02 / 05 / 2024

Antakya eski stadyum

Antakya eski stadyum

Hatay Antakya'nın yeni stadyumu tamamlanıyor. Bu durumda atıl durumda kalacak eski stadyum alanına da TOKİ konut projesi inşa edecek.

TOKİ'den millet bahçesi atağı!

TOKİ kullanım ömrünü tamamlamış, şehirlerin merkezinde yer alan eski stadyum alanlarını millet bahçesine dönüştürme çalışmalarını hızla sürdürüyor. 

Konya Millet Bahçesi’nin inşaat çalışmalarında son durum!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla eski stadyum alanında inşa edilen Millet Bahçesi'nin Türkiye'nin en güzel Millet Bahçelerinden biri olacağını ve Selçuklu başkentine çok yakışacağını belirtti. 

Eskişehir Millet Bahçesi'nde sona geliniyor!

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nabi Avcı, "Türk Dünyası Kültür Ajansı olarak stadyum yerine yapılaşmaya açmadan büyük bir rekreasyon alanı millet bahçesi yapacağımızı 2014 yılında söylediğimizde pek inandırıcı gelmemişti ama bugün eser ortaya çıkıyor" dedi. 

Sivas Millet Bahçesi açıldı!

(TOKİ tarafından eski stadyum yerine inşa edilen Sivas Millet Bahçesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın telekonferans yöntemiyle katıldığı törenle açıldı.

Diyarbakır Yenişehir Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesindesi eski stadyum alanına kurulacak millet bahçesinin ihalesi gerçekleştirildi.

Yeni Eskişehir Stadı onarıldı! 

Eskişehir'in stadı, yoğun kar yağışı sebebiyle çatısı, gerdirme demirleri, halatları ve çatı direklerinde hasar oluşmuştu. Stadyum hakkında kapatma kararı verilmişti. Eskişehirspor internet sitesinden stadın onarıldığını açıkladı...

Eskişehir İMO'dan Eskişehir Stadyumu açıklaması!

Eskişehir’de 2016 yılında yapılan yeni stadyum hava koşulları nedeniyle zarar gördü. Stadyum Valilik ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından kullanıma kapatıldı.

Antakya'nın eski otogarı 46 milyon liraya icradan satılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Antakya eski otogarını satıyor. Otogarın ihalesi 46 milyon lira muhammen bedel ile gerçekleşecek.

Konya eski stadyum alanı Millet Bahçesi oluyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, eski stadyumun alanının Millet Bahçesi’ne dönüşümü için Türkiye’de ilk kez başlattığı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Murat Kurum'dan Bursa Millet Bahçesi'ne tam not!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, eski stadyum meydanında hayata geçirilecek olan ‘Millet Bahçesi projesi’ hakkında Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u bilgilendirdi.

Van'daki eski stadyum millet bahçesi olacak!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, yeni stadyumun yerini açıklayıp, eski stadyumun Millet bahçesine dönüştürüleceğini söyledi.

Bursa Millet Bahçesi için start verildi!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı açıklamada eski stadyum meydanındaki beton kısımların kaldırılacağını ve yerine Bursa'ya yakışır ‘doğal ortam havasında’ bir Millet Bahçesi oluşturulacağını belirtti.

Galatasaray Stadyum Müzesi açıldı!

Galatasaray Stadyum Müzesi açılış töreninden sonra Galatasaray Kulübünde mevcut başkan Mustafa Cengiz ile eski başkan ve yöneticiler, Türk Telekom Stadı'nda bir araya geldi..

Antakya eski stadyum Haberi

Antakya eski stadyum

Hatay'ın Antakya ilçesinde yeni stadyumun inşaatı devam ediyor. 


Bölgede eski stadyum alanının atıl durumda kalmaması için harekete geçildi. 


Eski stat alanına TOKİ proje geliştirdi. Bölgeye lüks rezidans projesi geliyor. 


Çevreciler ve vatandaşlar yeşil alanların yok olmasını istemedikleri için tedirgin.


Antakya...