı birçok yeni gelişim alanı olan bir mahallemiz. Avsuyu mahallemizde imar planında olup da yerinde olmayan yolların bir an önce yapılması konusunda vatandaşlarımızın talebi oldu. Antakya Belediyesi olarak planda olup henüz yapılmamış olan 4 tane sokağımızda yol çalışmalarını tamamladık. 


Tamamlanan yollarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun." Avsuyu Mahallesi'ndeki parke döşeme çalışmasını denetleyen Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, yürütülen çalışmaların tamamlanıp toplamda 4000 metrekare yolun vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirtti. 


BAŞKAN KİMYECİ AVSUYU MAHALLESİ'NDEKİ VATANDAŞLARLA İSTİŞARELERDE BULUNDU

Avsuyu mahallesi'ndeki hizmetleri denetleyen Başkan Kimyeci. incelemeler esnasında karşılaştığı vatandaşlarla istişarelerde bulunarak ihtiyaçlarını, isteklerini dinledi. Başkan Kimyeci...