30 / 04 / 2024

antakya meteoroloji binası ne zaman teslim

antakya meteoroloji binası ne zaman teslim

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, çevre yolu yeni otogara yakın bölgede kuruma ait arazide yeni meteoroloji binası için temel inşaatının başladığını belirtti. Yeni meteoroloji tesisinin 3 ayda tamamlanması planlanıyor...

Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası'nın alanı imara açıldı!

Antakya’da bulunan Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası’nın alanı Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri sonucunda Bakanlar Kurulu kararıyla imara açıldı. 

Antakya’da mit binasının çevresi yeniden imara açıldı!

Antakya’da, Hatay MİT Daire Başkanlığı Binası’nın çevresi Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın girişimleri sonucunda Bakanlar Kurulu kararı ile özel güvenlik alanından çıkarılıp yeniden imara açıldı.

Malatya'daki DSİ binasına ilişkin 9 sorun mecliste!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya'da yapılan DSİ hizmet binasına Meteoroloji ve Orman ve Su İşleri il müdürlüklerinin de taşınmasına ilişkin 9 sorunu TBMM gündemine taşıdı..

Ondokuz Mayıs Üniversitesi, meteoroloji için yapılan inşaata talip oldu!

Samsun Meteoroloji 10'uncu Bölge Müdürlüğü'ne ait arsada yeni hizmet binası yapılmak üzere 3'er katlı 3 bina inşaatı başladı. Ancak ilçedeki inşaat çalışmaları durdu. 5 yıldır atıl vaziyetteki 3'er katlı 3 binaya Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi talip oldu.

Antakya Kaymakamlığı Hizmet Binası 2018'de tamam!

Hatay Valiliği YİKOB tarafından yaptırılan Günyazı Mahallesi'nde bulunan Antakya Kaymakamlığı Hizmet Binası yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.

Antakya'daki ATSO binasının inşaatı devam edecek mi?

Tüm itirazlara rağmen Günyazı bölgesindeki yeni arsa dururken, eski yerine yapılan ATSO hizmet binasının temelinde yaşanan sorun kafaları karıştırdı. Muhalif üyelerin "inat binası" adını taktığı inşaatın kaderi ile ilgili kafalarda bir sürü soru işaretleri oluştu.

Hatay Kentsel Dönüşüm Çalıştayı 26 Mayıs'ta!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ülkenin mühendislik alanında önde gelen akademisyenlerinin konuşmacı olarak katılacağı "Kentsel Dönüşüm Çalıştayı" düzenliyor. Çalıştay, 26 Mayıs Perşembe günü Antakya HATMEK binasında yapılacak.

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasının inşaat yapım ihalesi yapıldı!

Antakya’nın Gündüz Caddesi’nde bulunan ATSO hizmet binasının inşaat yapım ihalesi önceki gün gerçekleştirilirken, ihaleyi Antakya’da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Yüksel İnşaat Ticaret Limited Şirketi kazandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Keçiören'deki binasından taşınıyor mu?

Atatürk’ün Kurtuluş Savaşı’nı yönettiği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü’ne devredilen bina boşaltılıyor. Meteoroloji binası, şehrin göbeğinde, büyük kısmı orman olan 136 dönümlük arazide bulunuyor.

Belen Emniyeti yeni binasına taşındı!

Antakya'nın Belen ilçesi Emniyet Amirliği, hizmet verdikleri binanın depreme dayanıksız çıkması üzerine kiralanan başka bir binaya taşındı. Yeni emniyet binasının inşaatına kısa sürede başlanacağı açıklandı.

Uşak Kent Park Projesi'nde yıkımlar devam ediyor!

Uşak Belediyesi, şehrin çehresini değiştirecek Kent Park Projesi kapsamında meteoroloji binasından sonra adliye hizmet binasının yıkımıyla somut bir adım daha attı.

Antakya'ya yeni meteoroloji binası yapılıyor!

Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, çevre yolu yeni otogara yakın bölgede kuruma ait arazide yeni meteoroloji binası için temel inşaatının başladığını belirtti. Yeni meteoroloji tesisinin 3 ayda tamamlanması planlanıyor...

Çin'de bulunan meteoroloji binası yıkıldı!

Çin'in Liaoning eyaletindeki Shenyang şehrinde bulunan meteoroloji binasının kontrollü şekilde yıkımı ilgiyle izlendi. Binanın dışında bulunan 45 metre yüksekliğindeki dev termometre de binayla beraber enkaz haline geldi...

antakya meteoroloji binası ne zaman teslim Haberi

antakya meteoroloji binası ne zaman teslim


Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, çevre yolu yeni otogara yakın bölgede kuruma ait arazide yeni meteoroloji binası için temel inşaatının başladığını belirtti. Savaş, yaptığı açıklamada, 380 metrekare alana yaptırılacak idari bina ve lojmandan oluşan yeni meteoroloji tesisi inşaatını 3 ayda tamamlamayı ve Meteoroloji Müdürlüğü’ne teslim etmeyi planladıklarını kaydetti. Antakya Belediyesi olarak Milli Emlak Müdürlüğü’ne ait Emek Mahallesi Emlak Konutları yanında bulunan mevcut meteoroloji binasının yerini yeşil alan ve haftanın bir günü semt pazarı olarak değerlendireceklerini ifade eden Savaş, açıklamasında şunlara yer verdi: "Çevre yolu yeni otogara yakın bölgede kuruma ait arazide yeni meteoroloji binası için temel inşaatına başlandı. Kurumlar arası becayiş yapıyoruz. Emek Mahallesi Emlak Konutları yanında bulunan mevcut meteoroloji binası Milli Emlak Müdürlüğü’ne ait. Yıllar önce yapılan ve...