06 / 05 / 2024

Antakya Kaymakamlığı 4 aileyi ev sahibi yaptı

Antakya Kaymakamlığı 4 aileyi ev sahibi yaptı

Antakya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından gelir durumu düşük 4 aileye yeni ev yapılarak teslim edildi.

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Hatay’da 4. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde 51 firmanın katılım gösterdiği 4. İnşaat Yapı ve Dekorasyon Fuarı bugün açıldı...

Antakya'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık natamam bina!

Hatay İcra Dairesi Müdürlüğü, Hatay ili, Antakya ilçesi, Güzel Burç Mahallesi, 3119 ada 12 parselde yer alan natamam binayı 6 milyon 364 bin 140 TL'ye icradan satıyor...

İzmir Karaburun'da 4.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Karaburun Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği, Küçükbahçe Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkulü 4 milyon 797 bin TL bedel ile satışa çıkarıldı. 

TOKİ Rize 106 konut ihalesi 4 Şubat'ta!

Rize İli Hemşin İlçesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 106 Adet Konut , 1 Adet Kaymakamlık Konutu, 1 Adet Kreş, 24 Adet Dükkan ve Isı Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 4 Şubat 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Kilis Valiliği kaymakamlık lojmanını 4 milyon TL'ye satıyor!

Kilis Valiliği İl Özel İdaresi, Kilis Merkez'e bağlı Şehitsakıp Mahallesi'nde yer alan kargir kaymakamlık lojmanı ihale satıyor..

Adana Yumurtalık'ta 4 milyon TL'ye kiralık arsa!

Yumurtalık Kaymakamlığı Malmüdürlüğü, Yumurtalık Sugözü'nde bulunan harfiyat döküm sahası ihale edilecek. İhalesi 31 Mart'ta yapılacak arsanın toplam bedeli 4 milyon TL olarak belirlendi.

Antakya Kaymakamlığı Hizmet Binası 2018'de tamam!

Hatay Valiliği YİKOB tarafından yaptırılan Günyazı Mahallesi'nde bulunan Antakya Kaymakamlığı Hizmet Binası yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Hatay Antakya'da icradan 3.4 milyon TL'ye satılık arsa!

Hatay 2. Satış Memurluğu, Hatay Antakya Daf Otomotiv Servisi'nin yanındaki arsayı satışa çıkardı. 3 bin 781 metrekare yüzölçümlü arsanın toplam satış bedeli 3 milyon 402 bin TL olarak belirlendi.

Antakya'da kentsel dönüşüm 4. aşamaya geldi!

Antakya Belediyesi’nin şehrin geleceğine yönelik hazırladığı Kentsel Dönüşüm süreci tüm hızıyla sürüyor. Antakya’nın en büyük projesi olan dönüşümde 4. aşamaya gelindi.

Antakya Belediye Meclisi'nin Nisan toplantısında 21 madde görüşüldü!

Antakya Belediye Meclisi'nin dün yapılan Nisan dönemi ilk toplantısında gündemdeki 17 ve ilave 4 olmak üzere toplam 21 madde ele alınarak karara bağlandı.

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü arsa kiralama ihalesi 4 Şubat'ta!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay Antakya'da yer alan arsayı Özel Eğitim Tesisi yapılmak üzere kiraya veriyor. İhalesi 4 Şubat 2016'da gerçekleşecek.

Antakya Avsuyu'na 4 bin metrekare yol yapıldı!

Antakya Belediye Başkam İsmail Kimyeci, Avsuyu Mahallesi'nde yürütülen parke döşeme çalışmalarında incelemelerde bulundu. Kimyeci, yürütülen çalışmaların tamamlanıp toplamda 4000 metrekare yolun vatandaşların hizmetine sunulduğunu belirtti.

Antakya Kaymakamlığı 4 aileyi ev sahibi yaptı Haberi

Antakya Kaymakamlığı 4 aileyi ev sahibi yaptı

Antakya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından gelir durumu düşük 4 aileye yeni ev yapılarak teslim edildi.  Büyükdalyan Mahallesi'nde yaşayan 5 çocuklu Gümüş ailesine betonarme, Üçgedik Mahallesi'nde yaşayan 3 çocuklu Sungur ailesi, Tahtaköprü Mahallesi'nde üç çocuklu Bebek ailesi ve Uzunalıç Mahallesi'nde 2 çocuklu Sönmez ailelerine eski ve çökme tehlikesi bulunan evinlerinin yerine prefabrik ev yaptırıldı. Betonarme ve prefabrik evleri sahiplerine bizzat teslim eden Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop, "Kendileri için prefabrik ev yaptığımız vatandaşlarımız, eski ve çökme tehlikesi bulunan ahşap evlerde yaşıyorlardı. Konut sorunlarına çözüm olarak prefabrik ev yaptırıp bu eve taşınmalarını sağladık" dedi. Vatandaşlar ise kendilerine yardım eli uzatan Antakya Kaymakamı Eflatun Can Tortop'a teşekkür...