26 / 05 / 2024

Antakya Avsuyu yol çalışmaları

Antakya Avsuyu yol çalışmaları

Antakya Belediye Başkam İsmail Kimyeci, Avsuyu Mahallesi'nde yürütülen parke döşeme çalışmalarında incelemelerde bulundu. Kimyeci, yürütülen çalışmaların tamamlanıp toplamda 4000 metrekare yolun vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirtti.

Yayladağı-Antakya duble yol çalışmalarında sona gelindi!

Yayladağı-Antakya karayolu, Hatay’da, Fransızların işgali döneminde imece usulü kazma kürekle açılmıştı.Karayolunun bölünmüş yol yapılması çalışmalarında sona gelindi... 

6 il arasındaki duble yol çalışmaları TBMM gündeminde!

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Antakya-Altınözü arasındaki, Arsun-Samandağ arasındaki ve Antakya-Yayladağı arasındaki duble yol çalışmalarını meclis gündemine taşıdı...

Antakya'da yol genişletme çalışmaları başlatıldı!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kisecik ve Oğlakören mahallelerinde yapılan çalışmaları inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti. Kimyeci Antakya'nın 95 mahallesine eşit hizmet verdiklerini belirtti.

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarını sürdürüyor!

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Küçükdalyan Mahallesi’nde yol açma ve malzeme serme çalışması gerçekleştirdi. İşte Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin son birkaç günde gerçekleştirdiği faaliyetler...

Antakya Avsuyu'na 4 bin metrekare yol yapıldı!

Antakya Belediye Başkam İsmail Kimyeci, Avsuyu Mahallesi'nde yürütülen parke döşeme çalışmalarında incelemelerde bulundu. Kimyeci, yürütülen çalışmaların tamamlanıp toplamda 4000 metrekare yolun vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirtti.

İsmail Kimyeci: Antakya'daki kentsel dönüşümde büyük yol aldık!

Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmalarının devam ettiğini belirten İsmail Kimyeci, "Bu konuda kısa zamanda büyük yol kat ettik. Antakya için en güzelini yapmaya çalışıyoruz." dedi.

İsmail Kimyeci: Kentsel dönüşümde büyük yol kat ettik!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Bu konuda kısa zamanda büyük yol kat ettik. Antakya için en güzelini yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Antakya Ekinci Mahallesi imar planı yeniden incelenecek!

Antakya Belediye Meclisi'nde ele alınan ve üyelerin 12-12 şeklindeki eşit oyu ile karar alınamayan Ekinci'deki bazı imar parselleriyle ilgili tadilat olayının kamuoyunda yanlış anlamalara yol açabileceği endişesiyle, dosya geri çekildi.

Sel nedeniyle Antakya-İskenderun yolu trafiğe kapandı!

Antakya'da akşamdan itibaren etkili olan yağış nedeniyle Ötençay Mahallesi mevkisinde sel meydana geldi. Karayolu ekiplerinin yol çalışması sürdürdüğü Antakya-İskenderun karayolu, selin dağdan getirdiği balçıkla kapandı.

Antakya'da yeni sanayi sitesine 2,5 kilometrelik yol açılacak!

Antakya Belediye Ba kanı smail Kimyeci, Kavaslı'dan Yeni sanayi Sitesi'ne uzanacak ve 2,5 km. uzunluundaki yolu çok yakın zamanda vatanda ların hizmetine sunacaklarını müjdeledi.

Mor Gabriel Manastırı'na 1 milyon liralık yol yapılıyor!

Mor Gabriyel Manastırı'na devlet desteği sağlandı, manastıra 1 milyon liralık yol yapılıyor

Kudüs'te yol yapımı sırasında tarihi eser bulundu!

Kudüs'te gerçekleştirilen yol yapım çalışmaları sırasında Bizans dönemine ait mozaik parçalarına rastlandı...

Çengelköy'de villa projesi için yol güzergahı değiştirildi!

Çengelköy'ün Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yapılacek villa projesi nedeniyle mahallenin yol güzergahında değişiklik yapıldı...

Antakya Avsuyu yol çalışmaları Haberi

Antakya Avsuyu yol çalışmaları

Antakya Belediyesi'nce yürütülen parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Kimyeci şu görüşlere yer verdi; "Avsuyu mahallemiz Antakya'mızın en büyük mahallelerinden biridir. 

Çok geniş bir alana yayılmış, imarı yapılmış, geçmişte belde belediyesi olmasından kaynaklı birçok yeni gelişim alanı olan bir mahallemiz. Avsuyu mahallemizde imar planında olup da yerinde olmayan yolların bir an önce yapılması konusunda vatandaşlarımızın talebi oldu. Antakya Belediyesi olarak planda olup henüz yapılmamış olan 4 tane sokağımızda yol çalışmalarını tamamladık. 


Tamamlanan yollarımız vatandaşlarımıza hayırlı olsun." Avsuyu Mahallesi'ndeki parke döşeme çalışmasını denetleyen Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, yürütülen çalışmaların tamamlanıp toplamda 4000 metrekare yolun vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirtti. 


BAŞKAN KİMYECİ AVSUYU MAHALLESİ'NDEKİ VATANDAŞLARLA İSTİŞARELERDE BULUNDU

Avsuyu mahallesi'ndeki hizmetleri denetleyen Başkan Kimyeci. incelemeler esnasında karşılaştığı vatandaşlarla istişarelerde bulunarak ihtiyaçlarını, isteklerini dinledi. Başkan Kimyeci...