01 / 07 / 2024

antakya belediyesi temizlik çalışmaları

antakya belediyesi temizlik çalışmaları

Antakya Belediyesi temizlik ekipleri, belirlenen periyodik program kapsamında Antakya'nın tüm mahallelerinde bulunan cadde ve sokaklarda hummalı temizlik çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye Temizlik İşleri 95 mahallede çalışmalar yürütüyor

Antakya Belediyesi 19 adet arsa, arazi ve zeytinlik satacak!

Hatay İli Antakya Belediye Başkanlığı, Hatay'da yer alan arsa, arazi ve zeytinlikleri satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 5 Ekim tarihinde yapılacak.

Antakya Emek ve Aksaray'da dönüşüm imzaları atılıyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme imzalamaya devam ediyor.

Antakya Emek dönüşüm projesi için yıkımlar devam edecek!

Kentteki çalışmalarına son sürat devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi kentsel dönüşüm alanındaki yıkımlara devam ediyor.

Antakya Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Antakya Belediyesi emlak vergisi ve iş yerleri için çevre temizlik vergisi 2. taksiti için uyarı yaptı...

Antakya Emek Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için imzalar atılıyor.

Muş Belediyesi'nden emlak ve çevre temizlik vergisi uyarısı!

Muş Belediyesi, 2018 yılı emlak ve çevre temizlik vergisi 2. taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım 2018 Cuma olduğunu ifade ederek vergi mükelleflerine hatırlatmada bulundu. 

Tepebaşı Belediyesi'nden Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi uyarısı!

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 2’nci taksiti için son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu belirterek, Tepebaşı Belediyesi veznelerinin hafta sonları da hizmet vereceği bildirildi. 

Antakya Aksaray dönüşüm projesinde imzalar atılıyor!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi, Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sözleşme imzalama işlemlerini sürdürüyor.

Antakya dönüşüm projesinde imzalar atılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde hak sahipleriyle ıslak imzalı resmi sözleşme sürecini sürdürüyor.

Antakya Dönüşüm Projesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

Antakya Belediyesi Emek ve Aksaray Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi’nde sözleşmeler imzalanıyor.

Meram Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Meram Belediyesi, Emlak Vergisi, Çevre Temizlik Vergisi'nin ilk taksit ödemeleriyle ilgili bir açıklama yaptı.

İzmit Belediyesi’nden vergi mesaisi!

İzmit Belediyesi yetkilileri Emlak Vergisi ile Çevre Temizlik Vergisi’nin ilk taksitinin son ödeme tarihinin 31 Mayıs Perşembe günü olduğunu hatırlattı.

Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemeleri 31 Mayıs'ta sona eriyor!

Turgutlu Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü, Emlak ve Çevre Temizlik Vergileri’nin ilk taksit ödemeleri hakkında duyuru yaptı. Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 1. taksit ödemeleri 31 Mayıs'ta sona eriyor.

antakya belediyesi temizlik çalışmaları Haberi

antakya belediyesi temizlik çalışmaları

Antakya Belediyesi temizlik ekipleri, belirlenen periyodik program kapsamında Antakya'nın tüm mahallelerinde bulunan cadde ve sokaklarda hummalı temizlik çalışması gerçekleştirmeye devam ediyor. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler belirlenen program dâhilinde, 95 mahallede yaptığı çalışmalarda caddeler, sokaklar, dereler ve yeşil alanlarda temizlik çalışması gerçekleştiriyor.Antakya Belediyesi ekipleri son olarak Hacı Ömer Alpagot, Haraparası, Narlıca, Kuruyer, Gökçegöz, Üzümdalı, Kışlasaray, Bozhöyük, Cumhuriyet, Şeyhali mahallelerinde kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirdi. 

Hacı Ömer Alpagot Mahallesi'nde bulunan moloz yığınları kepçe ve kamyonlarla temizlendi. Haraparası Mahallesi'nde yangından kalan artıklar ve lastikler kaldırıldı. Narlıca Mahallesi 21 .sokakta bulunan moloz yığınları kaldırıldı. Kuruyer, Gökçegöz, Üzümdalı, Bozhöyük mahallelerinde genel temizlik çalışması gerçekleştirildi. İnönü Caddesi, Şehir kulübü önü, Şeyhali Mahallesi Baturay sokak, Ulus sokak, Yeraltı çarşısı, ulus alanı ve Akkent sitesi civarında gece...