03 / 05 / 2024

antakya Çevre ve Şehircilik sorunları

antakya Çevre ve Şehircilik sorunları

Hikmet Çinçin, Antakya genelinde yıpranan tüm binaların bir an önce yenilenmesinin önemine vurgu yaptı. Çinçin:"Antakya'da kent dokusunu oluşturan birçok öğe fiziksel olarak yıpranmış ve ekonomik ömrünü doldurmuştur" dedi.

Antakya'da kentsel dönüşüm masaya yatırıldı!

Antakya'nın çevre ve şehircilik sorunları ve Kentsel Dönüşüm, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen önemli bir toplantıda masaya yatırıldı.

Antakya'da kentsel dönüşüm sorunları toplantısı düzenlenecek!

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, ilimizin çevre ve kentsel dönüşüm sorunları ile ilgili yapılacak olan toplantı öncesi rapor hazırladı. Yarın Antakya'nın çevre ve kentsel dönüşüm sorunları ile ilgili toplantı yapılacak.

TOKİ'den Antakya'ya 464 konutluk yeni proje!

250 bin yeni konut için düğmeye basan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antakya projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

TOKİ'den ucuz konut bekleyen Hataylılar dikkat! Antakya'ya 464 ucuz konut geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay'ın Antakya ilçesinde 464 yeni konut inşa edecek.

TOKİ Hatay Antakya projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek. Konutların yanı sıra dükkanların da yer aldığı projenin ihalesi yarın yapılacak.

Antakya Millet Bahçesi yarın ihaleye çıkıyor!

Yeşil alan yatırımlarını son sürat sürdüren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Antakya Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştiriyor.

TOKİ Hatay Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek!

Dar gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya'da 464 yeni konut inşa edecek.

Antakya Millet Bahçesi 25 Haziran'da ihaleye çıkıyor!

81 ilde yeni millet bahçesi projeleri hayata geçirecek olan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Antakya Millet Bahçesi için düğmeye bastı.

TOKİ, Antakya projesi için düğmeye bastı! 472 yeni konut geliyor!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya'da 472 yeni konut hayata geçirecek.

Murat Kurum'dan Antakya'ya kentsel dönüşüm müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antakya’nın Emek ve Aksaray mahallelerinde Toplu Konut İdaresi eliyle kentsel dönüşüm yapacaklarını belirttiler.

Antakya Belediyesi'nden emlak vergisi uyarısı!

Antakya Belediyesi emlak vergisi ve iş yerleri için çevre temizlik vergisi 2. taksiti için uyarı yaptı...

Antakya İtfaiyesi'nde yenileme çalışmaları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı, HBB Antakya İtfaiye Müdürlüğü’nde çevre düzenleme ve saha iyileştirme çalışması başlattı.

Antakya Emek Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum!

ANTAKYA'nın Emek mahallesinde kentsel dönüşüm kapsamında yıkılmakta olan binaların hem can güvenliği tehlikesinin bulunduğunu hem de çevre kirliliğinin hat safhada ulaştığını iddia eden vatandaşlar, ilgililerden gerekli önlemleri almalarını istediler.

Antakya Hilton Müze Otel, Daikin'i tercih etti!

Antakya Hilton Müze Otel, iklimlendirme tercihini verimli ve yüksek teknolojili çözümlerden yana yaptı. Antakya Hilton Müze Otel, yüksek verimli, uzun ömürlü ve çevre dostu Daikin Isıtma Sistemleri’ni tercih etti.

antakya Çevre ve Şehircilik sorunları Haberi

antakya Çevre ve Şehircilik sorunları

Çinçin, Antakya genelinde yıpranan tüm binaların bir an önce yenilenmesinin önemine vurgu yaptı.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Mustafa Öztürk ve Bakanlık Bürokratları olan Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen, Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin Ve Denetim Genel Müdürü M. 

Mustafa Satılmış, Mekansal Planlama Genel Müdürü Yavuz Erdal Kayapınar, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Muhammet Ecel'in katılımıyla İlimizdeki Çevre Ve Şehircilik sorunlarının konuşulduğu önemli bir toplantı hayata geçirildi.


Toplantı, geçtiğimiz gün Hatay Erol Bilecik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilirken toplantıya, Hatay Vali Yardımcısı H. Volkan Koksal, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Çinçin, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu...