30 / 04 / 2024

Antakya Hastanesi nerede

Antakya Hastanesi nerede

2013 yılında Eskişehir, İstanbul, Ankara, Bursa, Edirne, İzmir gibi illerinde bulunduğu yerleşim birimlerinde en büyük Hastane 750 yatak ile Antakya'ya uygun görülmüş ve inşaatına başlanmıştı. Hastanenin 3 ay sonra açılması planlanıyor.

Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İstanbulluların merakla beklediği Göztepe Şehir Hastanesi nerede? Göztepe Şehir Hastanesi ne zaman açılacak? İşte Göztepe Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla...

Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

İkitelli Şehir Hastanesi nerede? İkitelli Şehir Hastanesi'nin yatırım bedeli ne kadar? İşte 10 soruda Başakşehir İkitelli Şehir Hastanesi...

Bursa Şehir Hastanesi nerede, nasıl gidilir, ulaşım bilgisi 2019!

Bursa Şehir Hastanesi nerede? Bursa Şehir Hastanesi'ne nasıl gidilir 2019? gibi soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. işte Bursa Şehir Hastanesi ulaşım bilgisi 2019...

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019! 

Bursa Şehir Hastanesi açılış tarihi 2019 haberimizde yer alıyor. Peki Bursa Şehir Hastanesi ne zaman açılacak, Bursa Şehir Hastanesi nerede? İşte tüm merak edilenler...

Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Gergül İnşaat imzasıyla İzmir Karşıyaka'da hayata geçirilecek olan Ataşehir Modern projesi Ataşehir Kent Hastanesi'nin yakınında yükselecek. Peki, Gergül İnşaat Ataşehir Modern nerede?

Antakya Devlet Hastanesi Eylül'de açılıyor!

Hatay'da temeli 3 yıl önce atılan Antakya 750 Yataklı Devlet Hastanesi'nin Eylül ayında hizmete gireceği açıklandı. 5 yıldızlı otel konforunda hizmet verecek olan hastanede 96 poliklinik ve 30 adet ameliyathane olacak.

750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi Eylül'de açılacak!

TOKİ tarafından Antakya Küçük Dalyan Mahallesi’nde yaptırılan 750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi, sahip olduğu donanımla adeta bölge hastanesi gibi hizmet verecek.

750 yataklı Antakya Hastanesi 3 ay sonra açılacak!

2013 yılında Eskişehir, İstanbul, Ankara, Bursa, Edirne, İzmir gibi illerinde bulunduğu yerleşim birimlerinde en büyük Hastane 750 yatak ile Antakya'ya uygun görülmüş ve inşaatına başlanmıştı. Hastanenin 3 ay sonra açılması planlanıyor.

Antakya Yeni Devlet Hastanesi yoluna asfalt!

Vatandaşları güvenli ve kaliteli ulaşım imkânlarıyla buluşturmak amacıyla hizmetlerine aralıksız bir şekilde devam eden HBB ekipleri, Antakya ilçesine bağlı Yeni Devlet Hastanesi yolunda beton- asfalt çalışmalarına başladı.

Çekmeköy Devlet Hastanesi ne zaman açılacak?

Çekmeköy Devlet Hastanesi projesinde son durum Çekmeköy Belediyesi tarafından fotoğraflandı... Peki Çekmeköy Devlet Hastanesi nerede yapılıyor? Çekmeköy Devlet Hastanesi inşaatı ne zaman bitecek? Çekmeköy Devlet Hastanesi ne zaman hizmete açılacak?

8 ihtisas hastanesi nerede?

"8 ihtisas hastanesi nerede?" sloganıyla tanıtılan Başakşehir Yeni Merkez projesine birkaç adım mesafede kurulacak İkitelli Entegre Sağlık Kampüsü, 8 farklı hastaneyi kapsayan bir entegre sağlık kampüsü olarak tasarlandı.

Antakya Devlet Hastanesi bölge hastanesi gibi hizmet verecek!

TOKİ tarafından Antakya merkez Küçük Dalyan Mahallesi'nde yaptırılan, 6 kat ve 13 bloktan oluşan 750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi, sahip olduğu donanımla adeta bölge hastanesi gibi hizmet verecek.

Antakya Devlet Hastanesi önümüzdeki yıl hizmete açılacak!

TOKİ tarafından yaptırılan 750 yataklı Antakya Devlet Hastanesi, sahip olduğu donanımla adeta bölge hastanesi gibi hizmet verecek. Hatay Valisi M. Celalettin Lekesiz, 6 kat ve 13 bloktan oluşan hastane inşaatı alanında incelemelerde bulundu...

Antakya Hastanesi nerede Haberi

Antakya Hastanesi nerede

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı ile Sağlık Bakanlığının ortaklaşa yürüttüğü proje çerçevesinde hatırlanacağı üzere 2013 Eylül ayında aralarında Eskişehir, İstanbul, Ankara, Bursa, Edirne, İzmir gibi illerinde bulunduğu yerleşim birimlerinde en büyük Hastane 750 yatak ile Antakya'ya uygun görülmüş ve inşaatına başlanmıştı. 


ANTAKYALILAR SABIRSIZLIKLA BEKLİYOR 


Başta ilimiz Hatay olmak üzere çevre iller için de önem taşıyan Hastane inşaatının 2014 yılı sonuna kadar bitirilmesi ve hizmet vermeye başlaması bekleniyordu. Ancak hava muhalefeti başta olmak üzere yaşanan diğer aksaklıklar verilen sözlerin tutulamamasına neden oldu. 


Verilen sözlerin yerine getirilememesini artık kanıksayan Antakyalılar ise her şeye rağmen Hastanenin bitmesini ve bir an önce hizmet vermeye başlamasını sabırsızlıkla bekliyor. 

Yaşanan gecikmeye rağmen Hastane binasından duydukları mutluluğu seslendiren Antakyalılar hâlihazır hizmet veren sağlık kurumlarının artık Antakya'ya yetmediğine dikkat çektiler. Bu...